- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.281
bu arada kas gevşetici hap içmek isteyenler ben hiç tasvip etmiyorum, bence en güzeli sıcak su torbası, ufo karşısında bacaklarını açarak oturmak vs sıcakla temas kesinlikle kas gevşeticilerden daha etkili deneyimlerimden biliyorum çünkü bende hap içtim defalarca
bi zararı yok o zaman sen kullanıyosan.bende gönül rahatlığıyla deneyebilirim.çok teşekkürler..hemen vereyim bu reçeteyi, buskopanın kas gevşeticisi ve kuliflex iki tane hapı bir saat önceden alıyosun, akabinde kullanmadığın ve klozetin içine yerleştirebilceğin bir tencerede kaynattığın suyu içine bir çay kaşığı kadar (fazla koyma donuyo) vazelin atıyosun, klozetin içine kaynamış tencereyi yerleştir, merak etme içine düşmüyo tencere yukarıda kalıyo, sen klozete oturup üzerinede bir havlu örtüyosun, buharla vajinan tamamen temas halinde oluyo, orda bi güzel haşlanıyosun diyeyim,arada çok yanarsan ayağa kalk geri otur önerileri var, 20 dakika kadar buharda oturduktan sonra kalk, eczanelerde dişlerin uyuşması için ağıza sıkılan uyuşturan sprey varya XLOCAİNE PUMP SPREY bunu sıkıyosun vajinana fazla sıkma sakın bir iki kez, prezervatifi bir kalem mum vs üzerine geçirip ucuna emla sür kenarlarınada kayganlaştırıcı bunu vajinanın ağız girişinde sürebildiğiniz yere kadar sürmeniz yetermiiiş, beni delip geçmişlerdiiii, sonrada kolay gelsin diyorlar, ama bana sorarsan buhar yerine eczanelerde jöle şeklinde bir torbanın içinde kaynatılıp vajinana sıcak pomat yapabilceğin bişey var, adını hatırlamıyorum onu ben hala yapıyorum hatta az önce yine yarım saat o sıcak pomatı yaptım eşimin iki parmağını sonuna kadar acısız bi şekilde aldım, ama bazen adete yakın zamanlarda acıyor biyolojik bir değişim olsa gerek ben adete yakın parmak olayını acı ile yapıyorum adetten sonra süper kolay oluyo, böyle işte
Ben biraz önce eşimle denedim ama hiçbişey yapamadık. Moralim bozuldu. Eşim sen bu işi ders gibi görüyosun böle olursa bişey yapamazsın biraz kendini rahat bırak diyo. Parmak işi güzel gidiyo da p...s nasıl olcak bilmiyorum. Bir dahaki sefere emla ya da xylocain mi ne onu deneyecem artık. yine moral sıfır
Ben biraz önce eşimle denedim ama hiçbişey yapamadık. Moralim bozuldu. Eşim sen bu işi ders gibi görüyosun böle olursa bişey yapamazsın biraz kendini rahat bırak diyo. Parmak işi güzel gidiyo da p...s nasıl olcak bilmiyorum. Bir dahaki sefere emla ya da xylocain mi ne onu deneyecem artık. yine moral sıfır
hayırlısıyla bende egzersize bi başlayabilsem....
canım ya hepımız senın gıbıydık bıyerden baslamak gerekıo baslakı arkası gelsın..hem yaptıkça daha bı isteklı oluyosun ..inş en kısa zamanda karar verıp baslarsın
aslında heveslendim başlamak için ama regliyim, acaba regl olduğum için mi beynim başlamak istedi reglim geçince yine kaçıcakmıyım bilemedimm
Allah hepimizin yardımcısı olsun..bende denicem bu gece dedim ama geç oldu yarın iş var...İYİ GECELER VAJİMELEKLERRİİİ:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?