Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

lennnnn patron geldi ben sırıtık bi şekilde bakıyom sayfaya kaldım öyle noldu dedi hiç yok bişey dedim ne dicemi bilemedim sayfayı nasıl kapatacamı şaşırdım kıkırdatmayın leynnnn beniiiiii

ben markete gidiom ben gelene kadar uslu durun kudurmayınnn

kelebek cicim birşey istionmuu canın bişi çekiomu söle gelirken alimmm ucuz bişi iste ama hee sakız lolipop çikolata gibbiiiiiii

pandoydu sanırım
ayy cok gülmüştüm ona yaw.
lennnnn patron geldi ben sırıtık bi şekilde bakıyom sayfaya kaldım öyle noldu dedi hiç yok bişey dedim ne dicemi bilemedim sayfayı nasıl kapatacamı şaşırdım kıkırdatmayın leynnnn beniiiiii

genemi yakalandın kızzzz allah iyilini versin emi. kız öyle bi muhabbet var ki topikte ben devamlı sırıtıyom

ben markete gidiom ben gelene kadar uslu durun kudurmayınnn

kelebek cicim birşey istionmuu canın bişi çekiomu söle gelirken alimmm ucuz bişi iste ama hee sakız lolipop çikolata gibbiiiiiii

sen marketi de kap gel anacım anca

kız kelebek duymadan gitsene . şimdi gene bişeler yicek yaww

istemiyorum işte küstüm hepinize boguluyodum demin zati bugunluk yemicem artıkın. spartacus izliyorum kızlar tavsiye ederim bolca s.... var

ben onu yollarmıyım bi daha . kimdi gecen birisi bişey diyordu. üstüne cıkacam vurucam kırbacı vurucam kırbacı

pandoydu sanırım

aaaaaaaaa yok canım pando öyle bişey demez ben niye okumadım yawww wayyyyy kuduruklar wayyyyy kırbacı nerden bulcanız fanteziye bak kızlar egzersiz yapanlar bizi kovalayacak çok geyik yaptık ben ormana gidiyom yeni geyik peşine

adam bu kafayı yiyo demiştir kız uydursaydın bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…