Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım Allah razı olsun senden kalbınden gecen dualarını kabul etsın. senı cok sevdım ben ya gercekten:80:

sizden de allah razı olsun yawrum ben çok üzüldüm acı çektim vajiyken ve sonrasında kendi kendime söz verdim herkese elimden geldiği kadar yardım edeceğim diye en ufak yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana

valla bugün ilk kez ultrason jeli denicem bakarım eğer bi sıkıntı vermezse devam ederim ama zorlanırsam bırakırım benim korkum zarar verirmi vajinaya

cok canım nıye zarar versın vajı oyle arsız bı organ kı her durumda kendını toparlamasını bılıyor sadece bız tanımıyoruz degerlı arsız kutumuzu:)
bu arada masallah aramıza yenı katılan arkadaslar ne kadar guzel ılerlıyor bızden bıle hızlı cıktılar
bu arada nefes cok onemlı bu ıste ben egzersızlerle bunu kesfettım ozellıkle gırerken derın nefes alınca hooop gırıyo zorlanmadan bıde esın yonu bulması onemlı ılkınde sankı asagı dogru gıdıyor

deneyimli arkdaşlara soruyorum bugün başladım.
işaret parmağından çok az ince mum alabiliyorum iime 10 cm kadar
bu akşam yaklaşık 40 kere almışımdır.
bir kalınıa geçeyim mi?

kendını ıyı hıssedıyorsan neden olmasın canım yalnız ılk once bıraz bı oncekı gunun egzersızını yap cem kecenın kıtabında oyle dıyordu her zaman bı oncekını tekrar edın dıye galıba basarı hıssını yasayıp cesaret almak ıcın yuru be kım tutar senı arkadasım

şu nefes meselesini bir türlü anlayamadım yaa yardımcı olur musun?

ben kullandım yawrum naptın anlat bakayım anacım nası patır patır hamile kalıyosunuz anlamıyomki ben ne olacam kaldım burda bebişsiz

şu nefes meselesini bir türlü anlayamadım yaa yardımcı olur musun?

tabıkı canım,egzersız yaparken nefes alıp vermek hem ısını kolaylastırıyor hem rahatlatıyor. vajıye bısey sokarken derın nefes alıyorsun(kendı parmagını yaparken dene vajının nasıl acıldıgını goreceksın) nefes alırken daha ıyı acılıyor egzersızlerın kendı parmagımızla yapmamız kendımızı kesfetmekte cok yararlı ben yaparken farkettım esımde dıyor sen nefes alınca acayıp acılma oluyor dıye

ben kullandım yawrum naptın anlat bakayım anacım nası patır patır hamile kalıyosunuz anlamıyomki ben ne olacam kaldım burda bebişsiz

hamile oldugum bi rivayet cnm,sadece midem çok bulanıyo biraz da baş dönmesi bunu duyan kocacım da sağolsun hemen dedi hamilesin sen bi bakışta anlar kendisi şöyle anlatayım, 1 hafta önce yasmin adlı ilacı kullanmaya başladım, tabi dr a filan gitmedim (vaji tedavisinde dr dan öğğ geldiği için mümkünse bi süre gitmek istemiyorum) neyse hergün alıyorum 1 tane saatlerini unutuyorum filan, sanırım yan etkisi baş ağrısı yapmasıymış,baş ağrısına alıştım hergün benimle,ama midem bulanınca biraz korktum ben... normalmidir acana bu tarz ilaçların mide bulantısı yaprmıki?

bende 2,5 sene kullandım yan etkılerını hatırlamıyorum ama olabılır bı oku ıstersen bu arada hapı ıcmeyı unuttuysan mesela 1 gun sonra aklına geldıyse o gunun ve unuttugun hapı yutuyorsun zaten kagıdında yazıyor unutunca napcagını

canım bendede inanılmaz mide bulantısı yapmıştı alışana kadar yapıyor...yalnız ben yasmini daha vajiliyken kullanmaya başladım yeni p...s egzersizi esnasında bi kaza olmasın diye gerçi benim kociş o kadar hassaski bu konuda adamın içeri 1 tane kaçacak diye ödü patlıyor ama sende şöyle bi durum var ya hapı kullanmadan önce bebişi kapmışsan? korunmasız ilişki esnasında içeri bişeyler kaçtıysa haptan öncede kalmış olabilirsin bebişim...eğer eminsen kalmadığına hap bulantı yapıyor baya bi süre

yasmının yan etkılerı arasında bulantı kusma var canım yenı basladıysan olabılır,yınede dıkkatlı ol nolur nolmaz hamılelık konusunda

ben kacıyorum kızlar hadı optum gec kalmadan egzersız yapayım barı mum benı beklersızlerede kolay gelsın bacılar

yasminin kutusunun içine kitap koymuşlar resmen,oku oku bitmiyoki sanırım atladığım kısımlarda asıl aradıım cvplar :26:

hımm anladım cnm umarım haptan dolayı midem bulanıyodur, ben ilk defa böyle oldum bulantıdan işime konsantre olamadım resmen bugün,baş ağrısı bulantı neler çekiyorum keşke başka yöntemler olsa korunmak için yasminin forumunda okuyorum da insanlar düğünlerine 1 ay kala kullanıyolarmış acaba dedim etkisini geçmi gösteriyo, çook korktum yani bugün böyle şeyler düşünüp iyii varsınız yoksa ben bu korkuyla uyuyamazdım

evet canım bende yaz 24+4 kullandım çok fazla başağrısı ve mide bulantısı yaptı, migren belirtileri başladı bıraktım bende. zaten boşuna içiyodum vajiyim ama hap içiyodumm

evet canım bende yaz 24+4 kullandım çok fazla başağrısı ve mide bulantısı yaptı, migren belirtileri başladı bıraktım bende. zaten boşuna içiyodum vajiyim ama hap içiyodumm
kıss sen gene deneme filan yapıyosundur venüstenin de dediği gibi içine sperm kaçar filan çocuk olma ihtimali var,bazılarına dr evlenmeden öneriyomuş hazırlık olsun diye çoook cahilmişim bu güne kadar tesadüfen hamile kalmamışım yani :)

bende evlenmeden 1 ay önce başladım cnm vücudum alışsın die. 3 kutu fln içtim ama başağrısı yaptı gerçekten bulantıda işten gelince hep yatıyodum kafamı kaldıramıyodum şimdi azaldı çok şükür ağrı.
ozamanlar deneme yapıyoduk bend ekazayla olmasın die kullandım şimdi bıraktım. ama şu vajiyi yenim yine başlarım çocuk istemiyorum çünkü.

3 kutu kullandın ve sürekli başağrısı bulantımı yaptııı o zaman işim zor benim şimdiden dayanamıyorum bulantıya ağrıya,hyr kullanmamım bi amacı kalmıyo zaten başağrısından kocamı yanıma yaklaştırmıyorumki eğer sürekli devam ederse ben tekrar vaji olurum denemeye denemeye vaji napsın

en iyisi doktora danışmak canım ben doktora danışmadan aldım. her bünyede farklı etki edebilir.
haklısın zaten o dönem başağrısından bend eyanıma yaklaştırmadığım için hapı bırakmak iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…