Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bebiş halayı zati yafffffffffffffffff

kızzzzzz sen hele bi şu reglini bekle sona git dr na buraya yaz hamileyim diye kocamannn o zaman çekces halayı leynnnn beygire pinmeden paçamı sıvatacan bize

ahhhh keşke yanlışlıkla buraya bir gelse bakalım neler oluyor..sağol canım çok tşk ederiz tüm bunu yaşamış yaşayan vajililer adına...

anacım işte densizin biri geliyo bişey yaptığını sanıyor kendini eğlendiriyor aklı sıra hatun o topiğe gitmiş yer bulamamış buraya geldi yer bulamadı napcak ordakileri buraya buradakileri oraya taşıyacak bi işe yaradığını sanacak 2 arada.... böylelerini önceden anlayıp keşke konuya girmelerini engelleyebilsek ama malesef böyle bişey yok burada bildiğim kadarı ile en fazla yazdıklarını editöre bildirip onlara havale etmek....

canım direk p... ilemi deniyosun egzersiz yapmıyomusun ?bazı zamanlarda gerielr gibi oluyor insan tatlımm hiç kasmazken birden kaslılıp daha önce yaptığın şeyi yapamaz hale gelebiliyosun tamamen psikolojik yani ve geçci endişe etme.kesin biryerlerde bişeye takmışındır onun tepkimesidir canımm.rahat olup bir düşün bakalım neden öyle oluyor

slm kızlar ben geldim ya ben dün akşam p..s denedim olmadı 2 gün egzersiz yapmıştım azmı sizce bide ben üstte olunca çok geriliyorum anam denemedimz pozisyon kalmadı girmio velet
bugünde hiç egzersiz yapasım yok yapamayınca bi gerginlik oldu

canım kasılmaları en aza indirmenin en etkili yolu egzersiz bence egzersizi ihmal etmemelisin.sende farkındasın bak egzersiz yapmadan gergnlik yaşadığını.birazdaha egzersiz yapmalısın cicim kendini rahat hissedinceye kadar ben yenene kadar denemediğim egzersiz kalmadı en son p..boyutunda aparat alınca yapabildim

merhaba yine ben,
olmadı yine. ultrason jeli hiç yardımcı olmuyor. eşimde bende çok gerildik. eşim biraz ara verelim denemelere dedi. normalde sabırlıdır ama bu konuda değişik bi hale geliyo. anlatamıyorum birde. siz diyorsunuz mesela yavaş yavaş olsun adam gel git yapıyo girmeden. girecek hemen zannediyo.
onun bu tavrı soğutuyo beni. kendimi hiç evli gibi hissetmiyorum. o kadar zaman evlenmenin hayalini kurduk. tam bir fiyasko oldu diye düşünüyorum. mutlu değilim.

canım nasıl denediniz p...si ? hangi pozisyonda ? en son egzersizi yaparken p...si ne şekilde alacaksanız egzersizi aynen öyle yapın demiştim o şekilde yaptınmı yawrum ????

egzersizlerini aksatma canım. zaten kimsenin hemen ilk denemede olmayabiliyor o an bu işe konsantre olurken gerilebiliyor insan ama bir sonraki denemede gerginliğin birazdaha azalır . benim 4. denemede olmuştu mesela. egzersizlere iice alışmadıysan devam et olacak kendini rahat bırakmaya çalış canım

aaa tatlım olurmu öle demekki hazır değilmişin egz. devam inanki olacak hemen moralini bozma deneme anında ne oldu tam olarak.

canım benim gergin olduğunuzdan dolayı ilerleme olmuyor biliyorsun çoğu kadın bunu doğal haliyle yapıyor jelden haberi bile yok...bu konunun tek suçlusu ultrason jeli deil bence...canım eşlerde ereksiyon kaybı çok oluyor bu dönemde çünkü onlarda psikoljikman en az bizim kadar etkileniyor o yüzden ereksiyonları kaybolmasın diye hemen git gel yapmak istiyorlar...eşinle p...s denemesine geçmeden önce egzersiz yapmalısınki p..ste zorlanmayasın...parmak egzersizi yapamıyodun sanırım mum yada dilatörle egzersiz yapmayı denedinmi canım ???

