- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.201
Nazli canim nerelerdesin ya özlettin kendini valla bebis ne yapiyor bu arada? Ben cok saskinim bu arada :-(
inşallah kızlarrr hayırlısı olsun bakalımm inşallah hamişimdir
kizlar az once iki parmak uc bogum yaptim dibine kadar soktum parmagiminicinde parmaklarimi actim kapadim hic bisey hissetmedim.sonra su beyaz mumlar varya onu soktum cikardim soktum cikardim
elhamdulillah rabbime bu asamaya kadar geldim simdilik.
masalalh tatlım cok sevindimmaz kaldı azz duyuyor musun beniiiiii .
canimmmm insallah yaaa.tez zamanda biter insallah
kizlar az once iki parmak uc bogum yaptim dibine kadar soktum parmagiminicinde parmaklarimi actim kapadim hic bisey hissetmedim.sonra su beyaz mumlar varya onu soktum cikardim soktum cikardim
canııııııııııımmmmmmmmmmm naptın sen yaaaaaaaa.sana halay çekmek istiyorum çok fenaaaaaaa
canııııııııııımmmmmmmmmmm naptın sen yaaaaaaaa.sana halay çekmek istiyorum çok fenaaaaaaa
aynenn bende yaaaaaecrin fena ilerliyo maşallah maşallah
allahımm nazarlardan korusunn
canlarimsiniz siz yaaa
ayy ne bilim gaza geldim bir anda soktum ne var ne yok bir p....isi sokamadim gitti
alllahim daha iyi etsin insallah.
yaaa bende halay cekmek istiyom artikkk.rabbim duy sesimizi nolurrr alllahimmmm......
canlarimsiniz siz yaaa
ayy ne bilim gaza geldim bir anda soktum ne var ne yok bir p....isi sokamadim gitti
alllahim daha iyi etsin insallah.
yaaa bende halay cekmek istiyom artikkk.rabbim duy sesimizi nolurrr alllahimmmm......
kızlarr benim reglim bittii . ne yapcam ben şimdiii
beni gaza getirir misinizzz
smpati tatlım sen ne yapıyosun bakim orda sessiz sessiz
bitanem benim iste sende basardiginda bende seniin gibi hissediyordum oyle seviniyordum ki sanki ben yaptim.çok yaklaştın bitanem Allahın izniyle uff yaaa valla mutluluktan delirtecen beni yaaa nasıl seviniyorum bir bilsen
tatlimmmm yaaa bunlar bana mi yaziliyor diye habire okuyorum inanamiyor insankızz bu kadar aşamadan sonra p...se de sıra gelecek
onuda böle hoop die alıvercen içinee zamanla canım bak sabret sonuna geldinn yuppiiii halayy zamanı geliyoorrr
sagol canim benim.allah hepinizden ragzi olsun.rabbime sukurler olsun sizleri cikardi karsimacanım çok sevındım ne güzel bı haber boyleenkısa zamnda halayını çekmek ümıdıyle:92::92::92::92:
sessiz sessiz okuyorum oyle arkadasların ılerlemesıne sevınıyorum canım sen ne yapıosun hiç sormamışın benı ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?