- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.441
Merhaba hanımlar...
Bugün yaşananlar gerçekten hepimizi çok gerdi sevgili jas_ min ile konuştuk konuyu ben özürümü ilettim kendisine aynı özürü sizlere da söylemek istiyorum kendi adıma..
Umarım kabul edersiniz bu özürümü yaşadıklarınız elbette hiç kolay şeyler değildir belki bu konuda hiç birşey bilmiyor olabilirim ama hatalıysam özür dileyecek kadar da olgun bir insanım ben..
İnşallah bu sorunu bir an önce yenersiniz de bu sıkıntılarınızda biter arkadaşlar bebek haberlerinize de alırız inşallah...
Sevgiler
Merhaba hanımlar...
Bugün yaşananlar gerçekten hepimizi çok gerdi sevgili jas_ min ile konuştuk konuyu ben özürümü ilettim kendisine aynı özürü sizlere da söylemek istiyorum kendi adıma..
Umarım kabul edersiniz bu özürümü yaşadıklarınız elbette hiç kolay şeyler değildir belki bu konuda hiç birşey bilmiyor olabilirim ama hatalıysam özür dileyecek kadar da olgun bir insanım ben..
İnşallah bu sorunu bir an önce yenersiniz de bu sıkıntılarınızda biter arkadaşlar bebek haberlerinize de alırız inşallah...
Sevgiler
benim en az bir hafta egzersiz yapmam lazım sonra p.. geçiym erken davrandım biraz
canım açıyı bulamadınız muhtemelen üstte tersmi oturdun ? birde p...s denemesinde p...s e bakmayın mümkünse eşiniz vaji girişine yerleştirsin siz yavaş yavaş oturun sonra poponuzdan tutup açıyı ayarlasın bi kere olmadı diye üzülme bebişim eninde sonunda olacak...birde p...s deneyeceğin şekilde mumla deneme yaptınmı yani altta eşin varmış gibi mum ile dene bakalım mumla o şekilde açıyı bulabiliyormusun ????
benim en az bir hafta egzersiz yapmam lazım sonra p.. geçiym erken davrandım biraz
evet cnm biraz daha egz. devam cnm benim. relax ol... egz yapıyosunya gerisi gelcek
yani parmak egzersizi yapmıyorum çünkü zamanım yok pek. işteyim. işten eve giderken eşim yanımda. sonra da ayrı bırakmak istemiyor. ben 2 gün sonra regl olcam sizce reglden sonra mı denesem yoksa bi kulak çöpüyle başlasam mı? regl gerginliği de var galiba. dokunsanız ağlıcak gibiyim. kulak çöpünü sarıp jel mi sürcem? ya hiç kafam yerinde değil. bna şunu şunu yap deyin çıktı alayım yapayım lütfen yardımcı olun.
hadi bakalım tatlım tam gaz devam o zaman rahat olursan belki bir haftdan da kısa sürede halledebilirisn herşey senin bu işteki rahatlığına ve moraline bakıyorrr
yani parmak egzersizi yapmıyorum çünkü zamanım yok pek. işteyim. işten eve giderken eşim yanımda. sonra da ayrı bırakmak istemiyor. ben 2 gün sonra regl olcam sizce reglden sonra mı denesem yoksa bi kulak çöpüyle başlasam mı? regl gerginliği de var galiba. dokunsanız ağlıcak gibiyim. kulak çöpünü sarıp jel mi sürcem? ya hiç kafam yerinde değil. bna şunu şunu yap deyin çıktı alayım yapayım lütfen yardımcı olun.
gerçekten burası çok moral oluyo bilgisayarın başına oturana kadar canım bişey istemiodu şimdi hevese geldim egzersizere başlayalım bakalım.
teşekkür ederim nazik özürünüz için ...Allahım düşmanıma vermesin ben 3.5 sene çektim çok zor ve b sitedeki ark. sayesinde yendim .
tşk edriz canımm.kendini bilmez bir kişi yüzünden moralimiz altüst oldu sizlerle ters düştük ama neyseki sen ve senin gibi duyarlı arkadaşlarımız konuyu tatlıya bağladııı.saol tatlım duyarlılığın içinnn.umarım böle üzücü olayları yaşamayız birdaha.....
hadi bana kolay gelsin gidemde egzersize devam edeym :87::87:
yok düz oturdum zaten p..s boyutunu görünce bi tırsma oluyo sonrada olmuo işte ama mumu alta alıp denememiştim hiç bunu denicem
Ne güzel anlatıyorsunuz. Teşekkür ederim. Bende birgün benim gibi yardım isteyene yardım eder miyim acaba? Yada hamileyim der miyim? O kadar uzak geliyor ki bunlar.
Bunalımın eşiğindeyim. Sayenizde biraz daha toparlandım ama. çok saolun.
Ne güzel anlatıyorsunuz. Teşekkür ederim. Bende birgün benim gibi yardım isteyene yardım eder miyim acaba? Yada hamileyim der miyim? O kadar uzak geliyor ki bunlar.
Bunalımın eşiğindeyim. Sayenizde biraz daha toparlandım ama. çok saolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?