Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar haftalardır yazdıklarınız okuyorum bu yazılanları okudukça moralim düzeliyor.bizde tık yok ne deneme ne parmak egzersiz.Eşim çok ilgisiz bu konuya bu aralar o isteksiz davranınca benim olan şevkimde gidiyor ne olacak halimiz bilmiyorum belkide alıştık bu duruma galiba kabullendik herhalde artık hayırlısı hakkımızda ben oluruna bıraktım herşeyi.

arkadaşlar ben hala egzersize başlamadımmmm.
hep erteliyorum , yapmak istemiyorumm..
ne yapıcam ben...

canım benım yapmak zorundayız mecbur bunu bız yapcaz yıne baskası degıl her gecen gun dahada tembellestırıyor once ayna egzersızı yap oyle basla sonra kulak copu derken devamı gelecek basardıkca cesaretlenceksın daha once neler yapmıstın bılmıyorum ama en basıtten zora dogru 5-10 dk olsada yap lutfen

banada oyle geldı bız sert halını sokamıyoruz kaldı kı sönük halı
saçma bazen deniyoruz hani tam sert degilde az inmiş halini hani rahat olur die yok valla o bile olmuyo

canım kabullenmeyin sen kendin dene ilk başta sadece başla emin ol gerisi geliyo biraz ilerleyincede kocişe söylersin bak ben bu aşamadayım diye oda hevese gelir

iyide siz bunu normal girmesi gibi düsünüyosunuz
zaten ben öyle biseyden bahsetmiyorumki
gidip gelmesi derkende ereksiyon halindeki gibi kaymasından bahsetmiyorum zaten.. gidip gelmeye calıstığında pns büyüyo icinde ve daha snradan kaymayada baslıyo
sadece deneyin diyorum
ha utanırımda böyle biseyi deneyemem diyosanız tamam ama öylede bi sorun yoksa ne kaybediceksiniz denemekten? eğer ben haklıysam siz bu illetten kurtulcaksınız ama değilsemde hicbisey değismicek sizin icin..
ben bu sekilde basardım ve belki isinize yarar diye söyledim

olmuyo kardeş dedin gibide olmuyo zannetmiyrm burda kim denerse denesin olmaz hem senin profilde bekar yazıyo nasıl nededinde oldu

evet yapmak zorundayız ama h.içi çok yorgun geliyorum h.sonu hep bişey çıkıyo hep erteliyorumm. bi de egzersizi düşününce sanki bayılıcak gibi oluyorumm

tamam tatlım şimdi kalk aynayı al vajiyi incele inan aynıydık bizde senle sonra oraya serçe parmagını sokmayı dene kayganlaştırıcı sür sadece dene bişey kaybatmiceksin

bişey sorucam çıplak elle deneyince mikrop kapmaz mıyız?daha önce hiç denemdiğim için soruyorum inanın bilmiyorum

canım sende bırakma ınan kadının ınatla calıstıgı goren erkekte azmetmeye baslıyor, bız ınatla yapalım onlarında bı sure sonra hosuna gıdecek. hangı erkek bunu takdır etmez kı evlılıgı ıcın helede cınsellık ıcın cabalayan es hıc bır erkegın gozunden kacmaz. mesela esım ben egzersız yaparken ılk baslarda sessızce ızlıyordu ama sımdı yanıma oturuyor cocuk gıbı sevınıyor

kız nasıl tıkıştırdın onu oraya

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar kulak çubuğundan sonra kalem denedim yaptıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyy çooooooooooook mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah yavaş yavaş aparatları kalınlaştırabilirimmmmmm Allahım sen herkese yardım eettt şimdi çıkmam lazım kızlar kociş çağırıyor ama yarın yorumlarınızı heyecanla okurum hepinizi çooooooook seviyorum sırf size haber vermek için girdim hemencikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…