Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki onu dr dışında bi yerde bulmamız mümkün olabilirmi,geçenlerde ben eczaneye uğramıştım orda eczacı bikaç gün sonra yanıma uğra demişti ama ben bi daha o sokaktan bile geçmedim acaba uğrasammıki eşimin çalıştığı yere çok yakın bi eczane o yüzden gitmek istemiyorum benimki duyarsa bacağımı ayırır

anaaaaa süpürgem nerde pardon sopammmm aaaaa kurbağa çıkmış egzersiz yapmayanın cebine kurbağa koycam ahada size ceza

eczanalerde satıldığını sanmıyorum,eşim netten araştırmıştı net üzerinden satın alınabiliyo sanırım

internetten vibratör satın alınıyo ama bana onu almamı söylediler dilatör farklı bişe dimi peki sparişi belli bi yerdenmi veriyosunuz adını verirmisin

valla eşim bakmıştı o yüzden tam olarak hangi site bilmiyorum, dilatör nerden satılır yazınca karşına satan siteler çıkar cnm,güvenilir olup olmadıgını anlarsın zaten sitesinden... kuryeyle de getiriyolar sana...

kızım sen nasıl adanalısın benim bildiğim adanalılar tuttuğunu koparır senin hemşon vardı kız burda 1 haftada yendi egzersizle kader arkadaşımız çok ayıp walla hani nerde maşan senin en başta yenmen lazımmm aaa sen şimdi daha çok hak ettin cezayı

bak ben adanalıyım eli maşalıyım ama size izin veriyorum beni cezalandırın iki gündür egzersiz yapmıyoruuuuuuuuuuuuuum

kuryeyle getiriyorlar ya şimdi sxtivayı alırken faturayı getirip gözüme sokacaklar diye ne eşim ne ben aylarca internetten sipariş verememiştik, e gündüz evde kimse yok illaki işyerimize vercez, kalemde ben yokken getirirlerse ele güne rezil olmayalım

evet onu düşünmek lazım, kurye şirketine ev adresini verirsin eve 1 kere getirip sana ulaşamayınca illaki not bırakırlar,o nottan sonra arayıp ben yerinizie gelip alayım diyebilirsin mesela bizde düşünmüştük onu nsl elimize geçicek diye.. ordan aklıma gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…