- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.261
saol canım inşallah geçer yakında. evet ilaç verdi doktor.. hem krem hemde hap verdi..10-15 alırmış tamamen iyileşmesi.. bekliyoruz bakalım..
jasmincim boy abdesti konusunda cinsel ilişki olursa boşalma olmasa bile abdest alındığını biliyorum ama egzersiz konusunda fikir yürüttüm..sen araştırıp bulmuşsun canım, daha açıklayıcı bilgiler vermişsin..
daha iyi olmuş..sağolasın
Gerçi ben hiç uyuşturucu krem kullanmadım. anestol almıştım ama hiç denemedim. Acaba emla ya da şu öbür spreyden mi alsam.
daha iyi işte cnaım bak hiç yardım almadan yapabilmek çok güzel bişey emla falan olmadan da başarabilirsin eminim ki canım. benimde emla ile olmuştu hissislik veriyor biraz ve hissetmiyorsun gerçekten.
simdiiii bu konuya soyle bir degerlendirme yapayim bugun haftanin son gunuydu ve ben bugunde calismak zorunda kaldimmmm sabahtan beri yollardaydim toplasan 600 km den fazla yol yaptim:84:kanaatimce uzerimde yorgunluga bagli bir usume ve usumekten kaynaklanan bir usengeclik var
nasil bir aciklamaydi ama dimi
timammmm gidiyom siz burdamisiniz ben bir saate ancak donerim cunkummm dee
Emla yanma yapıyor diye yazmışlardı acaba anestol de aynısını yapar mı?
valla bende de yanma yaptı biraz ama rahatsız edici dayanılmıcak bişey değildi ve geçti zaten beklerken.
anestol hiç kullanmadım ama yanma oda yapabilir çünkü onda da lidokoin mi ne ondan var genital bölgede kullanıldığı için yanma hafiften olabiliyor ama dayanılmıcak gibi bişey değil bekleyince geçiyor zaten bir iki dakika falan yanma oluyor olursa.
ultrason jeli kullanıyo musunuz? ben dün ilk defa kullandım ama çok gidiyor kayganlık çok mu az mı sürdüm acaba bilemedim.:44:
Emla yanma yapıyor diye yazmışlardı acaba anestol de aynısını yapar mı?
p.. denemesı mı canım eger oyleyse masallah ılerlemen cok guzel ben henuz p... cesaret edemedım
su gibi oluyor sonrasında dimi bende de öle oluodu ben çok fazla sürüyordum yada ara ara hep tekrarlıyordum canım
evet su gibi oluyor, ben de çok kullanmak istemesem de denerken bebek yağı kullandım, daha doğrusu eşim kullanıo, o daha rahat oluo ama tabi ondan da mantar olucam diye korkuyorum, yeni kurtuldum çünkü ..
arkadaşlar bana kas gevşetici lazımm sizin kullandığınız varmı bende emla var femolub var kayganlaştırıcı ikisini kullanıyorm ama kayganlaştırıcı çabuk kuruyoor....spreyden alsammıı die düşünüyorm ...emla bende hiç işe yaramıyorr..:84:
canım kas gevsetıcıler pek işe yaramıo ona fazla takılma ıstersen emla çok etkılı bır krem nıye sende etkısını gostermedı anlamadım ben spreyde kullandım istersen xylocıne spreyı dene..bana çok faydası oldu fıyatı da 13 lıra
ecrin geldin gittin canım ya, naptın, neler oldu?
parmak icimdedua edin nolur esimin parmagini deneyecem birazdan insallah yapaarim hayirlisiyla
parmak icimdedua edin nolur esimin parmagini deneyecem birazdan insallah yapaarim hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?