- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.101
ne yaşadın ne zaman yaşadın nasıl kurtuldun ve ne zaman kurtuldunnnn
aslında çok hatırlamak istemiyorum tamemen kurtuldum diyemem eşimin çok desteği oldu ilk zamanlar ki gibi değilim şükür
bizde her ne kadaar hatırlamak istemesekteeee unutmak mümkün olmuorrrrr????*
bekarlar okumasın burayı
bekarlar okumasın burayı
merhaba be şuan bekarım :) ama merak edip birkaç yorumu okudum ayy bunları okuduktan sonra evlenemem sanırım(((((((((((( çok korktum ben bilmiydum böle şeyleri ayy utandım okudum diye
merhaba be şuan bekarım :) ama merak edip birkaç yorumu okudum ayy bunları okuduktan sonra evlenemem sanırım(((((((((((( çok korktum ben bilmiydum böle şeyleri ayy utandım okudum diye
kizlar iki parmak iki bogum yaptim biraz daha alismam lagzim anladigim kadariyla:44:
acliktan oldum ulennnn usudum bide yiter 4 saattir egzersiz yapiyom yahuuuuu
canım donunu giy artık hasta olursun bide
canım donunu giy artık hasta olursun bide
inann bende egsersiz yapacam şimdiii soğuktan üşeniommm kıçımmmmmmmmmmmm donuoooooooooooooooooo:84::84:
canım sana tavsiye benden sakın okuma buraları
iyi pohhhh yedinn
Okumaaa be arkadaşım yaaaaaa sonraaa kendine vesvese vercen okumaa güselim yaaaa herkes aynı seyi yasıcak deil ama okumaaa bak sonra çok pişman olursun bakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?