Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım eczacıda kimmiş ya bizutanılcak birşey yapmıyoruz zaten utanmana gerek yok :52kime anlatırsan anlat kimse bizi anlamıyor bizden başka canımcım salla gitsin:

canım banada ilk 3 ay bulantı migren ağrısı yaptı birde ilk ay 5 gün reglsiz dolaştım ama şimdi hepsi geçti bence microgen diye bir hap var onu almanı tavsiye ederim onun yan etkisi daha az

sen bilirsin cnm, ama doktora danış derim aslında bu hapların yararlarıda var ama yan etkide yapıyo işte :S
bende vajiyi yensemde keşke nasıl korunsam die düşünsem ne güzel oluuuurr

o da olur cnm inşallah, sabır gerekli sonunda burdaki herkes yenecek eminim bende ne umutsuzluklarla başlamıştım ama suan sanki hiç vaji olmamış gibiyim, burayı sürekli takip etmem bana çok moral verdi... egzersizlerini düzenli yap sen gerisi gelir inşallahh...

ben kullanıyorum canım hayırdır noldu..
aparcım hallettim sayılır cnm,sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu,tşkkr ederim sanada

canım banada ilk 3 ay bulantı migren ağrısı yaptı birde ilk ay 5 gün reglsiz dolaştım ama şimdi hepsi geçti bence microgen diye bir hap var onu almanı tavsiye ederim onun yan etkisi daha az

3 ay çok uzun bi süre yaa o kadar dayanabilirsem iyi... neyse iyi geceler kızlar hepinize, uyku biraz geçiriyo başağrısını gidip uyuyum bari hoşçakalın

tebrikler canım sabrın sonu selamettir ..o yanmada normal çünki oraya hiç bieşey değmemiş tahriş oluyor ondan bence üçüncü mumuda dene kendini hazır hissedince dene yılmak yok canım başarılar..

VENÜSTENCİM seni takdir ediyorum inan ben çalışmadığım halde cevap yazmaya yetişemiyorum sen hem çalışıp hem bizlerle uğraşıyorsun çokkkk hayırlı bir iş yapıyorsun ALLAH ne muradın varsa versin canım kocaman öpüyorum seni...

walla elimden geldiği kadar yazmaya çalışıyorum bebişim özeldekilere yetişemiyorum küsüyorlar bana ama 10dk ya takılınca olmuyor sonada unutuyorum msjları boşaltmam gerekiyor okunmadan gidiyor bazıları eğer cvp yazamadıysam tekrar yazın arkadaşlar kusura bakmayın bazen yetişemiyorum...yawrum sende her fırsat bulduğunda gelip yardımcı oluyorsun herkese allah sendende razı olsun çocuklarına vakit ayırman gerek biliyorum
aminnnnnn tek muradım var şu an hayırlısı ile bir bebek inşallah onuda rabbim nasip eder bana

ultrason jeli bence çok etkili değil daha doğrusu çok kaydırıcı özelliği taşımıyo hatta içerde aniden kuruma yapıyo ben beğenmedim yaa;( yani daha etkili olabilirdi ben eczane ilaçlarıma devam edeyim en iyisi çünkü bugün canım çok yandı ve iki parmağı bir boğum yapabildim halbuki dün sonuna kadar yapmıştım hemde hiç acımamıştı, ama bugün emla kullanmadım, bide sıcak pomadı telefon konuşmalarım çok uzadığı için pek yapamadım acaba ondanmıdır herşeyide ultrason jelinin üzerine attık amaa...

canım ben ilk önce bebe yağı kullandım mantar yaptı sonra gleit gelen kullandım rahattım ama pahalıydı sonra eczanlerde bulamamaya başladık okeyin kayganlaştırıcısını kullandım ama ondan hiç menun kalmadım yakıyodu sanki en son ultrason jelini denedim onunla çok rahat ettim halada kullanıyorum hemde süreside geçmiyor 2013e kadar süresi var daha...yinede sen bilirsin canım

ama canımı çok yaktı bide eşim zarar verir diye çok sürdürmedi hemen kurudu içinde ve çıkarırken çok acıdı yahu, hiç böyle acımamıştı aslında iki gündür çıkarırken sıkıyorum kendimi adetten sonra deneyim ben bu jeli iyisimi, pek bişe anlamadım şimdilik

ya bu arada ben yağ özelliği taşıyan hiçbişe kullanmanızı tavsiye etmem, hepsi mantar yada enfeksiyon kapma olasılığını arttırıyo çünkü yağ özelliğinden dolayı bütün bakteri virüs ne varsa topluyo içine, bence kullanmayın

biliyorum canım ben bebe yağından dolayı mantar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…