- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.141
tebrikler hamilesin ama 2.çizgi silik çıkarsa düşük tehlikesi oluyo dikkat et kendine
Allah seni kahretmesin emiiiiikıs daha hamile kalmadan düşürdün bebişinii tövbe tövbeeeeee
inşallah hamilesindir kıs öle dielim öle olsun bebişim Allah kucağınada almayı nasip etsin
5 gün var daha cnm bakalım reglim geçsinde ozaman kan testi yaptırırım ozaman kesinleşir daha cok erken nasıl cıktıysa silik anlamadım
Allah seni kahretmesin emiiiiikıs daha hamile kalmadan düşürdün bebişinii tövbe tövbeeeeee
inşallah hamilesindir kıs öle dielim öle olsun bebişim Allah kucağınada almayı nasip etsin
hım 5 gün varsa tamam belki o yüzden silik çıkmıştır vaw ya ne güzel hamiş hamiş bizede göster yarab
herşeyin hayırlısıııı........... neyse ben gidem kocişe havuç salatası yapammm..... koçiş benim o havucu görünceee bana bi daha havuç salatası yapma demiştiiiii yapimde dalga gçim onlaaaaaa birazz
ya kızlar bende bebek istiyorum sanki böle belirtiler var gibi daha reglime var ama ben dayanamayıp test yaptım:84:
herşeyin hayırlısıııı........... neyse ben gidem kocişe havuç salatası yapammm..... koçiş benim o havucu görünceee bana bi daha havuç salatası yapma demiştiiiii yapimde dalga gçim onlaaaaaa birazz
bende kociş gelene kadar egzersiz yapım gelincede p..s denicem bakalım olursa yarında halay çekeriz inş. görüşmek üzre bacılar iyi akşamlar...
Slm arkadaslar....
Özum kardes bende yapmiyorum bende tembel oldum ama tembellik degil aslinda korkumdanNe var ne yok bakalim kac zamandir giremedim esim gececi olunca...
bende kaynanamlar var seytan onları bahane ettirip tebellik yaptırıo satenneyden korkuon kıss vakit kaybediozzz cicimmm kendi kendimizeee ediozz aslındaaaaa
bende kaynanamlar var seytan onları bahane ettirip tebellik yaptırıo satenneyden korkuon kıss vakit kaybediozzz cicimmm kendi kendimizeee ediozz aslındaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaa dövcem ama seni bennn kızılcık sopası geliyo valala
sonuç negatifmi beklemen lazım birz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?