- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.761
O zaman artık ben p....s denemesi mi yapsam sadece. Yoksa mumla devam mı etsem?
açıkçası pahali jeller kullandığım için bende çok kıyamıyordum sürmeye ama bugün ultrason jeli aldım aldıktan sonrada fiyatına epey güldüm, çünkü bugüne kadar jellere harcağım parayla bi kamyon ultrason jeli alırdım, hatta bugün sxtiva sabah kargocu getirdi 30 tl kargosuyla birlikte ve ultrason jeli gidip aldım 3 tl kargosu bedava
artık bir yerde vaji duvarına değiyo ve ileri gitmiyo cnm deneyen biri olarak yazıyorumBi de mumun tamamının girmesi mümkün mü koskoca mum yani
açıkçası pahali jeller kullandığım için bende çok kıyamıyordum sürmeye ama bugün ultrason jeli aldım aldıktan sonrada fiyatına epey güldüm, çünkü bugüne kadar jellere harcağım parayla bi kamyon ultrason jeli alırdım, hatta bugün sxtiva sabah kargocu getirdi 30 tl kargosuyla birlikte ve ultrason jeli gidip aldım 3 tl kargosu bedava
O zaman artık ben p....s denemesi mi yapsam sadece. Yoksa mumla devam mı etsem?
Bi de mumun tamamının girmesi mümkün mü koskoca mum yani
ben deposundan aldım 1 lt. 1 tl idi ağustostan beri hala dolu duruyor kociş diyo bebek olunca jelinide alıp gidersin artık doktora
muma iyice bi alış kasılmalarını kontrol et ve git geller yapmaya başla sen zaten kendinden anlarsın en son penisi hangi posizyonda deneyeceksen o posizyonda durup p...s yerine mumu al bunuda kendinden emin olana dek yap sonra ben hazırım diyeceksin hemen p...s geçersin cukkk diye olur allahın izniyle
artık bir yerde vaji duvarına değiyo ve ileri gitmiyo cnm deneyen biri olarak yazıyorum
valla ben ıkı gundur tamamını yapabılıyorum esımde sok oluyor bı de buyuk mum hanı su beyaz olanlardan
artık bir yerde vaji duvarına değiyo ve ileri gitmiyo cnm deneyen biri olarak yazıyorum
yok canıım vaji varsa illaki bittiği bi yerde vardır ,ne bilim belki yapısı farklıdır filan, ben p...s in bile yarıdan biraz fazlasını alıyorum ve orda kalıyo hemen tuvaletim gelmiş gibi oluyo,dr a sordugumda vaji duvarına baskı yaptıgı için demişti...bende vajı duvarı yok mu yoksa:18:
hımmmm bunda kızılcık sopasının bir etkisi olmuş olabilirmi ? şaka bir yana çok sevindim yawrum ha gayret oldu bu iş
Ay amin inşallah o günleri de görürüz.
bu arada raporumu vereyım venustencım mumla olan ılıskımız tam gaz devam edıyor
valla bugün ilk kez ultrason jeli denicem bakarım eğer bi sıkıntı vermezse devam ederim ama zorlanırsam bırakırım benim korkum zarar verirmi vajinaya
merak etme canım hiç anlamadan bi bakmışsınki oluvermiş aaa bumuymuş diyeceksin ahada buraya yazıyorum
ohhhh mumdan kaleler yapmaya devam edin bakalım
canım bi zarar vereceğini sanmıyorum bazı arkadaşlar bu jeli kullanarak hamile kaldılar spermlere bile zararı yok yani...şu ana kadar hiç şikayet yazan görmedim :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?