Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tekrar geçmiş olsun nazlcım.. hamilelik ilerledikçe risklerde azalıyormuş. inşallah senin de yakında geçer bu rahatsızlığın ve kanamaların. Rabbim bebişine de sana da sağlık sıhhat versin.. bulantılar normal değil mi canım? bebiş için biraz katlan, inşallah onlarda geçicek yakında..
başaran kimse yok bildiğim kadarıyla, regli dönemleri bitiyor şimdi, bundan sonra inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz..
kendine iyi bak nazlıcım.. Allah bebişini korusun..

eczanede olmuo ultrason jeli medikallerden alınıooo...benim teysem benim vajımusmus oldumu bilio onun bi tandığı dr. saygın miçozkadıoğluna gitmiş 2.5ooo tl ödemiş 3 seansta atlatmış bana verdi telefonunu bende gerek yok artık yarısına kadar alıom benim bitti sayılır dedim teyseme isterseniz bide bu doktorun sitesine bakın...

kızlar uyuşturucusuz sadece kayganlaştırıcıyla olmaski....
aslında varya eşiniz biraz gaddar olsa nolur anlık yani yanlış anlamayın oda kurtulur sizde...

guzelim farkindayim yardimci olmaya calisiyorsun ama illaki uyusmasi gerekmiyor kayganlastiriciyla da cok rahat cozulebilir.hem bu is oyle anlik falan olmuyor o anda olupta yillarca gene kasilarak iliskiye gireceksek ne anlami kaldi bunun.yapilan egzersizlerle zaten vaji iyice genisliyor ve aci falan hissetmiyorsun birde aksine kaslarini kontrol altina aliyorsun.aci kelimesi bizim beynimizde yani biz yapiyoruz aciyi.....

kelebekciiiim hamilelik akıntıları olabilir belkide.. internette okumuştum, hamilelikte vajina akıntıları değişiyomuş. belki de bebek yapıyodur bunları :) inşallah..

saol canımmm, sana da günaydın.. inşallah şu uçuk geçerde bende denemelere başlarım tekrar..
senin regl bitti mi? varmı bi gelişme?

benim bugün bitio bugün gusul alcam başlıcam amaa kaynanamların gidecee yok sinirlerim tepemdee geneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84:

kızlar uyuşturucusuz sadece kayganlaştırıcıyla olmaski....
aslında varya eşiniz biraz gaddar olsa nolur anlık yani yanlış anlamayın oda kurtulur sizde...

neden uyuşturucusuz olmuycakmış ki anlamadım o kısmını???benim ve burdaki biçok arkadaşımızın sadece kayganlaştırıcıyla oldu demek ki olabiliyormuş.hem bence eşlerin senin dediğin şekilde davranması kesinlikle ters teper.zaten herkesin korkusu olduğu için bu halde.

ecrinn biliyorum cnm bende yaşadım ama bundan kaçış yokk.
acısada acımasada elbet bu olacak.
kocalarınız elbet bi yerde yeter diyecek...
bak ben hala baştan p. girişinde çok hafif kasarım kendimi.dediğiniz gibi beyinde bitiyor olay tamamen.
ben uyku ilacı bile almayı düşünmüştüm düşün yani

ben zaten seçenek sunuyorum dediğiniz şeyi benim eşimde zaten yapmadı allah korusun anlayışlıydı ama benim 1 1,5 ay sürdü dediğim gibi.kayganlaştırıcıyla acı yokmu oluyor?
zaten burdaki arkadaşların çoğu acıdan şikayetçi diilmi?

ecrinimmmm aferin kız sana aldın başını gidiyosun valla tutabilene aşk olsuneş parmağı hem daha kolay hem başarıyı daha çabuk sağlıyor.her an taze gelin olabilirsin sen de

internette araştırırken gördüm vajina botoxu varmış.1 seans yaptırıyomuşsun 10 dakikaymış acı hissi kasılma ortadan kalkıyomuş ve etkisi 3-4 ay sürüyomuş zaten o kadar zamanda vajinada alışır.deneyeniniz varmı bu yöntemi?

selam arkadaşım, böyle söylersen egzersiz yapan arkadaşlar endişelenebilir.. parmak egzersizi yada aparatla egzersiz bütün doktorların önerdiği birşey..yani hiçbir zararı yok hatta çok faydası var..senin durumun korkuymuş ama burda benim gibi hatta senelece ilişkiye girememiş arkadaşlar var..ve bir çoğumuzun bu hastalığı yenmek için egzersiz yapmaktan başka çaresi yok. ayrıca mikrop kapmaması için egzersize başlamadan önce elleri çok iyi temizlemek veya hijyenik eldiven kullanmak gerekiyor...
dediğin gibi kolay olsa keşke, o birkere dayanın kısmını aşabilmek için yıllarca bekleyen arkadaşlarımız var..çözümünü hepberaber bulmaya çalışıyoruz burda..

kızlar o spreyi deneyipte çözüm alamayan varmı pek aranızda.
benimde zaten o sprey sayesinde oldu.
ama beynimde yine acı vardı

spreyi kullanmadım ama emla kremi kullandım ve beni uyuşturmadı.herkesin o spreyle veya uyuşturucu kremlerle olucak diye bişey yok

sonuçta çözüm arıyorsunuz hepiniz burada ve bende zamanında yaşadığım için yaptıklarımı anlatıyorum.inanmayan beğenmeyende yapmaz yani ne diyeyimki?
üslubunuz sert

kızlar o spreyi deneyipte çözüm alamayan varmı pek aranızda.
benimde zaten o sprey sayesinde oldu.
ama beynimde yine acı vardı

tabii ki var, hemen hemen hepimiz uyuşturucu kremlerle denemeler yapıyoruz..
ama illa uyuşturucu bişey kullanmaya gerek yok, sadece kolaylık sağlaması acısından deniyoruz..
bazı arkadaşlarımız hiç uyuşturucu bişey kullanmadan başardılar, maşallah..

ya işte sizin acımadı benim acıdı ve kasılma oldu.ki burdaki bi çok arkadaşında öyle sanırım

burdaki arkadaşlar daha deneyemeden acıycağını düşündüğü için burdalar.acıycak düşüncesiyle kasıyorlar zaten kendilerini ki ben de 1 ay öncesine kadar öyleydim şu an düzenli bi ilişki yaşayan biri olarak acımıyor diyorum senin acıyor diye diğer arkadaşların da acıycağı anlamına gelmez.sen de farkındasın ki burdaki arkadaşlar korktukları için yapamıyorlar.genelleme yapmayalım lütfen senin acıdıysa kasılmandan dolayı acımış yoksa sağlıklı bi ilişkide acı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…