- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.241
en son ben yenmiştim ama diğer listede adım var
beni de unutmuşlar canım sorma valla biz o kadar kendimizi paralıyoruz egzersizlerle
:86:bende dün venuscm dediğini yaptım ters oturup denedikk emla ve kayganaştırıcı sürdüm...ondan önce ayna tutup önce eşim motive ettii ıkındıkçaa gördümm ve şok oldumm :):):) sonra krem sürerken zıpladm çünkü emla biraz yakıyor...denedik biraz ama önceki gibi değilim isteğim arttıı teşekkr ederim herkese jasmin berfenur venusten zeinax:):):)teşekkrler inşş hep birlikte o listeye dahil oluruzzz....
Herkese kolay gelsin inşallah hepimiz başarıp yukarıdaki başaranlar listelesine geçeiz. Ben iki parmak yaptım. Şimdi mumla denemeye başlıcam. Acaba vibratör mü alsam
canım şu an venüsten olmadığı için ben onun son zamanlarda verdiği listeyi arkadaşa göstermek istemiştim, zaten ben de hem yenen hem egzersizde gözüküorum, muhtemelen bu liste sondan bir önceki liste... valla arkadaş görsün diye acele ettim ben.. venüsten tekrar güncel listeyi versin bari..
:86:bende dün venuscm dediğini yaptım ters oturup denedikk emla ve kayganaştırıcı sürdüm...ondan önce ayna tutup önce eşim motive ettii ıkındıkçaa gördümm ve şok oldumm :):):) sonra krem sürerken zıpladm çünkü emla biraz yakıyor...denedik biraz ama önceki gibi değilim isteğim arttıı teşekkr ederim herkese jasmin berfenur venusten zeinax:):):)teşekkrler inşş hep birlikte o listeye dahil oluruzzz....
Yok canım önemli değil burada sizin varlığınız hissetmek sizin desteklerinizi ve tavsiyelerinizi okumak önemli olan. İyi ki bulmuşum bu siteyi. Yoksa belki şu anda yine bunalımlarda olurdum. Oysa şimdi oraya parmak girebildiğni gördüm. İnşallah hepimiz en kısa zamanda sonuca ulaşırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kizlarrrr kalkip egzersiz yapmam lagzim ama coookk usuyorummmm.
bana biraz kizarmisiniz:84::84::84:
Herkese kolay gelsin inşallah hepimiz başarıp yukarıdaki başaranlar listelesine geçeiz. Ben iki parmak yaptım. Şimdi mumla denemeye başlıcam. Acaba vibratör mü alsam
simdiiii bu konuya soyle bir degerlendirme yapayim bugun haftanin son gunuydu ve ben bugunde calismak zorunda kaldimmmm sabahtan beri yollardaydim toplasan 600 km den fazla yol yaptim:84:kanaatimce uzerimde yorgunluga bagli bir usume ve usumekten kaynaklanan bir usengeclik varusuyor musun usenıyor musun canım hangısı ona gore kızalım venusten gelırse döver senı
valla biz uyaralım venüstenin yerine, biz kızmazsak o kızcak... hadi kalkıyorum de ve kalk git, başla şu egzersize ve bize haber ver hemen.. bekliyoruz bak.. yoksaaa
canım sen çok iyi gidiyorsun iki parmakla eşinle iki parmak denedinizmi ?
o üşümek benimde kabusumdu yaa ama bir şekilde ısıt kendini ben iyice battaniyeye girip ısınıyordum ilk önce ondan sonra başlıyordum. bak çok iyi gidiyorsun maşallah başarıya az kalmışken bırakma devam et canımcım
geçmiş olsun canım neyse artık bıraz sabret ilk defa duydum vırusude bu arada..ucuk gectıkten sonra devam edersin canını sıkma
Yok onunla önce p...s denemesi yaptık azıcık baş kısmı girdi gibi oldu. Sonra onun işaret parmağını denedik oldu. Ama p...s tamamı yapamadık. İnşallah o da olcak ama heralde artık hafta sonu onu deneris. Hafta içi parmak ve mumla devam
canımm çok geçmiş olsuunnn yaa geçer inşallah kısa zamanda ilaç falan aldınmı ne kadar kullanman gerekiyormuş.
tamam tatlim simdi kalkiyorum dua edin bana da nolurrrr.
ufff yaaa bu arada ranayi cokk ozledim bennnn
hadi kactim ben
oalcak tabi Allahın izni ile canım. p...s denemelerinde yavaş yavaş oluyor oda alışa alışa hepsini alacaksın yakında inşallah egzersizi hergün yaparsın dediğin gibi boş durmasın vaji
sonra p...s e geçince hoop oluvermiş bitmiş üst denemeler de herkes daha başarılı bende o şekilde denedim kontrol bendeydi ve o yüzden tırsmamıştım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?