- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.141
canım zamanla normale donuyomuş canını sıkma bendede ayrı bı sorun var hiçbır yanma hıssetmıorum ama ılk zamnkı aldıgım gıbi ıolmuyo p...s son bır ıkı cmlık yerı kalıoo
çok sevindim canımzamnla hersey duzene gırıyomuş bence sende zevk almaya baslarsın artık
selam kizlar
benim dun reglim bitmisti bu sabah gene mumla deneme yaptim ama zor oldu.sonra hic mi hic yapamadigim parmagimi denedim orta parmagi sonuna kadar aldim.ne aci ne sizi hic bisey hissetmedim.sadece kendimi istemeden de olsa kastigimi parmagi sokunca anladim ne kadar rahat olursan parmak o kadar rahat ilerliyor.sabah cok heyecanlandim inanamadim hemen buraya yazacaktim ama acil evden cikmam gerekti hemen dusa girdim simdi geledim iste eve hemen yaziyorum size.butun gun cok mutluydum.ama demin esimle tartistik biraz moralim 0 oldu.
ya bende mumla denedim ama mum çok zor ilerlemesi çok zor oluyo tavsiyem mumdan vazgeç eşinin parmağıyla yap ben eşimin ilk parmağını alabiliyorum ikinciside birinci boğumu azcık geçiyo, ama canım çok yanıyo ayrıca ben eczaneden her iki güne bir 14 tl verip kayganlaştırıcı alıyorum bi dünya para veriyorum, daha düşük fiyatlı krem yokmudur bu iş için, ben bugün üye oldum buraya bikaç saat evel, daha sonra yazdığım msja ve bu sayfaya ulaşmak için baya zaman harcadım, sizden güç alarak bu işi yapabilceğime inandım nedense, ben ankarada HERA tıp merkezine gittim 4 günde çözüyorlar fakat 5 millyar istiyorlar, bir haydar dümen travması yaşadım bu yüzden yeni bir doktora gitmeye cesaretim yok, ama umudumu kaybetmek istemiyorum, bildiğiniz teknikleri banada öğretin lütfen, yazdıklarınızı okudum hemen uygulayacağım inşallah, çok teşekkür ederim
selam canim aramiza hosgeldinya bende mumla denedim ama mum çok zor ilerlemesi çok zor oluyo tavsiyem mumdan vazgeç eşinin parmağıyla yap ben eşimin ilk parmağını alabiliyorum ikinciside birinci boğumu azcık geçiyo, ama canım çok yanıyo ayrıca ben eczaneden her iki güne bir 14 tl verip kayganlaştırıcı alıyorum bi dünya para veriyorum, daha düşük fiyatlı krem yokmudur bu iş için, ben bugün üye oldum buraya bikaç saat evel, daha sonra yazdığım msja ve bu sayfaya ulaşmak için baya zaman harcadım, sizden güç alarak bu işi yapabilceğime inandım nedense, ben ankarada HERA tıp merkezine gittim 4 günde çözüyorlar fakat 5 millyar istiyorlar, bir haydar dümen travması yaşadım bu yüzden yeni bir doktora gitmeye cesaretim yok, ama umudumu kaybetmek istemiyorum, bildiğiniz teknikleri banada öğretin lütfen, yazdıklarınızı okudum hemen uygulayacağım inşallah, çok teşekkür ederim
Selam herkese benim de regl bugün bitti, öğlen iki parmak tamamını denedim. Önce zorlandım sonra alıştım. Bir süre öle denedim. Sonra eşimle denedik onun da işaret parmağıyla denedik oldu sonra p..s ile denedik onda da biraz ilerleme oldu gibi. Ama sadece jel ile denedik, emla ya da benzeri kullanmadık. Bir dahaki sefere onunla birlikte deneyeceğim.Azimliyim tekrar tekrar deneyeceğim. Bu işi başarana kadar durmak yok. İyi ki varsınız bana cesaret verdiniz. Siz olmasaydınız ben hala bunalım takılıp ağlayıp sızlayıp duracaktım :)
canım benim bugun aldıgımız güzel haberlere sen de eklendin. masallah diyelım bu sefer sonunu getireceksin canım. devam et bu şekilde . güzel haberler yakın öyle hissediyorum.
hayırdır eşinle neden tartıstın ?
evet tatlim cok sukur ya.sabah yazacaktim ama hemen evden cikmak zorunda kaldim yazamadim.insallah bu sefer bu isi cozerim hayirlisiyla.
amannnn gicik etti beniheyy heyyleri ustunde heralde
ya ciddimisiniz ya aylardır gleit gelen ve xtiva jel alıyoruz daha yeni spariş verdik 25 milyona, inanın kullanmaya kıyamıyordum iki güne bitiyordu çok sevindim bu jel olayına
arkadaşlar bide bu sayfaya tekrar giriş yaptıktan sonra sizi bulmam çok zor oluyobugün kayıt oldumda bu sayfayı hemen bulabilmem için ne yapmam gerekiyo;(
prenses43 ben 10 aylık evliyim doktor doktor geziyorum sen bu konuda çok emin konuşuyosun lütfen bana yaptığın herşeyi aşama aşama söylermisin kegel egzersizini yapamıyorum yani kaslarım çok gevşek küçük abdestimi sıkmak istiyorum ama olmuyo olduğu gibi çıkarıyorum, ilk zamanlarda bu sizin içinde zormuydu ayrıca kegel egzersizini burada farklı farklı yazmışlar,mesela günde 3 kere 25 kez kendinizi sıkıp bırakın diyen var üst üste 100 kere sıkıp bırakın diyen var siz nasıl yaptınız, buradakiler uzun zamandan beri konuştukları için baştan kimse bişe anlatmıyo hep yarım şeyler aldım bugün;(
mrb. canım bende buraya daha 2 gün oldum üye olalı bende daha henüz hiçbirşey bilmiyorum bizde 9 aylık ewliyiz ben sadece bir defa jinekoloğa gittim beni muayene etti ve herşeyin normal olduğunu jinekolojik muayeneye müsaade edebildiğimi ve gerçek vajinismus vakası olmadığımı sadece biraz kastığımı söyledi sakinleştirici iğne ve kayganlaştırıcı bir jel verdi ama bu şekildede 2 defa denememize rağmen başaramadık mümkün değil olmuyo bende daha yeni burdaki arkadaşlardan bişeyler öğrenmeye çalışıyorum ama senin gibi acemiyim bende emla kremle p...s denemesinde başaranların olduğunu okuyup krem aldım ama regli dönemine girdiğim için deneyemedik son bir gayret öyle deneyeceğim bu parmak egzersizleri konsunda çok umutsuzum sen neler yaptın ikimizde yeniyiz demekki inşallah bizde başarırız yardımcı olmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?