- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.921
ben mikrop kapmasın diye takıyorum
7 ay doldu bizim sen ne kadarlık evlisin
hım oda olabilir 8 ay oldu benimde inş şu ay bitmeden yenelim bu vaji yi
eşm bir haftaya halldrsin diyor hadi bakalım
ne olcak
yeneriz yaa inşallah
ben de egzersizlerde biraz isteksizlik var
motive edebilsem kendimi
sen benden ilerisin hafta sonuna bile halldebilirsin
benim için daha var
kusura bakma yazamadım çıkmak zorunda kaldım vajinit vajinal enfeksiyon ilişki ağrılı acılı oluyorsa sebeblerinden birisi olabilir dr git tedavi ol
benim kocişde benden heveslivalla belli olmaz çaba gösterirsen 1 akşamda bile gelirsen benim oldum aşamaya sonra bide bakmışsın p..s denemesi ama böyle isteksiz olursan ortada fol da olmaz yumurtada
dediğin gibi elimde şimdi daha kalın olan mum deniyorum
vaji biraz direniyor
biraz çalışayım
mutlu sonuçşarla dönerim inş.
dua et
gelirim birazdan
kızlar az önce mumu kalınlaştırdım baya p...s boyutuna getirdim neredeyse gidebildiği yere kadar da aldım. Valla ben bu mum işini becerdim galiba artık bir an önce p...s denemesi yapmak istiyorum. ama kociş de uyuyo.
kızlar az önce mumu kalınlaştırdım baya p...s boyutuna getirdim neredeyse gidebildiği yere kadar da aldım. Valla ben bu mum işini becerdim galiba artık bir an önce p...s denemesi yapmak istiyorum. ama kociş de uyuyo.
kaldır yavrum kocişi ne uykusu gün vajiyi yenme günüdür ya nasıl aldın sen şu p..s boyutunda mumu bende denicem şimdi ama tırstım
Tırsma hiç valla ben de tırsıyodum ama sanki şimdi kendiliğinden kayıyo gidiyo. Şimdiçok heyecanlandım p...s de olur belki diye ama hayal kırıklığından da korkuyorum.
ooo tberik ederim canım maşallah
ama alışana kadar yapsan senin için daha iyi olur p...s denemesinde sıkıntı çekmezsin o zaman kendini zaten hazır hissedeceksin p...s denemesine geçmeye içinde o aparatlarla gitgeller yap o yaptığın gitgele ne zaman rahat birşekilde yaparsan sonra denemelere hemen geçersin p..s denemeside hemencik oluverir Allahın izni ile. canım maşallah çok iyi gidiyorsunuz yaw
neyse gidimde bi deneme yapım bakalım olcakmı dua edin görüşürüz birazdan
mumu üç gündür deniyorum dediğin gibi git gel de yapıyorum zaten hafta sonuna kadar p..s denemesi yapamam gibi o zmana kadar mumla devam.
green_89 ne yaptın canım
ben kalın mumda zorlandım hepsini alamadım3-4 cm ancak alabildim
çalışmam lazım biraz daha
ya kızlar valla girmiyo p..s büyüklünde mumokadar ugraştım itiyorum itiyorum tık yok vaji alt kısmında acı oluyo napıcam ben ya ne güzel gidiyodu tıkandım kaldım:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?