- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.961
Ya kızlar yazsammı yazmasammı bilemedm utanıyorumda böyle bisey anlatmaya ama
Bizde bi 3-4 ay iliskiye girememistik
Tamamen kendimi kasıyodum ve olmuyodu
Sonra ben bigün ufff anlatamicam galiba.ddddd
bi an önce olsun istiyoruz işte bu en son aparat bi yapabilsem süper olcak dua edin kıslar ya
kuzum senin yerıne ben yaparım egzersizi . sen anladın onu
kociş hasta uyuyor kaldım öle birbaşımaaaa çok sıkıldıımmmm
Anlat anlat ne utaniyosun cinsellikte Utanma olmaz öğrendik biz bunu
Anladım ben onu anladimmmKolay gelsin askummmmm
ben işten çok yorgun geliyorum hafta içi burayı çok takip edemiyorum ee hafta sonuda genelde bi yerlere gidiyoruz ayağımı kırıp oturmam gerek beniiiiiiiiiiiiiim, bi ihtimal daha var eşimin martın 7 sinde ankarada semineri var bende izin alsamda şu süleyman eserdağa gidip bir an evvel kurtulsam ihtimalinide bu hafta çok düşündüm,egzersizde çok ilerledim iki parmağa geçtim ya doktora okadar para vermek yani çok kararsızım
yok ittirdigim yer dogru ama belki kasıyo olabilirim peki diger mumları nasıl alıyorum ozaman niye kasmıyorum
Venusum ne oldu bana boyle yaa. Ama dur sen allahim izniyle beni yildiramaz bÖyle Seiler Bugun dinlenim yarina insallah ayaklanirim.
ben işten çok yorgun geliyorum hafta içi burayı çok takip edemiyorum ee hafta sonuda genelde bi yerlere gidiyoruz ayağımı kırıp oturmam gerek beniiiiiiiiiiiiiim, bi ihtimal daha var eşimin martın 7 sinde ankarada semineri var bende izin alsamda şu süleyman eserdağa gidip bir an evvel kurtulsam ihtimalinide bu hafta çok düşündüm,egzersizde çok ilerledim iki parmağa geçtim ya doktora okadar para vermek yani çok kararsızım
.ddd
tm anlatim gerci bukdr sey denemissiniz bunuda denemissinzdr belki ama
buda benim tecrübem iste paylaşmış olim
Bizimde olmuyodu iste sonra ben bigün pnsi ufak haldeyken vajnama bildiğiniz tıkıstırdım .d kücük ve yumusak olduğu icin cok az acı hissettim
sonraaa ayy valla zor anlatması yaa.ddd nys iste sonrada o hafiften gidip gelmeye basladı
o sekilde icimde büyüdü ve daha kolay oldu
dediğim gibi denemiste olabilrsinz ama denemedyseniz bi deneyin derim
ilginç bunuda ilk defa duydum nasıl girdi peki o haldeyken yumuşak oluyo girmezki
canım gecmiş olsun. nıye sıkılıyon tatlım bak burdayız biz
venüscüm naptın durumun nasıl var mı bi gelişme
saol bitanem.sizler varsınız çok şükür Allahtan.ama işte arada canlı canlı konuşacağı birinide arıyor insan be tatlım
bende aynı şeyi düşünüyorum ama benim moralimi iki parmak egzersizini bigün çok çok iyi yaparken ertesi günü çok zor yapıyorum hatta yapamayacak kadar acıyo ben yaklaşık 1 aydır iki parmağı yapabiliyorum ama en fazla 6 kere yapmışımdır 3ünde çok iyiyken 3 ünde canım çok yanınca yapmaktan vazgeçiyorum ben bide çok sıkıntıya gelebilen biri değilim valla ayıp bunu söylemem ama hemen kolayı seçmek işime geliyo heralde
canım dün akşamdan beri hiç bi akıntı gelmiyor sadece 1 defa gördüm bekliyorum bakalım
kız gel bize kahve yapayım 2 lafın belini kıralım
canım dün akşamdan beri hiç bi akıntı gelmiyor sadece 1 defa gördüm bekliyorum bakalım
hımmm tamam tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?