Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben deposundan aldım 1 lt. 1 tl idi ağustostan beri hala dolu duruyor kociş diyo bebek olunca jelinide alıp gidersin artık doktora

Ben de hala sxtiva kullanıyorum. Dün verdim siparişi. Daha yeni başladım ya egzersize şimdilik idare ediyorum ama eğer bu iş uzarsa O bahsedilen jellerden alacam galiba

O zaman artık ben p....s denemesi mi yapsam sadece. Yoksa mumla devam mı etsem?

muma iyice bi alış kasılmalarını kontrol et ve git geller yapmaya başla sen zaten kendinden anlarsın en son penisi hangi posizyonda deneyeceksen o posizyonda durup p...s yerine mumu al bunuda kendinden emin olana dek yap sonra ben hazırım diyeceksin hemen p...s geçersin cukkk diye olur allahın izniyle

Ay amin inşallah o günleri de görürüz.

bende vajı duvarı yok mu yoksa:18:
yok canıım vaji varsa illaki bittiği bi yerde vardır ,ne bilim belki yapısı farklıdır filan, ben p...s in bile yarıdan biraz fazlasını alıyorum ve orda kalıyo hemen tuvaletim gelmiş gibi oluyo,dr a sordugumda vaji duvarına baskı yaptıgı için demişti...

Ay amin inşallah o günleri de görürüz.

merak etme canım hiç anlamadan bi bakmışsınki oluvermiş aaa bumuymuş diyeceksin ahada buraya yazıyorum

bu arada raporumu vereyım venustencım mumla olan ılıskımız tam gaz devam edıyor

ohhhh mumdan kaleler yapmaya devam edin bakalım

valla bugün ilk kez ultrason jeli denicem bakarım eğer bi sıkıntı vermezse devam ederim ama zorlanırsam bırakırım benim korkum zarar verirmi vajinaya

canım bi zarar vereceğini sanmıyorum bazı arkadaşlar bu jeli kullanarak hamile kaldılar spermlere bile zararı yok yani...şu ana kadar hiç şikayet yazan görmedim :13:

kızlar yaa kafama takılan bi soru var,ilgili forumdan cvp alamadığım için burda size sorayım doğum kontrol hapı kullanan varmı aranızda? acil yardıma ihtiyacım var, sanırım yanlış kulandım ve hamileyim :44:

deneyimli arkdaşlara soruyorum bugün başladım.
işaret parmağından çok az ince mum alabiliyorum iime 10 cm kadar
bu akşam yaklaşık 40 kere almışımdır.
bir kalınıa geçeyim mi?

Hep söylüyorum iyi ki burayı bulmuşum iyi ki sizler varsınız allah sizden razı olsun çok cesaretlendiriyorsunuz bizi allah sizin de gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…