Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hosgeldin beya kızanım gızlarlan kudurup duru bunların oynasma vakti gelmis beya

anam bana kısçeleri şikayet edene bak sanki senin onlardan aşağı kalır yanın var hepiniz birbirinizi kudurtup duruyosunuz leynnnnnn bak beni örnek alın ne kadar masumum gözü açılmamış sığırcık yawrusuyum ben daha

bu defa az sayfa varmış hemen okuyuverdimki dün yetişemedim zaten oku oku bitmedi perişan oldum

afferin sana

bu gün patroniçe gelcek hızlıyımki çok

masallah tatlım arı gibisin valla
hoş buldum balımmmm ayyyy kızzzzz sen gel ben sana bak neler neler yapcam onun evi temizle temizle bitmez zate kimbilir merdivenler ne haldedir :92:benim eve gel sen gel bende hem merdiven yok hem bişeycik yapmıyom 10 gündür ev temiz
[/QUOTE]

merdivenlere laf yok. temizdir benimm arkadasım bikerem

ben patron degısıklıgı yaptım bu patron daha ınsaflı cıktı

nazar ettiniz yaw bişeycik yapamıyorum kasıklarım agrıy akıntım vaaaaaaaaaaaaaa korkuyorum bişeycik yapamıyım fasulyecik varsa dürtmüyeh dıyohhh

eee tabi 10 günden beri uysal bir kedi gibisin tatlım. halbuki sartlar elverse içindeki canavarı cıkartcan emme olmuyor işte

merdivenlere laf yok. temizdir benimm arkadasım bikerem

kızzzz pistir demedimki hani çok kullanılıyoya bu aralar yada kullanılacak hijyen açısından iyice bi şey ettirmek lazım
[/QUOTE]

ee canım merdiven bu kullanılacak tabi . yukarı inip cıkmak için napsın kız pencereden mi cıksın merdiveni kullancak tabi :76::76:

ben patron degısıklıgı yaptım bu patron daha ınsaflı cıktı

walla ben istesemde yapamıyorum malesef ömürlük burdayım

nazar ettiniz yaw bişeycik yapamıyorum kasıklarım agrıy akıntım vaaaaaaaaaaaaaa korkuyorum bişeycik yapamıyım fasulyecik varsa dürtmüyeh dıyohhh

len şimdiye kadar dürttüklerinize say bi rahat yüzü görmedi gızancık az dur anne uyuyacamda büyüyecem diyo ama nerde anası kuduruğun önde gideni

eee tabi 10 günden beri uysal bir kedi gibisin tatlım. halbuki sartlar elverse içindeki canavarı cıkartcan emme olmuyor işte

ayyyy bu gün yeni nevresim takımlarımda geldi onların üzerinde coşmak vardı mantar geçtimi onuda anlayamadımki pedden walla geçsede geçmesede ilk fırsatta nirvana yapacam

kızzzz pistir demedimki hani çok kullanılıyoya bu aralar yada kullanılacak hijyen açısından iyice bi şey ettirmek lazım

ee canım merdiven bu kullanılacak tabi . yukarı inip cıkmak için napsın kız pencereden mi cıksın merdiveni kullancak tabi :76::76:[/QUOTE]

merak etmeyin o işi yapsam kalıntı bırakmıycamda afazanallah biri kayar düşer sonra neme lazım

ee canım merdiven bu kullanılacak tabi . yukarı inip cıkmak için napsın kız pencereden mi cıksın merdiveni kullancak tabi :76::76:[/QUOTE]

anacım doğru merdivenle yukarıya çıkıyo ama başka yukarıya

ooo efendim hayırlıı olsun şimdi onu hayırlamak lazım zati senden de ateşler fışkırmaya başlamış hemen ateşini söndürmesi lazım eniştenin

neyse artık dayan bacım az kaldı. sen o nevresimleri daha sonra aglatırsın

dayanamıyommmm dayanamıyommmmm :92:

ooo efendim hayırlıı olsun şimdi onu hayırlamak lazım zati senden de ateşler fışkırmaya başlamış hemen ateşini söndürmesi lazım eniştenin

hiç sorma ateşim başıma vurdu kocişi yakalasam atacam odaya gece 1,30ta geldi yawwwww

merak etmeyin o işi yapsam kalıntı bırakmıycamda afazanallah biri kayar düşer sonra neme lazım

zincir takın bacım :90::90:[/QUOTE]

koptum bunaaaaa neresine taksınlar zinciri

Merhabalar,
Muhabbet çok keyifli maşallah. Lakin ben daha önce de yazmıştım. 16450 saolsun yardımcı olmaya çalıştı. Lakin arkadaşlar. Kendimi rahat bırakıyorum. Nefesime dikkat ediyorum. Ultrason jeli, anestol kullanıyorum ve resmen bir duvar. Hayretler içerisindeyim. yani hakkaten rahatım kasmadığımı düşünüyorum ama kasıyorum demek ki. kastığım zamanlarda daha çok ilerleme kaydetmiştik.

Doktora gittim. Plastik spekulum la çalış. olur dedi. o kdar okudum bu yöntemi ilk kez duydum.
Parmak egzersizi yapayım dedim ama pek fırsatım olmuyor. ne yapayım ben? ilk günlerde bi kısım giriyordu şimdi hiç yok:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…