- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.001
bana tedavi aşamasında dr vermişti,ya şu dilatörleri nerden alıyosunuz
yok bebişim konu kapandı[/QUOTE
eyvallah
kızlar bu arada bugün artık dilatörlerime ihtiyacım kalmadıgını anladım, eğer aranızda dilatör almak isteyip de herhangi bi nedenden ötürü alamayan varsa dilatörlerimi hediye etmek isterimbiraz komik bi hediye ama ben onlar sayesinde yendim, başka bi vajili arkadaşıma daha yardımı olursa çok mutlu olurum ilgilenen olursa özelden msj atabilir
canım valla burdaki arkadaşlara en güzel hediye bu .umarım birinin daha işine yarar böle bir paylaşımda bulunmak son derece güzel bir davranış bence tatlımmm
canım valla burdaki arkadaşlara en güzel hediye bu .umarım birinin daha işine yarar böle bir paylaşımda bulunmak son derece güzel bir davranış bence tatlımmm
valla tek isteğim birinin daha işine yarasın boş boş durmasına gönlüm razı değil,
eczanalerde satıldığını sanmıyorum,eşim netten araştırmıştı net üzerinden satın alınabiliyo sanırımpeki onu dr dışında bi yerde bulmamız mümkün olabilirmi,geçenlerde ben eczaneye uğramıştım orda eczacı bikaç gün sonra yanıma uğra demişti ama ben bi daha o sokaktan bile geçmedim acaba uğrasammıki eşimin çalıştığı yere çok yakın bi eczane o yüzden gitmek istemiyorum benimki duyarsa bacağımı ayırır
internetten vibratör satın alınıyo ama bana onu almamı söylediler dilatör farklı bişe dimi peki sparişi belli bi yerdenmi veriyosunuz adını verirmisin
bak ben adanalıyım eli maşalıyım ama size izin veriyorum beni cezalandırın iki gündür egzersiz yapmıyoruuuuuuuuuuuuuum
internetten vibratör satın alınıyo ama bana onu almamı söylediler dilatör farklı bişe dimi peki sparişi belli bi yerdenmi veriyosunuz adını verirmisin
şekerler bende kaçar Allaha emanet olunn iyi gecelerrrr
şekerler bende kaçar Allaha emanet olunn iyi gecelerrrr
kuryeyle getiriyorlar ya şimdi sxtivayı alırken faturayı getirip gözüme sokacaklar diye ne eşim ne ben aylarca internetten sipariş verememiştik, e gündüz evde kimse yok illaki işyerimize vercez, kalemde ben yokken getirirlerse ele güne rezil olmayalım
iii gecelerrr,bende yavaştan kaçayım herkese iyi gecelerrr
ok hemen faceye ekleyeyim:))) ekliyorum msn ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?