Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anaaaa

amanindiii kizzz hamismisin yoksaaatahlilin sonuclari cikmadimi ? doktor ne dedi?

amanindiii kizzz hamismisin yoksaaatahlilin sonuclari cikmadimi ? doktor ne dedi?

yok bebeğim yaa tahlilde bişey çıkmadı işte ama biz çoçuk için daha deneyeli 1 hafta oluyo yani günlere göre deniyoruz işte daha çok yeni yani mesela hastalığımın 14.günü denedik geçen haftaydı hemen tutarmı bebiş ölee ona şaşırıyorum :)

tutabilir canım bazı arkadaşların öyle olmuştu ilk denemede.yumurtlama gününde denemişsiniz bi de.hayırlısı olsun bakalım yakında belli olur canım

tutabilir canım bazı arkadaşların öyle olmuştu ilk denemede.yumurtlama gününde denemişsiniz bi de.hayırlısı olsun bakalım yakında belli olur canım

saol canım zaten ilaç kullanıyorum 2 haftadır doktor kontrolünde doktora gittim yumurtlaman çok ii gidiyo dedi eşinde sorun yoksa tutar dedi bakalım birde yumurtlama döneminde kasıklarda ve belde ağrı olurmuş insanın içini ateş basar gibi olurmuş göğüslerde de şişme olurmuş doktor dedi sizde böle takip edebilirsiniz :)
allah bebek isteyen herkese nasip etsin inş. :)

sagol minnos.simdik dinleniyom allahtan bir mani cikmazsa oglenden sonra baslayacam egzersize.mumla kanka oldum zaten ozlemistir beni accik ilgileneyim

geçmiş olsun ecrinim ben de 3 gündür hastayım geçip gitse de kurtulsam.sen Allahtan evdesin ben işteyim tadını çıkar dinlen iyice.dinlenince fazla sürmüyo hastalık

tatlim tabiki tutabilir cunku tam yumurtlama gunu ayy insallah tatlim hayirlisi yaa ama bence olma ihtimali yuksek sen adetini bekle bakalim

amin canım inşallah Allah bizlere de nasip etsin

geçmiş olsun ecrinim ben de 3 gündür hastayım geçip gitse de kurtulsam.sen Allahtan evdesin ben işteyim tadını çıkar dinlen iyice.dinlenince fazla sürmüyo hastalık

gecmis olsun tatlim sanada evet ya calisinca daha zor geciyor.cok sukur evdeyim simdi birazda farkindayim ben bu ara cok stres yaptim beynimin ici o kadar cok dolu ki kendimi sIktIm diye oldu heralde yoksa cok sukur grip gibi degilim ama bir acayibim iste bende anlamadim.
tatlim yaa hatirliyormusun ben kulak cubugu denedigim zamanlarda sen p...is deniyordun hep diyordunki birazi giriyor ama bir yerde tikaniyor diyordun simdi bende ordamiyim acaba???

parmak egzersizi vermeden nasil cozuyormus sordunmu?
benim bildigim kadariyla parmak yerine dilatör mu neydi boy boy onlar var onlari yaptiriyor.istersen git bir gorus yada ara.ama o dilatörleri biz evde yapiyoruz ya zaten bacim boy boy mum

canım benm tedaviyi görüdüğüm doktorda hiç parmak egzersizini yaptırmadı bana boy boy dilatörler verdi onlarla denedim benm doktorumda olmassa para iadesi var dedi ama son denemede benm zar yırtıldı birde doktor bana kızlığın bozılmıcak dedi kesinlikle bi baktım kan geldi dedim hani olmıcaktı sonra kıvırdı işte içinde yara vardır o kanamıştır falan dedi 5000 tl de para verdim eşime de söledim hemen sonra ben soğudum doktorda bıraktım tedaviyi sonra evde kendim çözdüm sana tavsiyem eğer deneme yapabiliyosan parmakla ilersini yaparsın doktora okdar para verme dokotor gerçi cesaret verme işinde ii oluyo insanın kendine güveni geliyo ama burdaki arkadaşlar da doktordan daha iiler emin ol çok destekciler biraz daha düşün :) karışık oldu biraz

tatlim tabiki tutabilir cunku tam yumurtlama gunu ayy insallah tatlim hayirlisi yaa ama bence olma ihtimali yuksek sen adetini bekle bakalim

bakalım ayın 5de yada 7de olucak eğer 2 gün bile geçse tahlil yap dedi doktor bide tutuyormuş bu iş ciddiye bindiğini düşündükce içim bi tuhaf oluyo ne acayip bi duygu daha bişey yokken bile düşünmek yetiyo yani :) :2:

evet canım tam ordasın bu demek oluyo ki senin de çok az kaldı başarmana.ben de deneye deneye bigün oluverdi farklı bişey yapmadım.vajinin kendini kasmadığı bi anı yakaladım demekkisenin de olucak ve inanamıycaksın olduğuna bu kadar kolaymış mı diyceksin yeter ki pes etme sürekli sıkılmadan bıkmadan dene

evet tatlim bende bundan bahsediyorum cunku ben yillarca hep bir mucize bekledim bu isi cozebilmek icin ama yokkkkk bu isin cozum yolu ya parmakla yada dilatörle egzersiz.arkadaslari cok iyi anliyorum egzersizi yapmak zor geliyor istemiyorlar yapmayi bende oyleydim vakit kaybetmeleri hic iyi degil.zaman cok cabuk geciyor.

leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beni banlıyanın bennn ben ne dedim yaww bbeni 4 gün banlamışlar yawww ogün saten kaynanamlara sinirlenmiştimmmm ne dedimi hatırlamıom bile bugün bakacam bi ah ettimi hatırlıom oda fasa fisoooo asla kimseye ah etmem ne kadar kötü olursalarda olsunlar ne kadar dalga geçmiş olursalarda olsunnlar aslaaa bu hastalığı yaşamalarını istememmmmmm derler yaa Allah düşmanımınn bile başına vermesin die aynen öleee.... ne yazdımkii beni banlamışlarr sinirliydinm bide o gün okuycam bugün neler yazmışımmm bide ben kimseye ordakilerin hiç birini kötü içerik die bildirmedim amannn dedimmmm neyse ne var ne yokkkk dün sabah bi girim dediim baktım giremiom banlamışlar sonraa internet gitti bosuldu bi daha akşam eşim geldi yaptı o kurtlar vadisini islerken geçmişi okudummm ama dün beni görmeliydinizzz evde dört döndümm çıldırdımmm buraya giremedim dieeee iyice bağımlılık yapmışşşş yawwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…