- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.401
anladım. eşimle konuşup arasak iyi olacak o zaman.
giden bi arkadaşla konuştum detayları öğrenmek istiyosan özelden yazabilirsin cnm.
Canım benim iyiyim çok sağol...Geçmişi okuyordum,birkaç gündür giremiyorum girsemde çok az bakıyorum...Drum ilacı bire indirmemi söyledi ama kanamam yine çoğaldı,aradım tekrar iki tane al dedi,şuan yine azaldı çok şükür...Birde bulantılarım çoğaldı ve yemek yiyemiyorum,o yüzden çok giremedim..Sen nasılsın? iyisindir,inşallah...buarada başaran arkadaşlar oldu mu,acaba?Yeni katılan arkadaşlarımız olmuş,hoşgelmiş hepsi...
pandooo günaydın tatlımmmgeçmiş olsunnnnn cicimmmmm...
kızlar uyuşturucusuz sadece kayganlaştırıcıyla olmaski....
aslında varya eşiniz biraz gaddar olsa nolur anlık yani yanlış anlamayın oda kurtulur sizde...
iyiyim tatlım ne olsun akıntım arttı biraz koyu beyaz mantarmı olcam diye korkmaya başladım dün ama kaşıntım yok şükür anlamadım yanibebişmi geliyo yoksa gebelik testi aldım yarın sabah ilk idrarımla yapcam daha cıkmaz ama bakalım
saol canımmm, sana da günaydın.. inşallah şu uçuk geçerde bende denemelere başlarım tekrar..
senin regl bitti mi? varmı bi gelişme?
kızlar uyuşturucusuz sadece kayganlaştırıcıyla olmaski....
aslında varya eşiniz biraz gaddar olsa nolur anlık yani yanlış anlamayın oda kurtulur sizde...
neden uyuşturucusuz olmuycakmış ki anlamadım o kısmını???benim ve burdaki biçok arkadaşımızın sadece kayganlaştırıcıyla oldu demek ki olabiliyormuş.hem bence eşlerin senin dediğin şekilde davranması kesinlikle ters teper.zaten herkesin korkusu olduğu için bu halde.
kızlar parmak falan başka şeyler sokmayın alllah aşkına ya
mikrop kapacaksınız.
afedersiniz ya ben vajinadan başka hiç bişi sokamam sanırım :26:ama işte çare arıyorsunuz.benimde duvar gibi bişi var gibi geliyodu.ama düşünsenize bi kere acıcak bi kere dayanın.evet çok zor ama böyle her gün üzülüyosunuz.kiminizin eşi katlanır kiminizinki katlanmaz kızlar acı ama gerçek buerkek milleti
ben zaten seçenek sunuyorum dediğiniz şeyi benim eşimde zaten yapmadı allah korusun anlayışlıydı ama benim 1 1,5 ay sürdü dediğim gibi.kayganlaştırıcıyla acı yokmu oluyor?
Zaten burdaki arkadaşların çoğu acıdan şikayetçi diilmi?
neden uyuşturucusuz olmuycakmış ki anlamadım o kısmını???benim ve burdaki biçok arkadaşımızın sadece kayganlaştırıcıyla oldu demek ki olabiliyormuş.hem bence eşlerin senin dediğin şekilde davranması kesinlikle ters teper.zaten herkesin korkusu olduğu için bu halde.
benim acımadıııı
kızlar o spreyi deneyipte çözüm alamayan varmı pek aranızda.
benimde zaten o sprey sayesinde oldu.
ama beynimde yine acı vardı
spreyi kullanmadım ama emla kremi kullandım ve beni uyuşturmadı.herkesin o spreyle veya uyuşturucu kremlerle olucak diye bişey yok
kızlar o spreyi deneyipte çözüm alamayan varmı pek aranızda.
benimde zaten o sprey sayesinde oldu.
ama beynimde yine acı vardı
ya işte sizin acımadı benim acıdı ve kasılma oldu.ki burdaki bi çok arkadaşında öyle sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?