ahhh canım benim bu yaşadıklarını bizde yaşadık.erkekler nekadar anlatsanda anlamıyorlar o aşamya geldiklerinde tahmmülleri olmuyor malesef.ama ısrarla sen anlatmalısın bu işin hemen olamayacağını bunu çok kere tekrar etmen gerkiyor .birde onlardaki ereksiyon kaybı oluyor biliyosun yavaş yapmaya kalkınca onlarda bir an önce yapmak istiyorlar.onun için moralini sakın bozma tatlım.jelin faydası olur ama sen gerginsen faydasını göremezsin elbette.egzersiz yapabiliyormuydun o süreci kolaylaştırmak için egzersiz çok gerekli oluyor canım.sadece p... ilemi deniyosunuz.

hoşgeldin cnm öyl ehemen umutsuzluga kapılmak yokk yılmadan egz. yapcaksın cnm hazır oldugundada p.. geçceksin okey ilk aşamada kendini hazırlaman lazım benim eşimde öle yapıyodu ama alıştı cnm normal yani eşine kızma . sen egz. başla biran önce hazır oldugundada p... geçersin egz. yaparken venüsümünde dediği gibi p.... geçmeyin.

canım nasıl denediniz p...si ? hangi pozisyonda ? en son egzersizi yaparken p...si ne şekilde alacaksanız egzersizi aynen öyle yapın demiştim o şekilde yaptınmı yawrum ????

ilk ben üste denedim sonra yatak ucunda amayine eskisi gibi oluyo geriliyorum mumla filan yaparken çok rahatım hiç sorun yok ama penis olmuyo ya bide benim kocişin penis büyükmü acep hani şu tuvalet kagıdı ruloları varya okadar işte en son vaji ye soktugum aparat onun çok az küçügü p..s boyutunda aparat densemmiki of ne zormuş ya bide dalga geçiyolar yaşamayan anlamıo gerçekten

Merhaba hanımlar...

Bugün yaşananlar gerçekten hepimizi çok gerdi sevgili jas_ min ile konuştuk konuyu ben özürümü ilettim kendisine aynı özürü sizlere da söylemek istiyorum kendi adıma..

Umarım kabul edersiniz bu özürümü yaşadıklarınız elbette hiç kolay şeyler değildir belki bu konuda hiç birşey bilmiyor olabilirim ama hatalıysam özür dileyecek kadar da olgun bir insanım ben..

İnşallah bu sorunu bir an önce yenersiniz de bu sıkıntılarınızda biter arkadaşlar bebek haberlerinize de alırız inşallah...

Sevgiler

tuvalet kagıdı rulosunun içinden bahsediyosan normal cnm ama en dışından bahsediyosan yani beyaz kısmıyla beraber ozaman anormal şaka bi tarafa cnm sen p... bıyutunda aparat yap onuda al sonra p... bakma aparatmış gibi düşün ve egz. yaptıgın poz. dene okey bakınca belki gerginleşiyorsundur cnm .

canım açıyı bulamadınız muhtemelen üstte tersmi oturdun ? birde p...s denemesinde p...s e bakmayın mümkünse eşiniz vaji girişine yerleştirsin siz yavaş yavaş oturun sonra poponuzdan tutup açıyı ayarlasın bi kere olmadı diye üzülme bebişim eninde sonunda olacak...birde p...s deneyeceğin şekilde mumla deneme yaptınmı yani altta eşin varmış gibi mum ile dene bakalım mumla o şekilde açıyı bulabiliyormusun ????

benim en az bir hafta egzersiz yapmam lazım sonra p.. geçiym erken davrandım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…