- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.361
günaydın kıslarrrrr nasılsınızzzzzgeçmişi okumadımmm başaran varmııı bende bugün regl bitiooo hadi hakkımızdaaa hayırlısııııı durmak yok yola devam
bende 2,5 senelik evliyim 1-1,5 ay ilişki yaşayamamıştık ama eşim saolsun çok anlayışlıydı.balayımızda bile kardeş gibiydik eşimin üzüldüğününde farkındaydım.tam o aşamada ağlamaya başlıyordum.bi arkadaşımda yaşadı 7-8 ay birleşme olmadı eşiyle.oda bi çok şey denedi.sonra başardı ilaç sayesinde.
bende en son şans ondan aldım.ilaçla bile acısını hissettim biraz yalan diemem çünkü kafamda hep o vardı.balayında bile eşimle tek kalmaktan korkuyordum hiç odaya gitmek istemiyordum
her neyse balayından geldik regl oldum zaten sonra o ilaçı verdi ark.onunda tarihi geçtiği için yapamadık araya haftasonu girdi hafta içi eczaneden aldık.
kas gevşetici içiyosunuz bi tane.daha sonra bir krem var o sürülüyor vajina kenarlarına.ve ucu uzun bi spey var vajinanın içine sıkılıor o uyuşturuyor..sanırım bu spreyi dişçiler diş için kullanıyormuş
kızlar çok üzgünüm ama dün evde temizlik yaparken o spereyi attım
keşke ismine baksaydım ama bulmaya çalışacağım.
biz parmak falan hiç denemedik ben asla yapamam öyle şeyler kızlar...umarım sizde aşarsınız bu sorununuzuu sizi anlayabiliyorum çok kötü bişey.heleki bazılarınızın seneler olmuş..
eşleriniz napıyo kızlar?bu konuda tavırları nasıl:26:
ecrin ilerleme kaydetmiş cnm onun dışında başaran yok regliler bitmedihadi bakalım senden bekliyoruz atak esrada regli olmuş.
o sprey bennde var burdakilerde ismini bilio bende kullandım o spreyi uyuşturuoo... ben o spreyii emlayı kullandım 2 side müthiş uyusturuooo vajinamı hissetmemiştim bile ama gel görkii beyini uyuştur önemli olan beyin ben uyusturdum hiçte bişi hissetmedim olsa olurdu ama beynim izin vermediii olmadı gene eşimi ittim bende buzdolabında hala durur bende yenmiş deilimmm ama anladımki emla yada sprey onların bi önemi yok tamamen beyinde egszlere başladım p...s başladım hiç kullanmadımmm çünküüü beyin aynı beyin yine iizn vermio yine izin vermioooo sprey olsa dahi şayet ben öle oldum herkes olacak die birşey yok....
arkadaşlar o kas gevşetici krem ve spreyin isimlerini bilen var mı bu akşam denemek istiyorum da.
kas gevşetici her hangi bi tane içebilirsin cnm mümkünse en iyisinden iç1-2 saat önce
arkadaşlar o kas gevşetici krem ve spreyin isimlerini bilen var mı bu akşam denemek istiyorum da.
sprey ve krem olarak ne kullanayım?
kıslar ben yazam sizeee spreyi öle kafana göre alamıorsun biz tanıdık bi eczaneden zorla birşey uydurup aldık yeşil reçeteylemi ne veriliormus genede sormakta fayda varrr ... benim içmedimm kas gevştici kalmadı yatmadan 1 saat önce 2 tane içiodum banamısın demiodu ben böleydim ama siz öle olmayabilirsinizz ... spreyin ismi: xylocaine fiyatı 16.87tl kas gevşetici: spazmol fiyatı 2.93tl denemekte fayda var isterseniz bi deneyin..... arkadaşım yakınımda olsan inan verirdim bi daha para vermeee bi deneeeee gibisinden bende ölece duruoo boş boşşşşşş
kıslar ben yazam sizeee spreyi öle kafana göre alamıorsun biz tanıdık bi eczaneden zorla birşey uydurup aldık yeşil reçeteylemi ne veriliormus genede sormakta fayda varrr ... benim içmedimm kas gevştici kalmadı yatmadan 1 saat önce 2 tane içiodum banamısın demiodu ben böleydim ama siz öle olmayabilirsinizz ... spreyin ismi: xylocaine fiyatı 16.87tl kas gevşetici: spazmol fiyatı 2.93tl denemekte fayda var isterseniz bi deneyin..... arkadaşım yakınımda olsan inan verirdim bi daha para vermeee bi deneeeee gibisinden bende ölece duruoo boş boşşşşşş
krem kullandın mı?
hiç mi işe yaramadı. eşini ittin mi? bende acı yok aslında kasılmada çok fazla yok ama ityorum hemen üstümden. çok sıkıldım bunaldım 7 ay ol du tık yok:84:
kizlarrr gercekten venuss nerde yaa bu saate kalmazdi o hasta falan mi oldu acaba :26:venüs nerde kızlar hastamı yoksa msnde de yok
canimmmmm sagol tatlim benim.hepimiz cozecez allahin izniylevuuuuuuu ecrinnn aferiin kısss ecrin buraya yumruk havaya ecrin buraya yumruk havayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?