- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.381
krem emla kremi die geçio o daha pahalı 29 tl mi ne ... nazende nerdesin kıs belki yakınımdasındırrr.. bunları kullanınca ilkten biraz yakıo sızlıoo eşime üfletmiştim bensonra uyusuoooo eğer denersen arkadaşımm bak benim osamanki aklım olsaydııı kendimi rahat bırakırdım çünkü tamamen uyusuo zatenn.. işte benim beynim isin vermeid korktum gene ki korkulacak ne var eğer denersen tamamen rahat bırak kendini çünküüü gerçekten uyusuo zatennn korkulacak bişi yok...ben bunları denedikten sonra anladımkiii oraya deil yapacaksam beynimi yapmalıyımm ve artık o uyusturucu krem tarzı seyler bana mantıksız geldii parmak egzsi yaptım suan p....s yarısındayımm uyusturucuda hiç kullanmadım bunları yaparken
krem kullandın mı?
hiç mi işe yaramadı. eşini ittin mi? bende acı yok aslında kasılmada çok fazla yok ama ityorum hemen üstümden. çok sıkıldım bunaldım 7 ay ol du tık yok:84:
istanbuldayım ben. çok sıkıldım ya anlatamam. eşim doktor arayışında. eğer gidersek ikinci doktorumuz olacak. ulusoy ile saygın arasında kararsızız. ben de gitme taraftarı değilim. çok bunaldım anlatamm. bir an önce bitirmek istiyorum:84:
kasılma var ama çok değil. ucunu sokuyor ama gerisi yok. bilinç altında yatan bir korku var gliba. ama bu günlerde denemer eskiseye nazaran iyi. bir haftaya kadar halletmeye çalışcağım. parmağımı sokarken de sanki ilerde tıkanıyor hepsini sokamıyorum kulak çöpü dendedim %80 nini soktum. parmak bana itici geliyor. çok karışık kafam düşüncelerim. bana bi yardım edin ya çıldıracağım. hep akılmda bu yatıyorum bu kalkıyorum bu işe gidiyorum bu:84:
benimde 11 martta doktor ulusoyda randevum var ama gidebilicekmiyiz bilmiyorum.saygın beylede konuşmuştum ama onu beğenmedim aparatlarla kendi çalıştırıyo falan hoşumuza gitmedi.
istanbuldayım ben. çok sıkıldım ya anlatamam. eşim doktor arayışında. eğer gidersek ikinci doktorumuz olacak. ulusoy ile saygın arasında kararsızız. ben de gitme taraftarı değilim. çok bunaldım anlatamm. bir an önce bitirmek istiyorum:84
ist neresinde anadolu yakasımı.... senin gene 2. doktorunn benim gitmedim doktor kalmadıı kadın doğum tarzı bi yere gitmee gideceksen sadece ve sadece psikolağa git ben semtimde en ucuz psikolağa gidiorum kaıdının suratı 5 karışş kendine faydası yok ben aldırış etmiorum sadece sölediklerini yapıorum söyledikleride burdkilerin aynısı bende parmağımı alamazdım itici gelirdii ama mecburen yaptım aparatlar soktum ve simdii p...s yarsındayaım çok sükür eger düzwenli buraya girebilirsen burdaki arkadaşlar psikologlardan daha iyi heran herşeyi sorabiliorsunn aklına takılanları yapman geerekenleriii arkadaşım kendini toparlaaa hemen egsersizlere başla derim bizde senin gibiydikk bak 1.5 seneyi aşkın oldu daha fazla vakit kaybetme sennn toparla kendini iyice düşün....
ulusoy ne kadar dedi fiyatına?
ankara da olduğu için biraz soğuk bakıyorduk.
sen ne zamandır uğraşıyorsun ?
ulusoy kuşadasında 5.000 tl ücreti.ben 1 yıllık evliyim bizde sürekli deniyoruz ama olmuyo.benim korku itme gibi durumlarım yok hatta ben sürekli denemek istiyorum ama bi yerde takılıyoruz ordan sonra ilerleyemiyoruz.şimdiye kadar ilaç falan kullanmadım ama internetten haydar dümenin reçetesini buldum şu an reglim bitince onları alıp deniycez.bide burda kızlardan öğrendiğim nefes egzersizleri falan var onlarla birlikte deniycem.
