Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arada bana kegel egzersizini tam olarak anlatabilcek birine ihtiyacım var, yani bikaç şekli ile yapılıyo o egzersiz, ben yapamıyorum, fazlası zararmış öyle okudum burdan, sonra kendimize zarar vermeyelim, ben aklıma geldikçe kendimi sıkıp bırakıyordum çünkü,

canım yasadıgın seyler cok kotu olmus. benımde yazın tup bebek denemesı oldu. alttan ultrasonla muayene oldum 2 kere uyusturmadan dırek yaptı cok zordu cok agladım kac gun kendıme gelemedım sonrakı muayeneler anestezıyle oldu esımde bende dayanamadık o benım feryatlarıma dayanamadı...bu olaydan sonra 4 ay hıc bısey yapmadım ama sonra parmak egzersızlerıne basladım cok sukur ıyı gıdıyor sona az kaldı:) evlılıgmın 2. yılında bı tane kadın dogumcuya gıtmıstım care olur mu dıye ama benle alay ettı azarladı bı de unıversıte mezunu olacaksın koydekı kadınlar bıle yapıyo falan dedı aman daha neler neler vıcdan sahıbı drla karsılasmak lazım daha dogrusu ınsanlıktan anlayan bırıyle

ben doktorun birine gittiğimde bana konyada iki doktoru örnek verdi üniversiteli olmakla ne alakası varmış bu hastalığın karıkoca doktor bu işin içinden geliyorlar insan vücudunu onlardan başka kim tanıyabilir ayrıca vajinismus olan kadın dahiliyeci kocası jinekolog, karısına 3 kez anastezi yaparak birleşme yaşıyorlar ama anesteziyi kesince herşey yine aynı bence doktor gülüceğine cahiliğine bakmalı bu bir hastalık bunu doktor idrak edemiyorsa yuh diyorum başkada bişe demiyorum, ayrıca bende üniversite mezunuyum kaldıki bu sorunu yaşayanlar zaten eğitimli insanlar

canım sen olayı okuyunca kızdın dusun ben neler hıssettım bu olaydan sonra cok utandım kendı kabuguma cekıldım resmen, cok olumsuz etkılemıstı. bak senın daha yıl olmamıs nolursun cabala daha fazla gecıkme erteleyınce yıllar gecmeye baslıyor bak bıze 3,5 yıl oldu daha da fazla olanlarıda burda okudum hatta bı arkadasın 16 yıl olmamıs 3 cocuk dogurmasına ragmen ama masallah bı kac ay once burası sayesınde oldu onunda

ben sana çok özel bi hikaye anlatıcam şu an yatılı misafir bekliyordum geldiler yarın akşam tekrar giricem inşallah görüşürüz ben en son doktora gittiğimde 8 yıllık evli bi bayanla görüştüm o hafta yapmışlardı yarın anlatırım iyigeceler

tamam canım gorusuruz bende kacıyorum hadı optum

Minnoşlarımmm Günaydinnnnnn
Hayırlı günleriniz olsun inşallah.Çok özledim sizi be yaww.Tabii hafta sonu geldi çıkamıyorsunuz kocişlerinizin koynundanÇıkmayın anam yatın sıcacık yataklarınızda bacılarım benim. Ben ailenizin müdavimi olarak pazar Günü'de iş peşindeyim.:83:

Haydin öptümmm aşklarım

günaydın canım benim kociş suan burda olmadığından sabahın köründe burdayım
ben hasret kaldım kocişin koynuna valla

günaydın canım benim kociş suan burda olmadığından sabahın köründe burdayım
ben hasret kaldım kocişin koynuna valla

Tatlım ya sana süperöneriler buldum. Ama şimdi cepten giriyorum yollayamayacam canım. Jartiyer olaylarına yeni renk katacaksın guzelimAksam eve gittimi yollarım bebisim

gunaydın canlarım benım nasılsınınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok ozledım sızı dun anneme gıtmıstım gec geldım gıremedım kurtlar vadısı fılıstıne gıttım muhtesem fılım dı ya okadar uzuldum kı sınemanın ortasında cıglık atacaktım yaaaaaaa

Serennnn ben dün orta parmağımın hepsini soktum

evet canım o benim gitmediğim dr hoca kalmadı ama yok yok yok olmadı gitti sonra burayı buldum işin püf noktası burda herkesle aynı derdi paylaşıp aynı zaman da çözebiliyorsun pskolojik destek çok önemli öyle parmak sok falan tabi bu çok önemli olmazsa olmaz ama birbirimizi anlamak daha cesaretlendiriyor insanı ben burda 1 aydan kısa sürede çözdüm nolursa olsun umutsuzluğa kapılmayın bak herkes çözüyor çözmeden giden yok takip edin devam edin kızlar..ALLAH HEPİNİZİ KURTARSIN..

önerilerin için teşekkür ederim canım. şimdi regli dönemindeyin bittikten sonra tüm önerileri dikkate alıp tekrar deniycem inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…