Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geldim canım geldim artık burdayım inşallah sizlerle birlikteyim.bende çok özledim valla tatlımmm.iyi haberlerini bekliyorum canı gönülden

canımm saolasın ama benden birsüre haber gelemiycek. şimdilik virüs yüzünden denemeleri bıraktık, tedavi bitince tekrar deniyycez inşallaah...
sen nasılsın ranacım?? inşallah herşey yolundadır. çok şükür kurtuldun artık.. Allah başka dert vermesin..

arkadaşlar ben bişeyi daha merak ediyorum evliliği uzun yıllardır devam edipte burada çözüme ulaşan arkadaşlar oldumu acaba, bizde artık eskidik iki ay kalmadı benim 1 yılı doldurmama;(

arkadaşlar ben bişeyi daha merak ediyorum evliliği uzun yıllardır devam edipte burada çözüme ulaşan arkadaşlar oldumu acaba, bizde artık eskidik iki ay kalmadı benim 1 yılı doldurmama;(

canımm birsürü arkadaş var, inşallah bizde çözücez yakında..
venüstenin bir listesi var, vajinusmusu yenen arkadaşlar listesi.onların hepsi burda yendi bazıları yanında doktor yardımı da aldı bazıları da sadece burdaki destekle kurtuldu..

canım bak aypar arkadaşımız 17 yıllık evliydi vajiliydi burada yendi çok arkadaş var hepsi yendi allaha şükür bu sayfaya geleni yenmeden göndermiyoruz gerekirse kızılcık sopası ile korkutuyoruz

kadınlık ne zor yemek yaptımki yarın işten gelince egzersizime erken başlayayım diye;( Allah hepimizin bu çabalarını görüp mükafatını versin inşallah hadi bakalım iyigeceler

iiiii geceler arkidişler ben kaçtım..yarın sabah güzel bi haber gelsin mümkünse artık totem yaptım avatarımı deiştirmiyorum haber gelene kadar

venüscüm ben hala başlayamadım egzersizlereçünkü son denemem emlayı daha yapamadım bugünde misafir geldi gecede kociş işe gittiii

ranacım benim tarifte aynen böyle sadece benimkinde nişasta yerine un var :) sadece kakaoyu sakın üstüne sıcakken dökme soğıduktan sonra eleyerek dök yoksa çekiyor içine kakaoyu

evet cnm benim tarifte de un var ama ben herzaman muhallebi gibi şeylere nişasta koyarım daha lezzetli oluyor sizde deneyin görceksiniz farkı :)))

[COLOR="green"Günaydın

Günaydın
Benim şiir ruhlu gül bakışlı arkadaşlarım
Eğer ki gününüz fırtınanın ardındaki dinginlik ise
Günaydın
Fırtınadan sağ çıkanlar günaydın

Günaydın benim candan öte canlarım
Eğer ki yüzyıllarınız karanlık içinde geçti ise
Günaydın
Uyanırken günaydın

Yumuk yumuk ellerini hayata açan bebek
Bilemezsin tatlı gülücüklerine ne getirir gelecek
Günaydın
Dünya beşiğinde sallanırken günaydın

Günaydın benim Aziz insanlarım
Bir bebeğin gülüşünün tınısında hayatı tattı iseniz
Günaydın
Günaydın hakettiği sabahı bekleyenler günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…