oooo arkadaşım senin durumun süper sen kendi başına atlatırsın bileee ben uyuma numarası yapardım denemek istemesdim sen tam tersiii... kayganlaştırıcı kullanıormusun bak biz ultrason jeli aldık dedin gibi başta takılıodum şimdi yarısını aldım ondan sonra regl oldum arkadaşım o haydar dümenin dümeninee kapılma onlara bi ton para verdim denedim ben kaç kere olmadı fasa fiso onlarr sen saten ilerlemişsin onu almana bile gerek yok sadece kayganlaştırıcını iyi seç günden güne ilerlersinnn boşuna para harcamaa
istanbuldayım ben. çok sıkıldım ya anlatamam. eşim doktor arayışında. eğer gidersek ikinci doktorumuz olacak. ulusoy ile saygın arasında kararsızız. ben de gitme taraftarı değilim. çok bunaldım anlatamm. bir an önce bitirmek istiyorum:84
ist neresinde anadolu yakasımı.... senin gene 2. doktorunn benim gitmedim doktor kalmadıı kadın doğum tarzı bi yere gitmee gideceksen sadece ve sadece psikolağa git ben semtimde en ucuz psikolağa gidiorum kaıdının suratı 5 karışş kendine faydası yok ben aldırış etmiorum sadece sölediklerini yapıorum söyledikleride burdkilerin aynısı bende parmağımı alamazdım itici gelirdii ama mecburen yaptım aparatlar soktum ve simdii p...s yarsındayaım çok sükür eger düzwenli buraya girebilirsen burdaki arkadaşlar psikologlardan daha iyi heran herşeyi sorabiliorsunn aklına takılanları yapman geerekenleriii arkadaşım kendini toparlaaa hemen egsersizlere başla derim bizde senin gibiydikk bak 1.5 seneyi aşkın oldu daha fazla vakit kaybetme sennn toparla kendini iyice düşün....
yok kadın doğuma kaç kere gittim. herhangi bir problem yok. psikiyatriste gittim kadın çok iticiydi tonlarca para saydım. psikollojim bozuldu bıraktım onu. bu hafta da deneyeceğiz oldu oldu olmazsa ulusoy yolu gözügecek. ben avrupa yakasındayım. zincirli kuyuya yakın.
durexin hiç kullanmadım için karşılaştırmıcam ultason jelinden çok memnun kaldım 1000ml büyük kutusu 2.5tl bol bol sürüom ben keşke bilsem daha önce alırdım ama bilmiordum belki senin kullandın dahada iyidir hiç kullanmadım ben vazelin kullanıodum bebe vazelini küçük kutuya 5 tl veriodum kaç kutu bitirdim.. bu şimdi 2.5tl ucuz büyük die bol keseden sürüomm ... sen hiç haydar dümenin şeyini alma arkadaşım sen zaten başarmak üzeresin bide ha deyince olmuo p...s ucundan ben ileri gidemicem sanıodum ama denedik denedik bi baktım bigün kendikendine yarısına kadar girdii seninde öle olur bak biraz sabır göseter
yok kadın doğuma kaç kere gittim. herhangi bir problem yok. psikiyatriste gittim kadın çok iticiydi tonlarca para saydım. psikollojim bozuldu bıraktım onu. bu hafta da deneyeceğiz oldu oldu olmazsa ulusoy yolu gözügecek. ben avrupa yakasındayım. zincirli kuyuya yakın.
ulusoya gidiceksen bir an önce randevu al çünkü 1-2 ay sonrasına randevu veriyo.
ya sürekli deniyoruz ama bi yerden sonra çok acı oluyo dayanamıyorum o acıya devam edemiyoruz.bir an önce reglim bitsin arkadaşlardan öğrendiğim tekniklerle denemek istiyorum.umarım işe yarar doktora 5.000 lira vermek istemiyorum.
ulusoya gidiceksen bir an önce randevu al çünkü 1-2 ay sonrasına randevu veriyo.
anladım. eşimle konuşup arasak iyi olacak o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?