- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.061
Kızlar ben parmak egzersizine başlayamıyoruminternetteki araştırmam sonucu saygın micozkadıoğlu na gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz.... Parmak egzersizi vermeden çözüyormuş artı olacak diye garanti veriyor ... Yine de olmaz ise parayı iade ediyormuş
Kızlar ben parmak egzersizine başlayamıyoruminternetteki araştırmam sonucu saygın micozkadıoğlu na gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz.... Parmak egzersizi vermeden çözüyormuş artı olacak diye garanti veriyor ... Yine de olmaz ise parayı iade ediyormuş
Kızlar adam egzersiz falan vermiyomuş yaaa..... Parmak egz. Vermeyen dilatör de vermez heralde :26:
gunaydin minnosaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm günaydın nasıl oldun
amin tatlim seninde insallahhhhhgününüz aydın geceniz bol sevüşgenli olsun hatunlar :92:
peki sence nasil bir yontem uygulayabilir???Kızlar adam egzersiz falan vermiyomuş yaaa..... Parmak egz. Vermeyen dilatör de vermez heralde :26:
gününüz aydın geceniz bol sevüşgenli olsun hatunlar :92:
Kızlar adam egzersiz falan vermiyomuş yaaa..... Parmak egz. Vermeyen dilatör de vermez heralde :26:
olallaaaaaa bol bol sek............. mi
bebişim sen telde konuştunmu adamla ben telde görüştüm ilk önce sana tedavi ettiği 4-5 hastanın telini veriyor istersen görüşebilrsin diyor sonrada anlatıyor böyle böyle diye...bebişim ulusoyda dilatör veriyor yani bilinçli olarak oraya bişey sokmadan p...s i malesef kabullenemiyoruz çünkü p...s denemesinde aklımız başımızdan gidiyor mantıklı düşünemiyoruz kendimizde değiliz yani.... bizim asıl sorunumuz kendimizi hala küçük ürkek bir kız çocuğu olarak görmek ve hissetmek hala kadın olduğumuzu anlayamamak hissedememek...tek sorunumuz bu çünkü bilmediğimiz bişeyden korkuyoruz daha önce yaşamadık ama acı olacak diyoruz neden sağdan soldan duyduk ama yapmadık denemedik bunu kabullenmemiz çok önemli yapmadığın bi şeyin acı vereceğini sanıp yapamamak düşünmesi bile ne kadar mantıksız geliyor değilmi ???? tadına bakmadığın bi şeyin tadının kötü olduğunu düşünmen gibi bi şey bu bi kaşık al bakalım belkide çok seveceksin o tatlıyı
ne gülüyon kız seksi bomba
cok güzel bir tespitt yakında patlayacam booooooommmm
kızlar bakın görün kocişi yok bir haftadır kız patlıcak sizde böle olcaksınız emin olun tatlıya ben kefilim
kız 16 kociş tarafından hemşom nasılsın sesin çıkmıyor
venüscüm sen nasılsın hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?