- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.661
kıslarrr masallah keyıfler yerıde Allah bozmasın inşallah...size bişi sorcam ben henüz adet olmadım midem bulanıyr geçen hafta inaılmaz kasık ve bel ağrılarım ve koyu renkli akıntım vardı onlar geçti geceleri biraz ağrım oluyr acaba hamile olabılırmıyım bi kaç gün bekleyip test yapıcam adet olmazsam
olabilir tatlım sen yenmişmiydin vajiyi kusura bakma hatırlayamadımda
valla dün akşam yaptım tiremusuyuda cumartesi akşam yapmıştım elimde çabukturşipşak
olabilir tatlım sen yenmişmiydin vajiyi kusura bakma hatırlayamadımda
yok yaa yenemedım malesef sadece bi kısmı giriyor p..sin parmak egzersizlerinde cok kötüyümm bilemiyrm bi mucize olurmu ???
ay kızlaer ne çok yazmışsınız oku oku bitmiyor bugün çok yoğundu dersler daha yeni nefes alıyorum ohhhhhhh
ay kızlaer ne çok yazmışsınız oku oku bitmiyor bugün çok yoğundu dersler daha yeni nefes alıyorum ohhhhhhh
tatlım bu tiremusu nasıl bir yemektir bana tarif atsan farklı tatlar denemek istiyorum mümkünatı varsa
bende güzel tiramisu yaparım hemde çok kolay istersen bende verebilirim tarifini
yenmeden olmasın zati cnm içinemi boşaldı eşinki ?
valla öle ben şimdi girdiğini anlamyıroum bile öle bi esniyoki kızlar valla merak etmeyin ben gibi sık sık yapın ben 1 haftada alıştım valla kaynatmaya devamolalala bu akşam kociş eve erken geliyor ozmaan napıyoruzzz hemen fantezi kuruyoruz
jasmin nerelerdesin sen tatlım ya
tatlım bu tiremusu nasıl bir yemektir bana tarif atsan farklı tatlar denemek istiyorum mümkünatı varsa
cnm tiramusu kahveli pasta.öncelikle hazır pasta tabanı alacaksın kakaolu. 1 tane pınar labne peyniri.
sonra muhallebi pişircen tarifi şöyle :
1 yumurta, 1 su bardagı toz şeker, 2 yemek kaşıgı nişasta, 1 pkt. vanilya, yarım litre süt. bunu pişircen muhallebi gibi. katılaşınca altını kapat. labneyi ekle mikserle çırp 5dk. kekide yarım bardak süt içine 1 tatlı kaşıgı nescafe ve 1 tatlı kaşığı tozsekeri karıştır keki ıslat heriki yarısınıda. muhallebiyi arasına dök.sonra keki koy en üstünede kalan muhallebiyi dök. kakao serp dolaba koy. birkaç saat beklesin sonra afiyetle ye cnmcm:)))))))))))))
hıhh geldi benimkisi nerelerdes,n tatlım ne yaptın nasılsın anlat bakalım bir solukta özledik heralde ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?