- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.101
anaaaakızlarrr çokk hastayımmm dün doktora gittim benm karnımdan elleriyle baktı idrar ve kan tahlili istedi ama ben grip die gittim :) sonra raporlara baktı bişey yok dedi meğer hamilelikten şüphelenmiş :)
bende dedim biz daha deneyeli 2 hafta oluyo bebek için olsa bile bebek 3-4 günlük falndır ki bukadar çbk tutmaz die düşünüyorum sizce olabilirmi ????
kasıklarım belim ağrıyo hastalığım yeni bitti ama ne oluyo bana yaaa :):)
ohhh hatun izinli tabiizle anam izle
amanindiii kizzz hamismisin yoksaaakızlarrr çokk hastayımmm dün doktora gittim benm karnımdan elleriyle baktı idrar ve kan tahlili istedi ama ben grip die gittim :) sonra raporlara baktı bişey yok dedi meğer hamilelikten şüphelenmiş :)
bende dedim biz daha deneyeli 2 hafta oluyo bebek için olsa bile bebek 3-4 günlük falndır ki bukadar çbk tutmaz die düşünüyorum sizce olabilirmi ????
kasıklarım belim ağrıyo hastalığım yeni bitti ama ne oluyo bana yaaa :):)
askummmm hattayimmm ama bennn
minnos yaa su tahlilin sonucu ciksa hayirlisyla ben oluyom meraktan kiz sen nasil duruyon anladim ayollll:84::84::84:bu arada bugun benim yumurtlama gunum hep geliyor geciyor yumurtaciklar
canım gecmıs olsun sekerımm . dinlen de hemen basla tekrar egzersıze.
amanindiii kizzz hamismisin yoksaaatahlilin sonuclari cikmadimi ? doktor ne dedi?
sagol minnos.simdik dinleniyom allahtan bir mani cikmazsa oglenden sonra baslayacam egzersize.mumla kanka oldum zaten ozlemistir beni accik ilgileneyim
yok bebeğim yaa tahlilde bişey çıkmadı işte ama biz çoçuk için daha deneyeli 1 hafta oluyo yani günlere göre deniyoruz işte daha çok yeni yani mesela hastalığımın 14.günü denedik geçen haftaydı hemen tutarmı bebiş ölee ona şaşırıyorum :)
tutabilir canım bazı arkadaşların öyle olmuştu ilk denemede.yumurtlama gününde denemişsiniz bi de.hayırlısı olsun bakalım yakında belli olur canım
sagol minnos.simdik dinleniyom allahtan bir mani cikmazsa oglenden sonra baslayacam egzersize.mumla kanka oldum zaten ozlemistir beni accik ilgileneyim
yok bebeğim yaa tahlilde bişey çıkmadı işte ama biz çoçuk için daha deneyeli 1 hafta oluyo yani günlere göre deniyoruz işte daha çok yeni yani mesela hastalığımın 14.günü denedik geçen haftaydı hemen tutarmı bebiş ölee ona şaşırıyorum :)
saol canım zaten ilaç kullanıyorum 2 haftadır doktor kontrolünde doktora gittim yumurtlaman çok ii gidiyo dedieşinde sorun yoksa tutar dedi bakalım birde yumurtlama döneminde kasıklarda ve belde ağrı olurmuş insanın içini ateş basar gibi olurmuş göğüslerde de şişme olurmuş doktor dedi sizde böle takip edebilirsiniz :)
allah bebek isteyen herkese nasip etsin inş. :)
geçmiş olsun ecrinim ben de 3 gündür hastayım geçip gitse de kurtulsam.sen Allahtan evdesin ben işteyim tadını çıkar dinlen iyice.dinlenince fazla sürmüyo hastalık
parmak egzersizi vermeden nasil cozuyormus sordunmu?
benim bildigim kadariyla parmak yerine dilatör mu neydi boy boy onlar var onlari yaptiriyor.istersen git bir gorus yada ara.ama o dilatörleri biz evde yapiyoruz ya zaten bacim boy boy mum
tatlim tabiki tutabilir cunku tam yumurtlama gunuayy insallah tatlim hayirlisi yaa ama bence olma ihtimali yuksek sen adetini bekle bakalim
gecmis olsun tatlim sanada evet ya calisinca daha zor geciyor.cok sukur evdeyim simdi birazda farkindayim ben bu ara cok stres yaptim beynimin ici o kadar cok dolu ki kendimi sIktIm diye oldu heralde yoksa cok sukur grip gibi degilim ama bir acayibim iste bende anlamadim.
tatlim yaa hatirliyormusun ben kulak cubugu denedigim zamanlarda sen p...is deniyordun hep diyordunki birazi giriyor ama bir yerde tikaniyor diyordun simdi bende ordamiyim acaba???
kizlarr bu arada ozumcumun cezasi bitmedimi acaba hala yaaa
canım benm tedaviyi görüdüğüm doktorda hiç parmak egzersizini yaptırmadı bana boy boy dilatörler verdi onlarla denedim benm doktorumda olmassa para iadesi var dedi ama son denemede benm zar yırtıldı birde doktor bana kızlığın bozılmıcak dedi kesinlikle bi baktım kan geldi dedim hani olmıcaktı sonra kıvırdı işte içinde yara vardır o kanamıştır falan dedi 5000 tl de para verdim eşime de söledim hemen sonra ben soğudum doktorda bıraktım tedaviyi sonra evde kendim çözdüm sana tavsiyem eğer deneme yapabiliyosan parmakla ilersini yaparsın doktora okdar para verme dokotor gerçi cesaret verme işinde ii oluyo insanın kendine güveni geliyo ama burdaki arkadaşlar da doktordan daha iiler emin ol çok destekciler biraz daha düşün :) karışık oldu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?