Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim egzersizdeki başarı tamamen psikolojine bağlı olaya tedirgin başlıyorsan ilerleyemeyebilirsin...canım o duvar sandığımız yere hepimiz takıldık içeride parmağını oynatırsan açıyı yakalayacaksın ve o duvarı bi kere aşsan zaten yapısını anlayacaksın daha çabuk ilerleyeceksin...pes etme tekrar dene göreceksinki olacak...

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr anam geçmişi okuycam dieee anam ağladıııı plastik spekulum nediir arkadaşım hiç duymadımmm daha önce bir kısmı giriorsa ve kadın doğuma gidip hiç bir problem yok dediyse yoktur o duvar dediğin tamamen kastığından yada rahat pozisyon bulamadığındandır bazen bizede oluor p...s ucuna almışken bi kaç gün sonra orasını duvar gibi hissedioruz kasmadığımızı sanıoruz ama kasıoruzzz hiçmi parmk egzersizi yapmadın parmak egzersizi yapsan biraz rahatlıycanı düşünüorum orasının açık oldunu duvar olmadığını anlıycan hem çalışıormusun oyusdenmi parmak egz vaktim yok diosun ne kadarlık evlisinnn...

Ultranson jelini nerden alcaaaaaaaaaaazzzzzzzzz ve egzersizde mi kullanıcaz yoksa denemede miiiiiiiiiii

dahaaa almadınmı kısssssss medikallerden alıcan hastenelerin etraflarında oluo eczane gibi ama eczane değil medikal 1000ml 2.5 tl her ikisindede kullan bol bol sürrrr

canım benim egzersizdeki başarı tamamen psikolojine bağlı olaya tedirgin başlıyorsan ilerleyemeyebilirsin...canım o duvar sandığımız yere hepimiz takıldık içeride parmağını oynatırsan açıyı yakalayacaksın ve o duvarı bi kere aşsan zaten yapısını anlayacaksın daha çabuk ilerleyeceksin...pes etme tekrar dene göreceksinki olacak...

okey kayganlaştırıcı ve bebe yağı kullanıyoz ama çok kaşındırıyo kızlar yaa.... ultrason jelinin faydası ne ki ne :S

1- daha ucuz
2- 1 lt lik alıyosun bi ömür yeter jel derdin kalmaz.
3- uzun ömürlü 2-3 yıl kullanabiliyosun
4- spermleri öldürmüyor hamile kalabilirsin
5- hiç şikayet duymadım alan herkes memnun

sakın ha bebe yağı kullanma mantar yaptı bende

evleneli 24 gün oldu. çalışıyorum evet o yüzden zamanım yok. eşime beraber geliyoruz eve e dolayısıyla o egzersize de zamanım kalmıyo. plastik spekulum hani doktorlar muayene ederlerken kullanıyorlar ya böle sıkınca ağız kısmı açılıyo. onu kullan dedi. pozisyon ben yatarken tabii daha rahatım üstte olunca daha rahat oluyormuş ama ben o zaman çok kasıyorum kendimi. yani hakkaten rahat da bırakıyorum ama anlamadım.

canım sen daha 24 günlükken burayı bulduğun için çok şanslısınnnn biz seneler sonra bulduk burayı keşke daha erken bulsaymısız şimdi biz sana elimizden geldince yardımcı olalım sen bu işi daha uzatmadan bitir uzayıncaaa sıkıntılarda çoğalıooo ozaman iyice insanın psikolojisi bozuluor sen eminim bizden iyisindir 24 gün içinde neler yaşayabilirsinkiii bizler gibi yaşamamıssındır eminim Allahta yaşatmasın...p...s ucunu daha önce almışsan tekrar alabilirsinnn eminim işten geliorsun yorgunum diosun şimdi olmasada sonra olur deyip erteliosundur sakın erteleme hergün dene eğer p...s ucunu aldıysan p...s ucunu tekrar alabilirsin dene ultrason jeli al ben de ultrason jeli aldım gün p...s yarısına kadar kendiliğinden girdiiii....sana tavsiyem sen daha yenisin bu işin peşini bırakmadan hallettt ahhhhh keşke 24 günlükkenki halimeee dönemebilsemmmm

ewet bildiğim kadarı ile öldürüyor canım nazlı arkadaşımız ultrason jeli kullanıyordu ve hamile kaldı yani bi zararı yok spermlere bu kanıtlanmış oldu...

naıl yani vajinismus iken mi hamile kaldı yoksa vajinismusu atlattıktan sonra ki cinsel yaşamında ultrason jeli kullanıp mı hamile kaldı ????????????????? :44:

venüscüm ben hala başlayamadım egzersizlereçünkü son denemem emlayı daha yapamadım bugünde misafir geldi gecede kociş işe gittiii

slm kızlar duydunuzmu artık 2 parmaktan biraz kalın mumu alabiliyorum ama p..s den korkuyorum ne zaman denicem bilmiyorum biraz daha kalınınımı yapsam mumun ya bide benim kocişin p..s büyük gibi geliyo bana tırsıyorum yani normal boyut nekadarki acaba

ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bırak geçmişi okumayııı geleceğe bak sennn ne ettin durum raporu verrrrr

selamun aleykummm vaji kardesligi
bugun ise gitmedim kizlarr egzersizin dibine vurmak istiyorum allahin izniyle bir mani cikmazsa insallah.
ulen ne cabuk yaziyosunuz oku oku bitmedi kardesim yaa
[/B

kuzum sen nasıl görmezsin onu. ecrinden inciler
yahu birazcik faydam dokunsun dedim
oooo ecrın hanım nerelerdesınınız yahu ozum cum mısafırın gıttı mı
geldim bacim bugun ev hanimi oldum biraz tembellik yapip yatim dedim cok yatmisim
gitmedi serencimm yaaaa insanlar neden bu kadar anlayışsızzz kaynanamlar hala bende kalıolar ya dururmumuzu biliosunuzzz git diğer oğlunda kal be mübarek yaaa
vala bacim ya bildikleri halde neden gitmiyorlar obur ogullarina anlamadim gitti bende.sende hic cekinme bence madem biliyolar aksam erkenden cekilin odaniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…