- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.341
niye kız neoluyo tatlı yiyince:44:
hakkaten he benim kociş üniversitede tanıstıgımızda 55 kg du çiroz şimdi 80 kg ii baktım heeebi yer biyer yemekle çerez yer
kız tatlı yidirince sonumuz senin gibi olmasın sonra korkuyom ben
olmaz bişeycikler yedirin ben kefilimmm
ne sen sor ne cimbom söylesin canım neler olmuyo ki
yahu kızlar şu alıntıyı en başta birisi yanlış yaptı kim ne dedi hepsi karışıyor ya
anacım ben çıkıyorum zil çaldı öpüldünüz görüşmek üzere....
keçi boynuzu pekmezi tavsiye ederim sabah aksam sizde kocişte yesin hem hamile kalmayı kolaylastıtıryor hem istegi artırıyor
bye byeyahu kızlar şu alıntıyı en başta birisi yanlış yaptı kim ne dedi hepsi karışıyor ya
anacım ben çıkıyorum zil çaldı öpüldünüz görüşmek üzere....
uzun soluklu yatak macerası baslıyor cnm sonundane sen sor ne cimbom söylesin canım neler olmuyo ki
masalah kocan da sana ıyı bakıyordur eminimmmmmm
benim bu aralar hıc bişeye ihtıyacım yok istek için masallahım var yani:90::90::90:
keçi boynuzu pekmezi tavsiye ederim sabah aksam sizde kocişte yesin hem hamile kalmayı kolaylastıtıryor hem istegi artırıyor
ya hemşom deme öyle demeben bütün ümidimi ona bağladım hamile kalıp aşermesem de aşericem sırf kociş kilo alsın diye
kız evlenince kilo alıyor erkekler seninki neden almadıki ???
hanımlar kocişlere tatlı yidirin tatlıııııı
yok anacım bizim eve tatlı çok zor girer ben zaten sevmem tatlıyı bi tek çiko severim...leynnnn bide tatlı girse ben herifi zaptedemem walla hem kilodan hemde başka şeylerden
hakkaten he benim kociş üniversitede tanıstıgımızda 55 kg du çiroz şimdi 80 kg ii baktım heeebi yer biyer yemekle çerez yer
ayyy bizimki düğünde çıtır çerezdi ben balinaydım şimdi o dobido oldu ben en çıtırından ama çokta zayıf olmak iii değil yawwww 170 cm 53 kg oldum dahada düşüyomhep d.kontrol hapı yaptı millet kilo alır benim kilom uçtu uçtu ne kadar ters bi insanım yawwww gerçi hapı bırakalı 4-5 ay oldu hala kilom yok öküz gibide yiyom nereye gidiyo bunlar
kız cimboma istek mistek lazım değil zaten ben uygulayayım onu
inş. canım bugün akşama artık çalışacağız
yeneceğiz beraber
parmktan kalın olanla çalışıyorum ya zorladı beni
ne tavsiye edersin
2 cm falan soktum ama sonrasını yapamadım
yok anacım bizim eve tatlı çok zor girer ben zaten sevmem tatlıyı bi tek çiko severim...leynnnn bide tatlı girse ben herifi zaptedemem walla hem kilodan hemde başka şeylerden
ayyy bizimki düğünde çıtır çerezdi ben balinaydım şimdi o dobido oldu ben en çıtırından ama çokta zayıf olmak iii değil yawwww 170 cm 53 kg oldum dahada düşüyomhep d.kontrol hapı yaptı millet kilo alır benim kilom uçtu uçtu ne kadar ters bi insanım yawwww gerçi hapı bırakalı 4-5 ay oldu hala kilom yok öküz gibide yiyom nereye gidiyo bunlar
nereye gittiği malum şekerim ama banlanmıyayım ben de şimdi sustum
benimki neden kilo almıyo ki acaba evlilik yaramadı galiba garibime:82:şimdiye kadar almadıysa bundan sonra hiç almaz yaw sebebi malummmmm
benim bu aralar hıc bişeye ihtıyacım yok istek için masallahım var yani:90::90::90:
nereye gittiği malum şekerim ama banlanmıyayım ben de şimdi sustum
Benimki neden kilo almıyo ki acaba evlilik yaramadı galiba garibime:82:şimdiye kadar almadıysa bundan sonra hiç almaz yaw sebebi malummmmm
iyi oluyor tatlım güçlü kuvvetlı bişey oluyor
bayan jartiyer gülün bi tek kocasına ihtiyacı var başka bişeye ihtiyacı yok eğer bu hafta sonu gelirse çok fena şeyler olacak gibi adam bi daha 2-3 aylığına seyahate çıkarsa hiç şaşırmam doğrusu ancak dinlenir kendini toplar
iyi günlerde kullananın efendim
bana geliyo sanırım kilolar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?