- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.401
venüscüğüm, başlık sahibi o ya, öyle algılandı sanırım diğer kızlar tarafından, neyse yalnış anlaşılmaları düzelttik ya önemli olan bu
ayy ewwt yaa kızz senin güzel haberlerinle devam edek erken yapmana göre ikinci çizgi belirdiyse bebişş geliyor inşallah
sen vajiyi yeneli ay oldu bu saatten sonra ne halayı bu yawww senin bebiş halayını çekcez artık
inanın buradaki arkadaşların yaşadıkları çok zor üzüntüleri çok fazla ben yeneli 1 yıl olacak öyle zoruma gittiki yazılanlar anlatamam hangi normal kadın vajinasına parmak sokmak ister ne kadar iğrenç ve itici bir şey ama allah bu duruma düşürmesin insanı düşmanımın başına bile vermesin ama yapacak bi şey yok korkularımızı ancak bu şekilde yendik ve yenmeye devam ediyorlar...lütfen buradaki arkadaşların psikolojilerini anlayın en ufak bir şeyde alt üst oluyorlar ki kimselere anlatamadıkları yazamadıkları en özel en mahrem sırlarını bu sayfalarda anlatıyorlar bu şekilde bi durumla karşılaşınca tepki vermemek insanın elinde değil...keşke hiç bunlar yaşanmasaydı ama oldu bi kere yapcak bişey yok...teşekkür ederim duyarlılığın için canım....
inanın buradaki arkadaşların yaşadıkları çok zor üzüntüleri çok fazla ben yeneli 1 yıl olacak öyle zoruma gittiki yazılanlar anlatamam hangi normal kadın vajinasına parmak sokmak ister ne kadar iğrenç ve itici bir şey ama allah bu duruma düşürmesin insanı düşmanımın başına bile vermesin ama yapacak bi şey yok korkularımızı ancak bu şekilde yendik ve yenmeye devam ediyorlar...lütfen buradaki arkadaşların psikolojilerini anlayın en ufak bir şeyde alt üst oluyorlar ki kimselere anlatamadıkları yazamadıkları en özel en mahrem sırlarını bu sayfalarda anlatıyorlar bu şekilde bi durumla karşılaşınca tepki vermemek insanın elinde değil...keşke hiç bunlar yaşanmasaydı ama oldu bi kere yapcak bişey yok...teşekkür ederim duyarlılığın için canım....
yok bebişim ne yanlış dalışı olay kapandıktan sonra geldinde oyusden ölededimm.... sana tavsiyem hiç o topiğe girip moralini bozmaaa biz sinir küpü olduk anca sakinleştikkk eğer istersen atam link bak ama hiç bşunaa gerilmee....
bebiş halayı zati yafffffffffffffffff
canım ilgine ve nezaketine teşekkür ederiz.orda yapmış olduğun yorumu okudum ve helal olsun dedim valla dürüstlük bu olsa gerek.çıbanın başı belli onun aklıyla hareket edenler de belli.iyi niyetle gelen kimseyi çevirmeyiz biz.burda aile gibi olduk kimsenin de bunu bozmasına izin vermeyiz bi daha gelse de geldiği gibi gider o şahıs.
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
yok canım ya sağol ben bizim konumuzla ilgili bişey zannetmiştim hani değişik bir yötem yada öneri falanmı diye sonra anladım öyle olduğunu boşver takılmayalım bizlerin moralimizi yüksek tutmamız gerek değilmi üzülmeyelim onun için boşver zaten gerginim bende onada bakmayayım
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar dolu yagıyor burda acayipppp ıslandımm heheheee
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:totem yapalım hamiş olayım kızlar hadiiii
bebiş geliyo bebiş yalele yalele .....
kuzum ne gezıyon sen dısarlarda
kıs sen yendikten sonra hemen hamilemi kaldınnnn......
teşekkür ederiz, sizin de nezaketinize biz teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?