- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.501
a-a-a
kmse önerimi dikkate almamıs:84:
arkadaşım açıkçası bana çok inandırıcı gelmedi söyledigin bikere p..s öylyken girmez hadi girdi gidip gelemezsin zaten
arkadaşlar ben hala egzersize başlamadımmmm.
hep erteliyorum , yapmak istemiyorumm..
ne yapıcam ben...
hangi aşamadasın tatlım zorlandıgn yer varmı
arkadaşlar ben hala egzersize başlamadımmmm.
hep erteliyorum , yapmak istemiyorumm..
ne yapıcam ben...
saçma bazen deniyoruz hani tam sert degilde az inmiş halini hani rahat olur die yok valla o bile olmuyobanada oyle geldı bız sert halını sokamıyoruz kaldı kı sönük halı
arkadaşlar haftalardır yazdıklarınız okuyorum bu yazılanları okudukça moralim düzeliyor.bizde tık yok ne deneme ne parmak egzersiz.Eşim çok ilgisiz bu konuya bu aralar o isteksiz davranınca benim olan şevkimde gidiyor ne olacak halimiz bilmiyorum belkide alıştık bu duruma galiba kabullendik herhalde artık hayırlısı hakkımızda ben oluruna bıraktım herşeyi.
a-a-a
kmse önerimi dikkate almamıs:84:
hiç bi aşamaya gelemedim canımm
canim kociş benimkini görünce penisi hemen taş gibi oluyor, neden bahsediyosun sen ..
iyide siz bunu normal girmesi gibi düsünüyosunuz
zaten ben öyle biseyden bahsetmiyorumki
gidip gelmesi derkende ereksiyon halindeki gibi kaymasından bahsetmiyorum zaten.. gidip gelmeye calıstığında pns büyüyo icinde ve daha snradan kaymayada baslıyo
sadece deneyin diyorum
ha utanırımda böyle biseyi deneyemem diyosanız tamam ama öylede bi sorun yoksa ne kaybediceksiniz denemekten? eğer ben haklıysam siz bu illetten kurtulcaksınız ama değilsemde hicbisey değismicek sizin icin..
ben bu sekilde basardım ve belki isinize yarar diye söyledim
canım benım yapmak zorundayız mecbur bunu bız yapcaz yıne baskası degıl her gecen gun dahada tembellestırıyor once ayna egzersızı yap oyle basla sonra kulak copu derken devamı gelecek basardıkca cesaretlenceksın daha once neler yapmıstın bılmıyorum ama en basıtten zora dogru 5-10 dk olsada yap lutfen
olmuyo kardeş dedin gibide olmuyo zannetmiyrm burda kim denerse denesin olmaz hem senin profilde bekar yazıyo nasıl nededinde oldu
tamam tatlım şimdi kalk aynayı al vajiyi incele inan aynıydık bizde senle sonra oraya serçe parmagını sokmayı dene kayganlaştırıcı sür sadece dene bişey kaybatmiceksin
arkadaşlar haftalardır yazdıklarınız okuyorum bu yazılanları okudukça moralim düzeliyor.bizde tık yok ne deneme ne parmak egzersiz.Eşim çok ilgisiz bu konuya bu aralar o isteksiz davranınca benim olan şevkimde gidiyor ne olacak halimiz bilmiyorum belkide alıştık bu duruma galiba kabullendik herhalde artık hayırlısı hakkımızda ben oluruna bıraktım herşeyi.
iyide siz bunu normal girmesi gibi düsünüyosunuz
zaten ben öyle biseyden bahsetmiyorumki
gidip gelmesi derkende ereksiyon halindeki gibi kaymasından bahsetmiyorum zaten.. gidip gelmeye calıstığında pns büyüyo icinde ve daha snradan kaymayada baslıyo
sadece deneyin diyorum
ha utanırımda böyle biseyi deneyemem diyosanız tamam ama öylede bi sorun yoksa ne kaybediceksiniz denemekten? eğer ben haklıysam siz bu illetten kurtulcaksınız ama değilsemde hicbisey değismicek sizin icin..
ben bu sekilde basardım ve belki isinize yarar diye söyledim
kız nasıl tıkıştırdın onu oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?