- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.421
aynen öle cicim hiçç bakıpta moralini bozmaa... Neden gerginsin hayırdırr.....
bebiş halayı zati yafffffffffffffffff
rica ederim tatlım, insanız biz, kimin başına ne gelebileceğini önceden kim bilebilir? bunu bizim onun bunun yaşamayacağı ne malum? öyle iyi anlıyoruki sizleri, inşallah bir an önce kurtulur bu durumda olan arkadaşlarım, siz keyfinize bakın, diğer arkadaşlara da söylendi bu durum, bcrk bizim çok fazla da tanıdığımız bir üye değil, artık bizimlede konuşamaz zaten,bu konuda diğer kızlarda hem fikir
bi kereeeee burayla alakası olmayanın burda ne işi var onuda anlamış deilimmm.... Benim eşimin bu siteye girdiğimden haberi bile yok sölesem bakacak okuycak beni etkileyecek bişi varmı diee ...neden baksın burası bizim mahremimizzz sölemiorum bende ..zaten birşeyleri başarmışken kaleye yapmışken muhakkak biri gelir yıkarr... Ne güsel güllük gülistanlık konusup dertleşioduk burda ..dışardan kendini bilmezin teki gelip moralimizi bozmaya ne hakkıı varr.....neysee relax tekrarr
ya arkadaşlar ben giderek daha çok kasıyorum kendimi ilk zamanlar böyle değildi deniyoduk ama olmuyodu bacaklarımı falan açabiliyodum en azından ama şimdi denemeye bile cesaret edemiyorum bacaklarımı açamıyorum artık değince geriliyorum bacaklarım dümdüz kalıyo geriye geriye gidiyorum ya ben kasılmadığımı düşünüp açıyodum bacaklarımı ama dr. kasıyosun farkında değils:2::2::2:in dediya kasıyom şimdi kendimi:2::2::2:
şaka yaptım yawww öle bi yagdı ki sankim ıslandım gibi hissettim :26::26::26::26::26:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:totem yapalım hamiş olayım kızlar hadiiii
bebiş geliyo bebiş yalele yalele .....
slm kızlar ben geldim ya ben dün akşam p..s denedim olmadı2 gün egzersiz yapmıştım azmı sizce bide ben üstte olunca çok geriliyorum anam denemedimz pozisyon kalmadı girmio velet
bugünde hiç egzersiz yapasım yok yapamayınca bi gerginlik oldu
işte deminde yazdımda arkadaşım denemeye bile cesaretim yok artık bacaklarımı açamıyorum nedense dümdüz kalıyolar öyle değince irritwe olmaya başladım
slm kızlar ben geldim ya ben dün akşam p..s denedim olmadı2 gün egzersiz yapmıştım azmı sizce bide ben üstte olunca çok geriliyorum anam denemedimz pozisyon kalmadı girmio velet
merhaba yine ben,
olmadı yine. ultrason jeli hiç yardımcı olmuyor. eşimde bende çok gerildik. eşim biraz ara verelim denemelere dedi. normalde sabırlıdır ama bu konuda değişik bi hale geliyo. anlatamıyorum birde. siz diyorsunuz mesela yavaş yavaş olsun adam gel git yapıyo girmeden. girecek hemen zannediyo.
onun bu tavrı soğutuyo beni. kendimi hiç evli gibi hissetmiyorum. o kadar zaman evlenmenin hayalini kurduk. tam bir fiyasko oldu diye düşünüyorum. mutlu değilim.
merhaba yine ben,
olmadı yine. ultrason jeli hiç yardımcı olmuyor. eşimde bende çok gerildik. eşim biraz ara verelim denemelere dedi. normalde sabırlıdır ama bu konuda değişik bi hale geliyo. anlatamıyorum birde. siz diyorsunuz mesela yavaş yavaş olsun adam gel git yapıyo girmeden. girecek hemen zannediyo.
onun bu tavrı soğutuyo beni. kendimi hiç evli gibi hissetmiyorum. o kadar zaman evlenmenin hayalini kurduk. tam bir fiyasko oldu diye düşünüyorum. mutlu değilim.
merhaba yine ben,
canım nasıl denediniz p...si ? hangi pozisyonda ? en son egzersizi yaparken p...si ne şekilde alacaksanız egzersizi aynen öyle yapın demiştim o şekilde yaptınmı yawrum ????
ilk ben üste denedim sonra yatak ucunda amayine eskisi gibi oluyo geriliyorum mumla filan yaparken çok rahatım hiç sorun yok ama penis olmuyo ya bide benim kocişin penis büyükmü acep hani şu tuvalet kagıdı ruloları varya okadar işte en son vaji ye soktugum aparat onun çok az küçügü p..s boyutunda aparat densemmiki of ne zormuş ya bide dalga geçiyolar yaşamayan anlamıo gerçekten
ilk ben üste denedim sonra yatak ucunda amayine eskisi gibi oluyo geriliyorum mumla filan yaparken çok rahatım hiç sorun yok ama penis olmuyo ya bide benim kocişin penis büyükmü acep hani şu tuvalet kagıdı ruloları varya okadar işte en son vaji ye soktugum aparat onun çok az küçügü p..s boyutunda aparat densemmiki of ne zormuş ya bide dalga geçiyolar yaşamayan anlamıo gerçekten
canım kasılmaları en aza indirmenin en etkili yolu egzersiz bence egzersizi ihmal etmemelisin.sende farkındasın bak egzersiz yapmadan gergnlik yaşadığını.birazdaha egzersiz yapmalısın cicim kendini rahat hissedinceye kadar ben yenene kadar denemediğim egzersiz kalmadı en son p..boyutunda aparat alınca yapabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?