- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.901
hosgeldin beya kızanım gızlarlan kudurup durubunların oynasma vakti gelmis beya
günaydın bebişim
bu defa az sayfa varmış hemen okuyuverdimkidün yetişemedim zaten oku oku bitmedi perişan oldum
bu gün patroniçe gelcek hızlıyımki çok
hoş buldum balımmmmayyyy kızzzzz sen gel ben sana bak neler neler yapcam onun evi temizle temizle bitmez zate kimbilir merdivenler ne haldedir :92:benim eve gel sen gel bende hem merdiven yok hem bişeycik yapmıyom 10 gündür ev temiz
günaydın bebişim
bu defa az sayfa varmış hemen okuyuverdimkidün yetişemedim zaten oku oku bitmedi perişan oldum
bu gün patroniçe gelcek hızlıyımki çok
hoş buldum balımmmmayyyy kızzzzz sen gel ben sana bak neler neler yapcam onun evi temizle temizle bitmez zate kimbilir merdivenler ne haldedir :92:benim eve gel sen gel bende hem merdiven yok hem bişeycik yapmıyom 10 gündür ev temiz
anam bana kısçeleri şikayet edene bak sanki senin onlardan aşağı kalır yanın var hepiniz birbirinizi kudurtup duruyosunuz leynnnnnn bak beni örnek alın ne kadar masumum gözü açılmamış sığırcık yawrusuyum ben daha
merdivenlere laf yok. temizdir benimm arkadasım bikerem
ben patron degısıklıgı yaptım bu patron daha ınsaflı cıktı
ben patron degısıklıgı yaptım bu patron daha ınsaflı cıktı
nazar ettiniz yaw bişeycik yapamıyorumkasıklarım agrıy akıntım vaaaaaaaaaaaaaa korkuyorum bişeycik yapamıyım fasulyecik varsa dürtmüyeh dıyohhh
eee tabi 10 günden beri uysal bir kedi gibisin tatlım. halbuki sartlar elverse içindeki canavarı cıkartcan emme olmuyor işte
kızzzz pistir demedimki hani çok kullanılıyoya bu aralar yada kullanılacak hijyen açısından iyice bi şey ettirmek lazım
walla ben istesemde yapamıyorum malesef ömürlük burdayım
len şimdiye kadar dürttüklerinize say bi rahat yüzü görmedi gızancık az dur anne uyuyacamda büyüyecem diyo ama nerde anası kuduruğun önde gideni
ayyyy bu gün yeni nevresim takımlarımda geldi onların üzerinde coşmak vardımantar geçtimi onuda anlayamadımki pedden walla geçsede geçmesede ilk fırsatta nirvana yapacam
seni gidi edepsiz hem elinden bişey gelmiyo hemde car car çenekovdum gitttiiiiiiiiiiiii
ee canım merdiven bu kullanılacak tabi . yukarı inip cıkmak için napsın kız pencereden mi cıksın merdiveni kullancak tabi:76::76:
merak etmeyin o işi yapsam kalıntı bırakmıycamda afazanallah biri kayar düşer sonra neme lazım
neyse artık dayan bacım az kaldı. sen o nevresimleri daha sonra aglatırsın
ooo efendim hayırlıı olsun şimdi onu hayırlamak lazım zati senden de ateşler fışkırmaya başlamış hemen ateşini söndürmesi lazım eniştenin
merak etmeyin o işi yapsam kalıntı bırakmıycamda afazanallah biri kayar düşer sonra neme lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?