- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.941
ewet bildiğim kadarı ile öldürüyor canım nazlı arkadaşımız ultrason jeli kullanıyordu ve hamile kaldı yani bi zararı yok spermlere bu kanıtlanmış oldu...
slm kızlar duydunuzmu artık 2 parmaktan biraz kalın mumu alabiliyorum ama p..s den korkuyorum ne zaman denicem bilmiyorum biraz daha kalınınımı yapsam mumunya bide benim kocişin p..s büyük gibi geliyo bana tırsıyorum yani normal boyut nekadarki acaba
ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bırak geçmişi okumayııı geleceğe bak sennnne ettin durum raporu verrrrr
naSıl yani vajinismus iken mi hamile kaldı yoksa vajinismusu atlattıktan sonra ki cinsel yaşamında ultrason jeli kullanıp mı hamile kaldı ?????????????????
canım sen daha 24 günlükken burayı bulduğun için çok şanslısınnnn biz seneler sonra bulduk burayı keşke daha erken bulsaymısız şimdi biz sana elimizden geldince yardımcı olalım sen bu işi daha uzatmadan bitir uzayıncaaa sıkıntılarda çoğalıooo ozaman iyice insanın psikolojisi bozuluor sen eminim bizden iyisindir 24 gün içinde neler yaşayabilirsinkiii bizler gibi yaşamamıssındır eminim Allahta yaşatmasın...p...s ucunu daha önce almışsan tekrar alabilirsinnn eminim işten geliorsun yorgunum diosun şimdi olmasada sonra olur deyip erteliosundur sakın erteleme hergün dene eğer p...s ucunu aldıysan p...s ucunu tekrar alabilirsin dene ultrason jeli al ben de ultrason jeli aldım gün p...s yarısına kadar kendiliğinden girdiiii....sana tavsiyem sen daha yenisin bu işin peşini bırakmadan hallettt ahhhhh keşke 24 günlükkenki halimeee dönemebilsemmmm
Ulen cevap yazsanızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) nasıl ultrason jeli ile hamile kalınıyoooooooooooo
Ulen cevap yazsanızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) nasıl ultrason jeli ile hamile kalınıyoooooooooooo
Allah iyiliğini versinnnn emiiiiiiaynıı bennnnnnn bende eşimeee senin pipin büyük belkide oyusden olmuoo diodum bi süree yok yokk dedim pipisi büyük oyusden olmuo dedimmm sonraa doktor bana çocuk kafası çıkıooo ordaaa eşinin p...s neymiş diyincee bende ilk zamanlar egsersizleri yaptımda egzersileri güselce yapıodum p...s den korkuodummm aynı buyuklukte aparat sokuodummmm ama p..s den korkuodummm birgün hatta ne yaptım apartı metreyle ölçtük bide p...s kalkıkken ölçtüm baktım aynııı sende bunu yap insan rahatlıoooooo hee tamam buyuk deilmiş diooo Allahım ne komik düştümüz hallere bakkk
dedim gecmisi okuyayim belki basaran falan olmustur.fransiz kalmayayim konuya dedim.tatlim ben dun kendim parmak denedim gene isaret parmagimi aliyorum cok sukur ama eldivenle cok zor olyordu kaymiyordu bide yolu bulamiyordum.bende cikardim ciplak elle yaptim.sonra iki parmak denemeye calistim ama biri gidiyor biri geride kaliyor.nasil yapacam onu yaa dun venus biraz taktik verdi gerci deneyecem birazdan.
ya bide kizlar ben egzersizden sonra gusul almayinca icim rahat etmiyor sanki bisey olmuyor ama nebilim namaz acisindan iste tereddute dusuyorum.obur turlude bu sefer egzersizi aksatiyorum.allah af etsin insallah.
ECRİİİİİİİİİİİİİİİİN sen niye işe gitmedin kızım resmi tatil var da biz mi bilmiyoz lo
yani bu durumda aparatları büyütmeye devam ediymbak size güveniyorum inş kan filan olmaz yoksa bayılıp kalırım
cicimm ilk zamanlar ölee oluo 2 parmağı sokmaya çalışıon biri girio biri dışarda kalıo gibi oluo nefes egzersizi yap girer oo...yaww egsersizlerdedmi gusul alınması gerekioo ama zevk almıomkii yawww sağlık açısından yapıom hastayım ben diom öle düşünüom ben namazı kılıom vallaaa insanın gene içi rahat etmio ama sartlarım onu gösteriooo kaynaanm lar burda nasılgirem devamlı banyoyaaa
peki anladım kızlar da... öbür jeller o anki boşalmada ki spremlerimi öldürüyo yoksa genel olarak mı spermlere zarar veriyo ??????????????
peki anladım kızlar da... öbür jeller o anki boşalmada ki spremlerimi öldürüyo yoksa genel olarak mı spermlere zarar veriyo ??????????????
:)
. bunu yapmak zorunda bıraktınız leyn
peki anladım kızlar da... öbür jeller o anki boşalmada ki spremlerimi öldürüyo yoksa genel olarak mı spermlere zarar veriyo ??????????????[/QUOTbü
bütün spermleri öldürüoooo hattaaa dikkat et seni bile öldürebilirrryok bacım yaaaa o anki spermi öldürüo yüzde yüz öldürüo demioz ama bi kısmını öldürüodur .. o anki spermi öldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?