- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.181
özümmm hoşgeldin bacııııııı...
kıslar dilatör esneyen bişiymiii yoksa sertmii...... bide bişey sorcam azönce bi yerde okudum kadınlarda rüyalanma oluomuuu kii uykuda tatmin olma felannn
kızlarrr ultason jeli sipariş etmiştim şimdi geldi sizin kullandıklarınızın markası neydi bunda konıx yazıyo. ama diğer jelden daha koyu gibi duruyo sanki.bakalım akşam bi deniycem
Venüscüm ben sana ne didim ha. bu kelebeki doyurmak zor olur dimedimmi. bak canı patates kızartması istemiş şimdide
kızlar ben egz yapmaya gdyrm p.. boyutunu bi alıym varya burda çiftetelli oynıcam hadi bay dua edin sizde boş durmayın len
kız terazi lastik jimnastik napıyon sen hiç görünmez oldun ortalıkta varlığın yokluğun belli değil anam
hiç görmedim ama tahminimce sert bi şeydirkız kadında ne rüyalanması olacak uyanıkken bişey gelmiyo uykudamı gelcek
benimki venijel idi..evet diğerlerine oranla daha koyu kıvamda sanırım en ucuza alma rekoru hala bende 1 lt. 1 TL. ye aldım
ayyyy bebişim bişey yazmaya korkuyorum hemen canı çekiyo allahtan bıldırcın dolması falan istemedi aman bunuda okumasın mazallah bebiş varsa yandık biz bundan6ızmı var bu hatunun içinde yawwww bi velet minicik daha şimdiden böyle yapıyosa yandıkki ne yandık uleynnn nazlınınki bak ne kadar uslu
aman aman sus sımdı dolma dıye tutturur. valla bısey var ama kacız bilemicem yani
canlarıımmm merhaba;
herkes iyidir inşallah.ecrinim ne alemde aceba,pandocum umraya yolcuymuş hayırlısı ile duasını alırız inşallah.ozumcum nihayet aramızda,esracıktan haber varmı,kelebek kızzz bebiş olayları ne alemde,jartiyer cimbomcum fantazi dolu maşallah ,başımızın tacı venüsten nasıllar aceba,jasminim ne alemde ,serenimm,sera hiç görünmüyor bu ara ve adını zikredemediğim diğer arkadaşlarımmm aramıza yeni katılan diğer güzel insanlarrr hepinizi muck muckluyorummm
selamlar tatlım hosgeldın sefalar getırdın
canlarıımmm merhaba;
herkes iyidir inşallah.ecrinim ne alemde aceba,pandocum umraya yolcuymuş hayırlısı ile duasını alırız inşallah.ozumcum nihayet aramızda,esracıktan haber varmı,kelebek kızzz bebiş olayları ne alemde,jartiyer cimbomcum fantazi dolu maşallah ,başımızın tacı venüsten nasıllar aceba,jasminim ne alemde ,serenimm,sera hiç görünmüyor bu ara ve adını zikredemediğim diğer arkadaşlarımmm aramıza yeni katılan diğer güzel insanlarrr hepinizi muck muckluyorummm
bende bebik yok canavar hemide 3 daneVenüscüm ben sana ne didim ha. bu kelebeki doyurmak zor olur dimedimmi. bak canı patates kızartması istemiş şimdide
ben de 2,5 liraya aldım ama tabi kargo da girince işin içine oldu 9 lira. Ama napıyım medikal malzemeci arayıp bulana kadar dün sipariş ettim bugün geldi valla. inşallah işe yarar.
canlarıımmm merhaba;
ayyyy bebişim bişey yazmaya korkuyorum hemen canı çekiyo allahtan bıldırcın dolması falan istemedi aman bunuda okumasın mazallah bebiş varsa yandık biz bundan6ızmı var bu hatunun içinde yawwww bi velet minicik daha şimdiden böyle yapıyosa yandıkki ne yandık uleynnn nazlınınki bak ne kadar uslu
aman aman sus sımdı dolma dıye tutturur. valla bısey var ama kacız bilemicem yani
kız dün hürremden duydum bıldırcın diye tutturduydu telebekten beklerim walla hatun duyduğunu istiyo :76:
kız terazi lastik jimnastik napıyon sen hiç görünmez oldun ortalıkta varlığın yokluğun belli değil anam
hiç görmedim ama tahminimce sert bi şeydirkız kadında ne rüyalanması olacak uyanıkken bişey gelmiyo uykudamı gelcek
benimki venijel idi..evet diğerlerine oranla daha koyu kıvamda sanırım en ucuza alma rekoru hala bende 1 lt. 1 TL. ye aldım
bende canavar var ondan kudurup duruyo sorma 2 gündür sabahları kazıntıyla uyanıyorum ulan bide yoksa hepsi psikolojikse agzıma sicceniz heee
dolmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canlarıımmm merhaba;
ben de 2,5 liraya aldım ama tabi kargo da girince işin içine oldu 9 lira. Ama napıyım medikal malzemeci arayıp bulana kadar dün sipariş ettim bugün geldi valla. inşallah işe yarar.
dolmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok sana dolma felan
slm ranacım nasılsın cnm ben iyiyim şükür bebeik yaramaz napsın
bende bebik yok canavar hemide 3 dane
aminnnnnnnnnn cnm cümlemiziniyiyim tatlım çok şükürr.aman iyi olun tatlımmm ağzınızın tadı bozulmasınnn
yok sana dolma felan
:95::95::95::95::95::95::95:dolmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ozuuuuuuuummmmmmmmm hani bizim güzel haberimiz yaaaa halay çekecez bekliyoz şurda ayıp amaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?