- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.221
bu kurbağaaa ne lennnnnbi sen eksiktin kurbağaaa ütümü yapamda öle egsersiz yapam barii egsersizlerde süperim p...s gelince yapamıom yaww:84::84::84:
ranacım tatlım emeğine saglık
ranacım tatlım emeğine saglık
kizzz baslarim utune simdimi aklina geldi dun yapsaydin hadii yanliz yapamam ben egzersizi kalk beraber yapcazbu arada kurbaga ne lennnn
önce egz.sonra ütü cnm önce alışveriş sonra fiş gibi oldu bu ya ben o kurbaganın var ya ta...........
venüs nerde yawww bugun çok yogun
kizzz baslarim utune simdimi aklina geldi dun yapsaydin hadii yanliz yapamam ben egzersizi kalk beraber yapcazbu arada kurbaga ne lennnn
rica ederim bitanem işe yarar şeyler bulup paylaşmya çalışıyorum umarım işe yarar
rica ederim bitanem işe yarar şeyler bulup paylaşmya çalışıyorum umarım arkadaşlara faydası olurr
mıçmaya da beraber gidin barikız o kurbagada ne hakkaten yaww kim koymuş onu ne çikin bişey ıyyy
Özümcüm hoşgeldin,canım...Gittiğin için çok üzülmüştük,son aşamaya gelmiştin zaten..Tekrar aramıza dönmene sevindim,biz bir amaç için burdayız...En yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle...
Kızlar selam herkese...nasılsınız yenen var mı gelişmeler neler biri özet geçse kısacık... başım çatlıyo sinüzitim azdı sanırım majezik içmem lazım ama içemiyorum ayağa kalkınca başım dönüyor...
Kelebek test yaptırdın mı kesinleştirdin mi artık?
amaaaaaan yandaaan yandanbiz korkmayız vajiden majiden tutmayın laan beni yavrucuklar oldu ya p..s boyunda aparat girdi hatta benim kocişin p..s le aynı olsun die ölçtümde yapmıştım anam girdi o size dedigim gerginlik kendimi sıktım için oluyomuş 2 3 defa soktum çıkarttım lan ne kan oldu ne acı lan şimdi dışarıya çıkıp bagarmak vardı ya içim içime sıgmıyo ya yuppiiiiiiii
amaaaaaan yandaaan yandanbiz korkmayız vajiden majiden tutmayın laan beni yavrucuklar oldu ya p..s boyunda aparat girdi hatta benim kocişin p..s le aynı olsun die ölçtümde yapmıştım anam girdi o size dedigim gerginlik kendimi sıktım için oluyomuş 2 3 defa soktum çıkarttım lan ne kan oldu ne acı lan şimdi dışarıya çıkıp bagarmak vardı ya içim içime sıgmıyo ya yuppiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?