- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.161
beni sorma prenses, bir haydar dümen geçti hayatımdan bende 10 aylık evliyim, 3, ayımızda haydar dümene gittik, resmen masada tecavüze uğradım eşi içime vibratör soktu emla kremli vibratör, o günü hiç unutamam, çok bağırmıştım, eşimde bırakın eşimi istemiyoruz yeter diye bağırmıştı, sonunda eşime döndü dediki daha sen 20 yıl beklersin dedi, o günden sonra moralimiz çok bozuldu bi müddet sessiz kaldık kabüllendik sonra ben yine üniversite hastanesine gitmeye başladım, parmak olayı ölürümde yapamam diyordum, yapamadığım için üniversite doktorunuda bıraktım ama bundan 1,5 ay kadar önce bana bi cesaret geldi bir saat için eşimin tüm parmağını içime aldım, eldiven geçirdik emla ve gleit gelen adlı bir jel ile kremledikten sonra tabi, sonra ankaraya gittim ben geçen ay HERA TIP MERKEZİNE cidden orda işinin ehli bir doktor var, 5 milyarın varsa olayı bitiriyorlar, bende gidicektim ama haydar dümen vakasından sonra eşimde bende doktorlara artık pek güvenemiyoruz biraz daha bekleyelim dedik, parmak olayını 1,5 aydır yapıyorum ama bazen çok acıyo bazende çok kolay oluyo, ama asla penis olmuyo ayrca denerkende çok heyecan yapıyorum hemen kalkıyorum yada eşimi itiyorum
ben doktorun birine gittiğimde bana konyada iki doktoru örnek verdi üniversiteli olmakla ne alakası varmış bu hastalığın karıkoca doktor bu işin içinden geliyorlar insan vücudunu onlardan başka kim tanıyabilir ayrıca vajinismus olan kadın dahiliyeci kocası jinekolog, karısına 3 kez anastezi yaparak birleşme yaşıyorlar ama anesteziyi kesince herşey yine aynı bence doktor gülüceğine cahiliğine bakmalı bu bir hastalık bunu doktor idrak edemiyorsa yuh diyorum başkada bişe demiyorum, ayrıca bende üniversite mezunuyum kaldıki bu sorunu yaşayanlar zaten eğitimli insanlar
ben sana çok özel bi hikaye anlatıcam şu an yatılı misafir bekliyordum geldiler yarın akşam tekrar giricem inşallah görüşürüz ben en son doktora gittiğimde 8 yıllık evli bi bayanla görüştüm o hafta yapmışlardı yarın anlatırım iyigeceler
Minnoşlarımmm Günaydinnnnnn
Hayırlı günleriniz olsun inşallah.Çok özledim sizi be yaww.Tabii hafta sonu geldi çıkamıyorsunuz kocişlerinizin koynundanÇıkmayın anam yatın sıcacık yataklarınızda bacılarım benim. Ben ailenizin müdavimi olarak pazar Günü'de iş peşindeyim.:83:
Haydin öptümmm aşklarım
günaydın canımbenim kociş suan burda olmadığından sabahın köründe burdayım
ben hasret kaldım kocişin koynuna valla
Tatlım ya sana süperöneriler buldum. Ama şimdi cepten giriyorum yollayamayacam canım. Jartiyer olaylarına yeni renk katacaksın guzelimAksam eve gittimi yollarım bebisim
tamam canım beklıyorum
Seninde kocişin gelsin artikkk yollama bir daha yanlizBende dün gıcık oluyordum benimkine ama şimdi gözüme güzel gözüktü sankim
mecbur tatlım keske gitmese ama elimizden bısey gelmiyor işte. kız bi anlık gıcık olursun ama sonra bi bakmıssın lokummmm lokummm
gunaydın canlarım benım nasılsınınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok ozledım sızı dun anneme gıtmıstım gec geldım gıremedım kurtlar vadısı fılıstıne gıttım muhtesem fılım dı ya okadar uzuldum kı sınemanın ortasında cıglık atacaktım yaaaaaaa
canım sen olayı okuyunca kızdın dusun ben neler hıssettım bu olaydan sonra cok utandım kendı kabuguma cekıldım resmen, cok olumsuz etkılemıstı. bak senın daha yıl olmamıs nolursun cabala daha fazla gecıkme erteleyınce yıllar gecmeye baslıyor bak bıze 3,5 yıl oldu daha da fazla olanlarıda burda okudum hatta bı arkadasın 16 yıl olmamıs 3 cocuk dogurmasına ragmen ama masallah bı kac ay once burası sayesınde oldu onunda
tebrikler canım şimdi içinde oynat sağa sola bak orası nasıl genişliyor...hiç ara vermeyin nekadar çabuk yenmek istiyorsan o kadar çok egzersiz yapmalısın canım..Serennnn ben dün orta parmağımın hepsini soktum
canım ters oturmak düşüncesi bana biraz tuhaf gelmişti, yüzüne bakarak mutluluğunu görerek yapmak daha iyi olur diyordum ama venüstenin dediği dibi en kolay öyle oldu giriş açısı o yöne doğru galiba.3 kez yaptım 3 nü de öyle yapabildim diğer hepsini denedim ama yapamadım, önce ters yapıyordum biraz alışınca ora açılınca diğerlerini öyle yapabiliyordum. bence öyle dene. emla kullan derin nefes al veririken gücün yettiği kadar ıkın ve otur yada eşin sana belli etmeden yavaşça iteklesin, eşinin telkinleri de iyi oluyo bebeğim az kaldı filan demesi de çok önemli, gerçekten çok kolay canım niye kaç ay yapadım die hala kendime şaşırıyorum.. hadi kolay gesin
Serennnn ben dün orta parmağımın hepsini soktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?