Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anlat anlat ne utaniyosun cinsellikte Utanma olmaz öğrendik biz bunu

.ddd
tm anlatim gerci bukdr sey denemissiniz bunuda denemissinzdr belki ama
buda benim tecrübem iste paylaşmış olim

Bizimde olmuyodu iste sonra ben bigün pnsi ufak haldeyken vajnama bildiğiniz tıkıstırdım .d kücük ve yumusak olduğu icin cok az acı hissettim
sonraaa ayy valla zor anlatması yaa.ddd nys iste sonrada o hafiften gidip gelmeye basladı
o sekilde icimde büyüdü ve daha kolay oldu
dediğim gibi denemiste olabilrsinz ama denemedyseniz bi deneyin derim

eğer iki parmağa geçtiysen bana kalırsa hiç doktora falan gitmene gerek yok iki parmak demek sonuna gelmişsin demek oraya gidene kadar belkide halledeceksin canım inan kendi kendine yenebilirsin bu sorunu. çok yaklaşmışsın sona bırakma egzersizini canım

yok ittirdigim yer dogru ama belki kasıyo olabilirim peki diger mumları nasıl alıyorum ozaman niye kasmıyorum

canım diğer mumlara alıştığın için kasmıyorsundur bak zamanla o boyada alışacaksın olacak hiç merak etme vajina çok esnek koca bebiş çıkıyo mum ne ki biz farkında olmadan kasıyoruz yavaş yavaş geçer hiç merak etme bu saatten sonra artık bilinç altın kabul etti durumu her bişey olur artık

Venusum ne oldu bana boyle yaa. Ama dur sen allahim izniyle beni yildiramaz bÖyle Seiler Bugun dinlenim yarina insallah ayaklanirim.

balım sana nazarmı değdi yoksa bebişim dikkat et kendine hemencecik toparlan yatacak zaman deil artık bu zaman

canım egzersiz sadece yarım saat yapsan yeter yatmadan önce yarım saat erken gitsen yatağa olacak yani bebişim sen bilirsin ama doktorda aynı şeyi yaptırıyor sonuçta ondada egzersiz yapıyosun ama doktora gidip büyük paralar verince egzersiz de akıl vajide deilde verilen parada olduğundan hemencecik aparat oluveriyor çünkü o an korku düşünemiyorlar parayı düşünmekten yinede sen bilirsin tabi canım...

ilginç bunuda ilk defa duydum nasıl girdi peki o haldeyken yumuşak oluyo girmezki

bende aynı şeyi düşünüyorum ama benim moralimi iki parmak egzersizini bigün çok çok iyi yaparken ertesi günü çok zor yapıyorum hatta yapamayacak kadar acıyo ben yaklaşık 1 aydır iki parmağı yapabiliyorum ama en fazla 6 kere yapmışımdır 3ünde çok iyiyken 3 ünde canım çok yanınca yapmaktan vazgeçiyorum ben bide çok sıkıntıya gelebilen biri değilim valla ayıp bunu söylemem ama hemen kolayı seçmek işime geliyo heralde

ilginç bunuda ilk defa duydum nasıl girdi peki o haldeyken yumuşak oluyo girmezki

ewt zaten o bisey yapmadı
yumusak ve kücük olduğu icin ben bildiğin tutup kağıt yada nebilim öle bisey sokar gibi tıkıstırdım
biraz girdi sonra cıkmaması icin o sekilde tuttum ve oda gidip gelmeye basladı snra dediğim gibi icimde büyüdü

venüscüm naptın durumun nasıl var mı bi gelişme

canım dün akşamdan beri hiç bi akıntı gelmiyor sadece 1 defa gördüm bekliyorum bakalım

saol bitanem.sizler varsınız çok şükür Allahtan.ama işte arada canlı canlı konuşacağı birinide arıyor insan be tatlım

kız gel bize kahve yapayım 2 lafın belini kıralım

bende hep kolaya kaçanlardanımdır valla ama başka çarem olmadığı için sonunda itiraaz ettiğim bu parmak egzersizlerini yapmaya karar verdim ve korkulacak bişey olmadığını gördüm ki ben iki parmağa geldiğimde artık inanılmaz umut doğmuştu içime çok yakın hissediyordum kendimi . herzaman bir olmuyor bende iki parmakta hiç alamadığım zamanlar oldu inanki gerginlikten dolayı bazen yaptığını yapamıyorsun o zaman zorlama bir parmakla dene ama genede dene inan 2 parmaktan sonrasında bişey yok zaten normalinde bir hafta düzenli iki parmak denesen gör bak nasıl alışıcaksın.
ben bi günü geçtiği zamanlarda mesela hemen gerilirdim ara vermeden yapmak lazım hep .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…