Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler hamilesin ama 2.çizgi silik çıkarsa düşük tehlikesi oluyo dikkat et kendine

Allah seni kahretmesin emiiiii kıs daha hamile kalmadan düşürdün bebişinii tövbe tövbeeeeee

inşallah hamilesindir kıs öle dielim öle olsun bebişim Allah kucağınada almayı nasip etsin

5 gün var daha cnm bakalım reglim geçsinde ozaman kan testi yaptırırım ozaman kesinleşir daha cok erken nasıl cıktıysa silik anlamadım

bence kesin var bişiler.ben hamile kalmadan önce 5 kere test yaptım silik falan çıkmadı.3 gün geçti ozaman yaptım.benim tam kırmızıydı.inş vardır hayırlısıyla

Allah seni kahretmesin emiiiii kıs daha hamile kalmadan düşürdün bebişinii tövbe tövbeeeeee

inşallah hamilesindir kıs öle dielim öle olsun bebişim Allah kucağınada almayı nasip etsin

ay allah korusun ama öyle diolar ya 2 çizgi silikse düşük tehlikesi oluo die ama daha 5 gün varmış adete belki ondandır inşallah hamiledir

herşeyin hayırlısıııı........... neyse ben gidem kocişe havuç salatası yapammm..... koçiş benim o havucu görünceee bana bi daha havuç salatası yapma demiştiiiii yapimde dalga gçim onlaaaaaa birazz

herşeyin hayırlısıııı........... neyse ben gidem kocişe havuç salatası yapammm..... koçiş benim o havucu görünceee bana bi daha havuç salatası yapma demiştiiiii yapimde dalga gçim onlaaaaaa birazz

bende gideyim kocamın bugün doğumgünü.hazırlıklar tamamda kendim de hazırlanamiyi akşamlar

bende mumlarla işim bitince o mumların ışıgında kocişle bi yemek yiyim diorm bkalım

Slm arkadaslar....
Özum kardes bende yapmiyorum bende tembel oldum ama tembellik degil aslinda korkumdan Ne var ne yok bakalim kac zamandir giremedim esim gececi olunca...

bende kociş gelene kadar egzersiz yapım gelincede p..s denicem bakalım olursa yarında halay çekeriz inş. görüşmek üzre bacılar iyi akşamlar...

selam kızlar umarım herkes iyidir..15 gündür internetimiz yoktu anca bugun açıldı tekrardan...yarın ayrıntılı bir geriye dönük sayfalara bakıcam şuanda kocişle ilgilenmem gerek yeni geldi işten bol keyifli egzersizler hepinize ....

Slm arkadaslar....
Özum kardes bende yapmiyorum bende tembel oldum ama tembellik degil aslinda korkumdan Ne var ne yok bakalim kac zamandir giremedim esim gececi olunca...

bende kaynanamlar var seytan onları bahane ettirip tebellik yaptırıo saten neyden korkuon kıss vakit kaybediozzz cicimmm kendi kendimizeee ediozz aslındaaaaa

bende kaynanamlar var seytan onları bahane ettirip tebellik yaptırıo saten neyden korkuon kıss vakit kaybediozzz cicimmm kendi kendimizeee ediozz aslındaaaaa

Bende korkmuyrum artik acimiyor biliyorum ama beynim ya acirsa diyor hala oysaki tamam anladim ama iste sonra yok yapma yarin yaparsin yok banya yapman gerekir bosver aslinda hepsi bahane güzelim ama iste gelde anlat....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…