Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bakın şekerler egzersiz sırasında önerilen nefes orgazm içinde ne kadar etkili ve gerekliymiş okuyup görelim;

Diyafram Cinsel ilişki sırasında düzenli nefes alıp vermek çok önemlidir. Nefesinizi uzun süre tutuyorsanız zevk almanız güçleşir. Eğer orgazm olma sorunu yaşıyorsanız bu nefes almayı bilmemenizden kaynaklanıyor olabilir. Çoğu kişi orgazm olamadan yorulduğunu hisseder. Bunu önlemek için doğru nefes almayı öğrenmek gerekir.Diyafram nefesi almak ve nefesinizi düzenlemek için sırt üstü uzanarak elinizi karnınızın üzerine koyun. Ağzınızdan yavaşça nefes verin, sonra nefes vermeyi hızlandırın. Bunları yaparken elinizin karnınızın üzerinde iniş çıkışlarını hissediyor olmalısınız. Şeklinizi bozmadan iki üç kere derin nefes alıp verin, hemen ardından birkaç dakika normalde aldığınız gibi soluyun. Sonra tekrar abartılı şekilde soluk alıp verin. Seks sırasında orgazma yaklaştığınızı hissettiğinizde diyaframınıza doğru nefes verip orgazmı daha güçlü yaşayabilirsiniz.

aşağıdakiii yabancı arkadaşlarrr aynı sağlık probleminden muzdaripseniz bize yazınnn.... eğer deilsenizzzz sölim ne gelirse insanın başına meraktan gelirrr ona göreee:97::97::97:

vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv evet harika bu nefes nelere kadirmiş Allahım nefesimiz kesme yarabbi
kelebek dolma istiyo evinde dolma olan bı arkadas acıl kelebeke bı tencere yollasın

tencere senin olsun ben dolmaları alayım

aglama tatlım . aglayınca cok çirkin oluyon kıyamam sana.
sana o zaman kuru dolması yapayım ben

çiykin censin bikerem

aşağıdakiii yabancı arkadaşlarrr aynı sağlık probleminden muzdaripseniz bize yazınnn.... eğer deilsenizzzz sölim ne gelirse insanın başına meraktan gelirrr ona göreee:97::97::97:

kizz yoksa vajide bizim basimiza meraktan mi geldi ne dersindogru aslinda biz cok merak ediyoruz yok kizlik vajinin neresinde yok acirmi yok kac cm girer ne merak ediyon dal konunun icine aksin gitsin iste dimiii
kizzz ben egzersize gidiyom hadi kalllkkkkkkkksende basla hadiiii merakli saziye dun yoktun zaten

canlarım işinize yarayacak bir bilgiyi daha paylaşmak istiyorummm.p...denemesine geçtiğinizde işinize çok yarayacak bilgiler.

Cinsel ilişki sırasında bol miktarda lubrikan (kayganlaştırıcı) kullanılması tavsiye edilir. Vazelin ve prezervatifli cinsel ilişki tavsiye edilmez,ağrıyı ve tahrişi daha fazla arttırabilmektedir. Özel yapılmış kayganlaştırıcılar tavsiye edilmektedir.

Cinsel birleşme sırasında kadının, penisin vajinaya girişini kontrol etmesi önerilmektedir.

Vagina girişinin en çok açıldığı cinsel pozisyonlar ile ilişki tavsiye edilir.Penis girişi en fazla, kadının sırtüstü yatarken bacaklarını eşinin omzuna dayadığı pozisyonda gerçekleşir. Kadının bacakları göğsünden uzaklaştığı ölçüde penis girişi azalır. En az giriş, kadının sırtüstü yatar durumda bacaklarını düz olarak uzattığında mümkün olur. Bu pozisyonda, penis girişi az olmakla birlikte kadın bacakları ile labiumları sıkıştırarak vulvar teması artırabilir ve ağrı da tabii ki artmaktadır. (yatak ucu pozisyon tavsiye ediliyor gerçekten benimde en rahat olduğum pozisyon))

Çiftlere, her zamanki ilişkilerine bazı hoş ve cinsel yönden uyarıcı deneyimler ve fanteziler katmaları önerilebilir.

!!!!!!!Bu gibi uygulamalar vajinal genişlemeyi artırıp kuruluğu önleyerek sürtünme ve ağrıyı azaltır!!!!!!!

Kızlar selam herkese...nasılsınız yenen var mı gelişmeler neler biri özet geçse kısacık... başım çatlıyo sinüzitim azdı sanırım majezik içmem lazım ama içemiyorum ayağa kalkınca başım dönüyor...
Kelebek test yaptırdın mı kesinleştirdin mi artık?

kesinlikle katılıyorum hepsi denenmiştir tecrübeyle sabitlenmiştir. venüs ve cimbomcum sizde katılıyormusunuz bana

bu kurbağaaa ne lennnnn bi sen eksiktin kurbağaaa ütümü yapamda öle egsersiz yapam barii egsersizlerde süperim p...s gelince yapamıom yaww:84::84::84:

slm cnm ozum,gonokok, ecrin p... yarısındalar,green89 p... yakın aparatta yenmek üzereler. ben henüz test yapmadım pazartesiyi beklicem
valla bebiş yoksa o yedıgın dolma tenceresıni kafana yersin bacım söleyim
valla ben kaçayım en iyisi haddi size iy günlerrrrrrr anacım
kelebek güzel bir atasözü vardır canım bilir misin
TİLKİNİN DÖNÜP DOLAŞACAGI YER KÜRKÇÜ DÜKKANIDIR

ranacım tatlım emeğine saglık

bu kurbağaaa ne lennnnn bi sen eksiktin kurbağaaa ütümü yapamda öle egsersiz yapam barii egsersizlerde süperim p...s gelince yapamıom yaww:84::84::84:
önce egz.sonra ütü cnm önce alışveriş sonra fiş gibi oldu bu ya ben o kurbaganın var ya ta...........
katılıyorum ve onaylıyorum :90::90::90:

venüs nerde yawww bugun çok yogun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…