- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.161
Bende ala bilirmiyim belki aklim basima gelir :-D
ben kullanıyorum canım hayırdır noldu..
slm kızlar test yaptım evde az önce 2. çizgi silik çıktı ne olaki
Pando canim ne durumdasin sen ? Ilerleme varmi
yok canım biz bişey yapmıyoruz. hala regliyim bide virüsümü iyileştirmeye çalışıyorum
sende ne var ne yok?
Saglik olsun canim valla ben bir parmak soktum tum dünde esimle denedik esim girdi diyor ben ama anlamadim cok gergindim bacaklarimi öyle kasmisimki hala aciyorlar :-D Aynayada bakdim ondan sonra delik bir boy buyumus gibiydiama hala korkuyorum aslinda korkmayacagini biliyorum ama iste...
bu süper bir haber :) çok sevindim canım. eşin girdi diyosa girmiştir, eğer uyuşturucu krem falan kullandıysan sen hissetmemişsindir belkide.. inşallah devamıda gelir canım tebrik ederim
kızlar ya dun mum denemesı yaparken vajının ıcıde dısıda cok yandı cok rahatsız ettı 10 dk anca yapabıldım ne oldu acaba gıtgelı cok mu yaptık kac gundur ondan mı
Sorunda o hic bir sey sürmedim ben :-( Pre... denedik iste ben böyle nefes al vere konzentra oldum birde acimayacak diye o anda hissetmemisim bacaklarimi kasmayi unutmuyalimMadem olsa o vakit parmagimi daha rahat sokardim öyle degilmi birde hissetmem anlayamiyorum ya ufff
Midye masallahin var mum yakinda gelir p... ne kadardir vajilisin bacim ? Allahim devamini getirsin...
Kızlar biraz önce mumla çalıştım. İyice alıştım artık muma sanki bi yerden sonra kendi kayıp gidiyo. Git gel de yaptım baya. Ayy şu kocişi kandırsam da bi de onla denesem heyecanlandım şimdi
kızlar ya dun mum denemesı yaparken vajının ıcıde dısıda cok yandı cok rahatsız ettı 10 dk anca yapabıldım ne oldu acaba gıtgelı cok mu yaptık kac gundur ondan mı
canım ben de kocişle pe.. denemesi yaparken en son kociş 2-3 cm kaldı ha gayret demese ben hala ucunu alıyorum zannediodum :)) biz o an heyecan korku vs. o kadar karışık duygular yaşıyoruz ki ne olduğunu bile anlamıyoruz. inşallah böyle denerken bi bakmışız hepsi girmiş.. ayrıca bende parmak sokamıyorum çünkü parmakta çok kasılıyorum, benim parmağımın ucu bile girmezken pe.. yarısından fazlası girdi..dediğin gibi konsantre olmakla alakalı..böyle böyle olacak inşallaahh..
zafer yakındır
3.5 sene oldu ama bu sene ılk defa egzersız yaptım ıste aptallık hersey elının altında ınternet falan saflıkmıs 3 sene kendılıgınden olmasını beklemek ınsallah canım bende yaklastıgımı dusunuyorum elı kulagında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?