- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.701
canım vajiyi 4 ay önce burda yendim evet vajiliyken hamile kaldım yani şimdi açık anlatamıyorump....s girmedi ama birşekilde yapmaya çalışırken oldu böyle sürtünme yoluyla olabiliyormuş canım..ama benim için çok zordu çünki jinekoloğa muayene bile oplamazken 3 tane doğurmak..
muhakkak çok zordur sizi tebrik ediyorum ama yenmişsiniz ne kadar güzel darısı başımıza benimde şimdi öyle bi şüphem var acaba hamilemiyim diye hem çok istiyorum hem çok korkuyrm dediğiniz gb hamile kalınca muayene olmak gerek doğum var Allah herşeyin iyisini bilir hakkımızda hayırlısı
reglim bitti buakşam bu egzersizleri denicem inşaallah dua edin bana arkadaşlar parmak girerken bile titriyorum mumlar nasıl olcak bilmiyorum ama artık yapmak zorundayım dualarınızı bekliyorum hee
yemeğimi yedim geldim.
eve gelirken ultrason jeli ve mumları aldım
şimdi sıra bende
hadi bana kolay gelsin
yarım saate gelirim
ecrinim,,pandocum,esaracımmm onlar nerde yaw ne yaptılar aceba,,canlarıııımmmmm ne yaptınız nasılsınızzzzherkesi merak ettim
canım allah büyük ben dr korkusundan ilkini arabada doğurdum hastaneye yetişemedik öbür ikisini sezaryen doğurdum düşün yani bu vaji ne illet birşey kendi kendime doğuruyorum ama ilişkiye giremiyordum..allah yardımetti hiç muayene olmadan kurtuldum arabada doğurunca hastanede bayıltıp yardım ettiler korkma canım inan doğum kolay allahım yardım ediyor..
vallaaa eşim sölediii açık açık mazereti pzrtesi bitio ona göre abimlere gidersiniz dedi daha ne desin zaten bu sorunumuz olmasa böle biişiyi oğlu bile sölemez onlarda bilio dururmumuzuu
büyük güne 6 gün kaldı
test aldım yarın sabah yapcam dua edinde erkenden çıksın :)))
cnm tiramusu kahveli pasta.öncelikle hazır pasta tabanı alacaksın kakaolu. 1 tane pınar labne peyniri.
sonra muhallebi pişircen tarifi şöyle :
1 yumurta, 1 su bardagı toz şeker, 2 yemek kaşıgı nişasta, 1 pkt. vanilya, yarım litre süt. bunu pişircen muhallebi gibi. katılaşınca altını kapat. labneyi ekle mikserle çırp 5dk. kekide yarım bardak süt içine 1 tatlı kaşıgı nescafe ve 1 tatlı kaşığı tozsekeri karıştır keki ıslat heriki yarısınıda. muhallebiyi arasına dök.sonra keki koy en üstünede kalan muhallebiyi dök. kakao serp dolaba koy. birkaç saat beklesin sonra afiyetle ye cnmcm:)))))))))))))
cnm tiramusu kahveli pasta.öncelikle hazır pasta tabanı alacaksın kakaolu. 1 tane pınar labne peyniri.
sonra muhallebi pişircen tarifi şöyle :
1 yumurta, 1 su bardagı toz şeker, 2 yemek kaşıgı nişasta, 1 pkt. vanilya, yarım litre süt. bunu pişircen muhallebi gibi. katılaşınca altını kapat. labneyi ekle mikserle çırp 5dk. kekide yarım bardak süt içine 1 tatlı kaşıgı nescafe ve 1 tatlı kaşığı tozsekeri karıştır keki ıslat heriki yarısınıda. muhallebiyi arasına dök.sonra keki koy en üstünede kalan muhallebiyi dök. kakao serp dolaba koy. birkaç saat beklesin sonra afiyetle ye cnmcm:)))))))))))))
ben geldim ince mum bulamamıştım onun yerine silikon almıştım.
ilk defa soktum ilkinde zorlandım ama 10 cm kadar soktum
beş cm e kadazorluyr sonrası çok rahat giriyor galiba 10 kere falan yaptım.
yatana kadar buna çalışcağım
silikon tabancaların silikonları varya mum gibi uzunn onlarla yapmaya devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?