- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.361
ben onu yollarmıyım bi daha . kimdi gecen birisi bişey diyordu. üstüne cıkacam vurucam kırbacı vurucam kırbacı
ben markete gidiom ben gelene kadar uslu durun kudurmayınnn
kelebek cicim birşey istionmuu canın bişi çekiomu söle gelirken alimmm ucuz bişi iste ama hee sakız lolipop çikolata gibbiiiiiii
ben onu yollarmıyım bi daha . kimdi gecen birisi bişey diyordu. üstüne cıkacam vurucam kırbacı vurucam kırbacı
ayy cok gülmüştüm ona yaw.pandoydu sanırım
lennnnn patron geldi ben sırıtık bi şekilde bakıyom sayfaya kaldım öyle noldu dedi hiç yok bişey dedim ne dicemi bilemedimsayfayı nasıl kapatacamı şaşırdım kıkırdatmayın leynnnn beniiiiii
kelebek cicim birşey istionmuu canın bişi çekiomu söle gelirken alimmm ucuz bişi iste ama hee sakız lolipop çikolata gibbiiiiiii
lennnnn patron geldi ben sırıtık bi şekilde bakıyom sayfaya kaldım öyle noldu dedi hiç yok bişey dedim ne dicemi bilemedimsayfayı nasıl kapatacamı şaşırdım kıkırdatmayın leynnnn beniiiiii
sen marketi de kap gel anacım anca
kız kelebek duymadan gitsene . şimdi gene bişeler yicek yaww
anaaaam bu yavru harbi kudurmuş
pandoydu sanırım
durum o kadar vahim işte canımlen cimbom kocişin teli ver de arayak yoksa senin halin harap haftasonu gelmezse
kız kelebek duymadan gitsene . şimdi gene bişeler yicek yaww
durum o kadar vahim işte canımlen cimbom kocişin teli ver de arayak yoksa senin halin harap haftasonu gelmezse
istemiyorum işte küstüm hepinize boguluyodum demin zati bugunluk yemicem artıkın. spartacus izliyorum kızlar tavsiye ederim bolca s.... var
adam bu kafayı yiyo demiştir kız uydursaydın bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?