Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arada kas gevşetici hap içmek isteyenler ben hiç tasvip etmiyorum, bence en güzeli sıcak su torbası, ufo karşısında bacaklarını açarak oturmak vs sıcakla temas kesinlikle kas gevşeticilerden daha etkili deneyimlerimden biliyorum çünkü bende hap içtim defalarca

arkadaşlar bunları yazarken çok gülüyorum dün yardıma muhtaçtım buraya üye oldum (dün) bugün sitede vajinismus hakkında teknikler veriyorum) sormak istediğğiniz bişeyler olursa her zaman yardıma hazırım

Ben biraz önce eşimle denedim ama hiçbişey yapamadık. Moralim bozuldu. Eşim sen bu işi ders gibi görüyosun böle olursa bişey yapamazsın biraz kendini rahat bırak diyo. Parmak işi güzel gidiyo da p...s nasıl olcak bilmiyorum. Bir dahaki sefere emla ya da xylocain mi ne onu deneyecem artık. yine moral sıfır

bi zararı yok o zaman sen kullanıyosan.bende gönül rahatlığıyla deneyebilirim.çok teşekkürler..

moreliniz bozma canım denemelerde hiçbirimiz hemen yapamadıkki eşinde haklı aslında bunu ödev gibi görmemek gerekiyor tamamen rahat akışına bırakmalısın . gör bak biranda oluvercek. morel bozmak yok bak bu kadar gelmişsin sona çok yakınsın canım

bozma moralini, hemen olacak diye bişi yok, eşlerimizin bizi anlaması zor çünkü bunu biz yaşıyoruz destek olmaya çalışıolar tabi ama sonuçta biz yaşıyoruz bunu... olmadıysa yine deniceksin yine deniceksin, ben hiç parmak egzersizi falan yapmadım, p..s le denedim hep ve oldu.. daha tam anlamıyla düzene girmedi ama oldu sonuçta gerisi de gelecek buna inanıyorum.. bence parmak egzersiziyle bunu yapabiliosan bence daha şanslısın.. p...sle de yaparsın sadece o aşamaya gelince derin nefes al onu içeri almaya çalışırken ıkın.. ben öle yaptım, tıkandığın yerde bekle.. panikleme.. burda yazılanları düşün, yapabilirim de.. rahatlat kendini.. sakın moralini çok bozup da umutsuzluğa kapılma.. hadi canım..

bana sorarsan çok samimi söylüyorum hapa xylocaine ye hiç gerek yok çünkü bunlar vajina içinde basınç yapıyo, yanılıyomuyum? çünkü bende denedim, dediğim gibi sıcak pomat çok etkili sıcak pomatla gevşeyin parmak olayını denemeye devam et ama iki parmak denemelerini uzun tut, kendini hazır hissedersen zaten denemeyi kendin isteyeceksin ben daha denemelere geçmedim hazır hissetmiyorum kendimi parmak vajinada yağ gibi kayana kadar git geller yani çok daha kolay yapana kadar deneme yapmıcam ayrıca burdaki arkadaşlardan popoya doğru ilerleyin demişlerdi çok doğru onu yaptım daha iyi oldu ve tersten oturmayı denemek çok mantıklı geldi yaparsam ters oturarak deneyceğim, üzülme sakın pes etme yanlız değilsin

tatlım canını sıkma egzersizlerıne dsevam et olmayınca pes etme..hiç ummadıgın anda olur yeterkı ilişki basladıgında kafandakı o düşüncelerden kurtul

Herkese destekleri için teşekkürler. Ne bileyim iki parmak yapınca olur diye düşündüm. Ama biraz acele ettim heralde parmak ve mumla devam edecem bir süre artık hafta sonuna kadar

canım ya hepımız senın gıbıydık bıyerden baslamak gerekıo baslakı arkası gelsın..hem yaptıkça daha bı isteklı oluyosun ..inş en kısa zamanda karar verıp baslarsın

aslında heveslendim başlamak için ama regliyim, acaba regl olduğum için mi beynim başlamak istedi reglim geçince yine kaçıcakmıyım bilemedimm

aslında heveslendim başlamak için ama regliyim, acaba regl olduğum için mi beynim başlamak istedi reglim geçince yine kaçıcakmıyım bilemedimm

yok kaçmassın canım sen karar verdıysen regl falan bahane ...ertele ertele hep vakıt kaybetmedık mı.bence yeter artık kaybolan vakıtler insan sonuca ulasınca nıye bukadar erteledımkı dıye kendıne kızıo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…