- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.121
evet canım tam ordasın bu demek oluyo ki senin de çok az kaldı başarmana.ben de deneye deneye bigün oluverdi farklı bişey yapmadım.vajinin kendini kasmadığı bi anı yakaladım demekkisenin de olucak ve inanamıycaksın olduğuna bu kadar kolaymış mı diyceksin yeter ki pes etme sürekli sıkılmadan bıkmadan dene
leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beni banlıyanın bennnben ne dedim yaww bbeni 4 gün banlamışlar yawww ogün saten kaynanamlara sinirlenmiştimmmm ne dedimi hatırlamıom bile bugün bakacam bi ah ettimi hatırlıom oda fasa fisoooo asla kimseye ah etmem ne kadar kötü olursalarda olsunlar ne kadar dalga geçmiş olursalarda olsunnlar aslaaa bu hastalığı yaşamalarını istememmmmmm derler yaa Allah düşmanımınn bile başına vermesin die aynen öleee.... ne yazdımkii beni banlamışlarr sinirliydinm bide o gün okuycam bugün neler yazmışımmm bide ben kimseye ordakilerin hiç birini kötü içerik die bildirmedim amannn dedimmmm neyse ne var ne yokkkk dün sabah bi girim dediim baktım giremiom banlamışlar sonraa internet gitti bosuldu bi daha akşam eşim geldi yaptı o kurtlar vadisini islerken geçmişi okudummm ama dün beni görmeliydinizzz evde dört döndümm çıldırdımmm buraya giremedim dieeee iyice bağımlılık yapmışşşş yawwwww
leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beni banlıyanın bennnben ne dedim yaww bbeni 4 gün banlamışlar yawww ogün saten kaynanamlara sinirlenmiştimmmm ne dedimi hatırlamıom bile bugün bakacam bi ah ettimi hatırlıom oda fasa fisoooo asla kimseye ah etmem ne kadar kötü olursalarda olsunlar ne kadar dalga geçmiş olursalarda olsunnlar aslaaa bu hastalığı yaşamalarını istememmmmmm derler yaa Allah düşmanımınn bile başına vermesin die aynen öleee.... ne yazdımkii beni banlamışlarr sinirliydinm bide o gün okuycam bugün neler yazmışımmm bide ben kimseye ordakilerin hiç birini kötü içerik die bildirmedim amannn dedimmmm neyse ne var ne yokkkk dün sabah bi girim dediim baktım giremiom banlamışlar sonraa internet gitti bosuldu bi daha akşam eşim geldi yaptı o kurtlar vadisini islerken geçmişi okudummm ama dün beni görmeliydinizzz evde dört döndümm çıldırdımmm buraya giremedim dieeee iyice bağımlılık yapmışşşş yawwwww
canimmmm hosgeldinnnnncok merak ettik seni dedikki kaynanalari da tam gitti simdi gene morali bozulacak.ama iyi yaptin baska nickle geldin heralde.tatllim onlardan da 4 kisi mi ne banlanmis.bizden de sen gumburtuye gittin.naptin minnosum insallah deneme yapmissindir
hoşgeldin canımmmm boşver salla gitsin onları kimsenin yaptığı yanına kalmaz.kaynananlar da yok artık sen kaldığın yerden tam gaz devam et
hoşbuldum kıslarrrrrçatladım gelemeyinceee ecrincim seni kocaman öpüorummm tbrk diorumm durmakkk yok yolaaa devammm ya p...s yarısındaydım ya 2 gündür yapıoruz p...sucu zor girio deli oldummm ne güsel p....s yarısına kadar alıodum aaraya regl girdii böle oldu egsersizlerde iyiyim parmağım girio p...s girmesi lasım ama yapamıom yapacam inşallahhhh
bana kimse cevap vermiyecek mi???? aylık evliyim ama hala ilişkiye giremedik
tatlimmm sagol birtanem.ya oluyor oyle arada sen gene ara vermeden dene insallah olacak bir gun sabirla azimle asacaz insaallah.
bide kizlaar dun birisi geldi yazdi ya hani bende ilk3-4 ay iliskiye giremedim iste p...is inikken denedik icimi tikistirdim falan diye simdi gordum de bekarmisgerci bekarken iliskiye de girebilir yani bisey diyemek kesinlikle ama yontemi sacma gelmisti de bana bide bekar olmasi ustune geldi
herkese merhabalar size bişey sormak istiyorum aranızda dr saygın micozkadıoğlu na giden vermı ?
ahada kuduruk gelmişşşşş kızzzz özüm naptın len bizsizzzzz ? kızzz ben senin o sinirle vajiyi yendiğini düşündümmmm aaaaaaa tam gaz saldırsaydın kocişeayyy kızlar biriniz kırın şu zinciri ard arda başarılar gelsin yawwwwww niye taze gelin çıkaramaz olduk artık bu sayfadan anlamıyorum
selam canim ben dedigin doktoru bilmiyorum ama dr.ulusoy da 1,5 gunde cozuyor gidenlerde var cozup geldiler ama inanki burda yaptigindan baska bisey yapmyiorsun.5 aylık evliyim
kıslarr bana birisi böyle yapmamı önermişti tam sertleşmeden deneyin demişti, denedim bi kaç kere :)) o şekilde sokabilirsen olur da sokmak mesele iyi becermiş, tam sert olmuyunca acıymıycak diye düşünüp ittirmek kolay oluyrda girmesi çok zor öylede...
heee dün kudurdum ama buraya giremeidm die kudurdummmya denedik olmadı p....s yarısı oluodu simdi 2 gündür p....s bası bile zor oluooooo....
.zaten dün denerken gülme krisine girdik konsatre olamadık işteee nerdende tavsiye ettin ultrason jelini yawww
koçiş çok sevdi bol keseden sürüooo bide dalga geçio dur sosimii ketçaplıyım dieeeekutusu mayonez ketçap kutusuna benzioo yaaaa Allahım yaa habire dalga geçip duruooo ilk denemede olmadı dieee koçiş cezalandırdı beni 3 öğün egsersiz yapcakmısım işim neymiş dünde buraya giremedimm öğlen yarımsaatt akşam üstü yarım saat 2 kere egsersiz yaptım gecedede olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?