Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim nazik özürünüz için ...Allahım düşmanıma vermesin ben 3.5 sene çektim çok zor ve b sitedeki ark. sayesinde yendim .

tşk edriz canımm.kendini bilmez bir kişi yüzünden moralimiz altüst oldu sizlerle ters düştük ama neyseki sen ve senin gibi duyarlı arkadaşlarımız konuyu tatlıya bağladııı.saol tatlım duyarlılığın içinnn.umarım böle üzücü olayları yaşamayız birdaha.....

yok düz oturdum zaten p..s boyutunu görünce bi tırsma oluyo sonrada olmuo işte ama mumu alta alıp denememiştim hiç bunu denicem

yani parmak egzersizi yapmıyorum çünkü zamanım yok pek. işteyim. işten eve giderken eşim yanımda. sonra da ayrı bırakmak istemiyor. ben 2 gün sonra regl olcam sizce reglden sonra mı denesem yoksa bi kulak çöpüyle başlasam mı? regl gerginliği de var galiba. dokunsanız ağlıcak gibiyim. kulak çöpünü sarıp jel mi sürcem? ya hiç kafam yerinde değil. bna şunu şunu yap deyin çıktı alayım yapayım lütfen yardımcı olun.

canım önce bir sakin ol ve bence egzersiz yapmak için vakit ayarla.parmak çok itici geliyorsa kulak çöpü ile başlayabilrisin elbette.sterç sarıp prezervatif geçir üzerinede jel sür canım önce onunla bir yap geçtiğini görünce rahatlayacaksın diğer adımlar tekrar edecek.istersen önce ordan başla dene bakalım sonra kalınlaştırıp devam edersin belki parmğada cesaretin gelir.

Son düzenleme:
hadi bakalım tatlım tam gaz devam o zaman rahat olursan belki bir haftdan da kısa sürede halledebilirisn herşey senin bu işteki rahatlığına ve moraline bakıyorrr

gerçekten burası çok moral oluyo bilgisayarın başına oturana kadar canım bişey istemiodu şimdi hevese geldim egzersizere başlayalım bakalım.

regl gerginliğide oluyor ama regl yaklaşınca orasıda açılıyor birazdaha canım kulak çubuğu ile başlayabilirsin çok rahat oluyor onunla bir dene istersen sıkıntı yaşarsan bırakırsın hemen kulak çubuğunu streçleyip yavaş yavşa ayna yardımı ilede bakarak popo yönüne doğru ittirebilirsin. emin ol çok kolay olacak canım sonra devamıda gelecek hemen gör bak

gerçekten burası çok moral oluyo bilgisayarın başına oturana kadar canım bişey istemiodu şimdi hevese geldim egzersizere başlayalım bakalım.

aynen öle tatlım bende çok kez vazgeçiyodum burası saysinde toparlanıyodum.bizden kopma güzel günlerini göreceğiz yakında .kolay gelsin tatlım takıldığın yerde gel burda bir soluklan

teşekkür ederim nazik özürünüz için ...Allahım düşmanıma vermesin ben 3.5 sene çektim çok zor ve b sitedeki ark. sayesinde yendim .

Bende sizlere teşekkür ediyorum hanımlar neyse geldi geçti artık bu konuda kapandığına göre sorun yok sanırım..
İnşallah bir an önce kurtulursunuz sizlerde bu sıkıntıdan tekraradan sevgiler

yok düz oturdum zaten p..s boyutunu görünce bi tırsma oluyo sonrada olmuo işte ama mumu alta alıp denememiştim hiç bunu denicem

Canım normaldir tırsman hepimiz tırstık sonra sonra öyle bi alışıyosunki p...se pek bi değerli oluyo sonra senin için önce bi egzersiziniz p...si nasıl alacaksan yani hayalinde canlandır ben bacaklarımın arasına yastık koydum sanki altta eşim varmış gibi ve ben p...s girişi yapacakmışım gibi o şekilde denedim ve rahat oldu ilk 1-2 sefer hemen yapamadım çünkü bacaklarım titredi bişey girmesine gerek yok o posizyonda durmak bile bizi korkutuyor ama sonra onada alışıyorsun bunları bi yap en son p...s denemesi takdikleri veririz buradan

canım benim bende çalışıyorum hep yorgunum diye erteledim ve eşime dedimki sen bu iş olsun istiyorsan beni her akşam egzersize zorla dedim her akşam hadi aşkım senin bi işin vardı diye hatırlattı çünkü o zaman bişey diyemiyosun çünkü bişey desen bak sen istemiyosun biz hep böyle kardeş kardeş yaşarız diyecek yani bu olayda biz seni burdan pokeliyoruz ama accukta eşinin seni pokelemesi lazım yoksa bizim keyfimiz gelene kadar atı alan üsküdarı geçer...hiç vakit kaybetme 1 gün 1 gündür bebişim hemen kulak çubuğu ile başla hatta bana doktorum regl olduğum zamanlar için en küçük boyundan tamponu önermişti o günlerdede boş durmayayım diye yapabiliyosan regldede onu yap yawru kuşum...

Ne güzel anlatıyorsunuz. Teşekkür ederim. Bende birgün benim gibi yardım isteyene yardım eder miyim acaba? Yada hamileyim der miyim? O kadar uzak geliyor ki bunlar.
Bunalımın eşiğindeyim. Sayenizde biraz daha toparlandım ama. çok saolun.

insana ne kadar uzak imkansız gibi gelio değilmiii hadi sen daha yenisinn biiz senelerdir dioruzz ben zaten kendimi hamile hayel bile edemiorummm düşünemiorum bilee acaba bu sıkıntı bitecekmiii hamile kalacammııı hayal gibii inşallah en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz bu sıkıntıdannn....

walla ilk zamanlar başaranlaın anlattıkları çok uzakmış gibi gelecek ama zamanla ilerledikçe anlayacaksınki sende yapabilirsin hiç şüphen olmasın senin başarı haberinide bebişinide bu sayfada kutlayacağız...unutmayın vajinusmum % 100 çözümü olan bir sorun....% 0,001 bile çözememe ihtimaliniz yok hadi bakalım başlayın egzersizlere bak kızılcık sopamı çıkarcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…