- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.541
vala ben asagida goruyom ama kaciyo hemenciksera nerde ya gören bilen duyan var mı
o senin bi parçan cnm korkmaevet önce dokunarak başliyim çünkü bakmak bile istemiyorum korkunç geliyoo
[;17872292]canım sanırım eşler de biz de alışıyoruz bu duruma zamanla.ama biraz ilerleme olursa inan ki o senden çok yapmak istiycek sakın bozma moralini canım hepimizin eşleri zaman zaman böyle oldu malesef ama sonu güzel oldu senin de öyle olucak inşallah
[;17872292]canım sanırım eşler de biz de alışıyoruz bu duruma zamanla.ama biraz ilerleme olursa inan ki o senden çok yapmak istiycek sakın bozma moralini canım hepimizin eşleri zaman zaman böyle oldu malesef ama sonu güzel oldu senin de öyle olucak inşallah
vala ben asagida goruyom ama kaciyo hemencik
altı yıl bekelyince artık soğuyo galiba insan bu işten bilmiyorum artık biraz ara versem iyi olcak galiba aslında çok haksız da sayılmaz çocuk yapmak istemek de bu çabanın önemli bir nedeni tabi ben de bu egzersizler sırasında onu fazla bunalttım galiba hadi deneyelim diye. Bunu okuyanlara tek tavsiyem aranızda bu sorunu olup da yeni evli olanlar varsa hiç bıkmadan usanmadan denesin yeniyken benim gibi araya zaman girince psikoloji iyice bozuluyo
5 olacak birkac ay sonra insallahecrin sen kaç yıllık evlisin hani çok oldu demişsin ya
canimmm ne diyosun sen ya ne ara vermesi yok oyle bisey sil bikere onu kafandan bu kadar ilerlemissin sona gelmissin oldumu simdi hic dedigin bekle biraz bu arada sen egzersiz yap surekli kendini iyice hazzirla uygun bir vakitte denersiniz.bak benimkide uyuyor napim simdi butun gun bekledim gelsinde deneyelim diye ama hersey istredigimiz vakit olmuyor iste.birak bu kuruntulu dusunceleri tatlim bu kadar ilerlemisken dedigin hic yakismadi simdik.bak daha yeni baslamaya calisan arkadaslar var.simdik uyu yarina moralli gormek istiyom seni askummm benimmmaltı yıl bekelyince artık soğuyo galiba insan bu işten bilmiyorum artık biraz ara versem iyi olcak galiba aslında çok haksız da sayılmaz çocuk yapmak istemek de bu çabanın önemli bir nedeni tabi ben de bu egzersizler sırasında onu fazla bunalttım galiba hadi deneyelim diye. Bunu okuyanlara tek tavsiyem aranızda bu sorunu olup da yeni evli olanlar varsa hiç bıkmadan usanmadan denesin yeniyken benim gibi araya zaman girince psikoloji iyice bozuluyo
canım çok haklısın yıllar geçtikçe daha zor oluyor ama imkansız değil bak aypar arkadaşımız 17 yıl sonra kuzeyyıldızı arkadaşımız 8 yıl sonra başardı.tabi ki yeni evliyken daha kolay olucaktır o zaman işin ciddiyetinin farkına varamıyo insan ama sen kendine güven başarıcağına inan çünkü yapabilirsin çözümü olan bi sorun bu lütfen üzme kendini.istersen bi süre bişey yapmayın eşin de ara vermiş olur biraz sen de kafanı dağıtırsın yeter ki vazgeçme olucak mutlaka canım
Aslında ben egzersizlere başlayınca çok inandım başaracağıma hala da öle düşünüyorum ama biraz fazla üstüne düştüm galiba bu işin sürekli bu sorunu çözmeye odaklanınca eşim biraz sıkıldı galiba ama ne yapayım o kadar seneden bi umut olmuştu bu egzersizler bana galiba biraz abarttım
teşekkürler herkese ilk defa hem ağladım hem içimi döktüm sizin sayenizde daha önce kimseyle paylaşamadığımdan sadece ağlıyodum şimdi en azından beni anlayanların olduğunu görmek iyi geliyor. İyi ki varsınız herkese iyi geceler
inşallah en kısa zamanda çözersin ben bu siteye geleli 10 gün kadar oldu geldiğimden beri söylüyorum devamlıda yinelicem bu iş için 1-cesaret 2-sıcak pomat iki büyük güç
ben aylarca bekledim bekledim yapamadığım ölürüm de yapamam dediğim parmak olayını bir gecede sadece 15 dakikada içime aldım iki günsonrada ikinci parmağı aldım yapıcam ya dedim biraz sert çıktım kendime cesaret verdim soğukkanlı davrandım ki ben yaptıysam herkes yapar, yapmadan öncede sıcak torba ile oradaki kasların gevşemesini sağladım ve hiç ama hiç acımamıştı
canlarım bugün vajılılerin kocalarına bişey oldu sanırsam bende kulak çubuğuyla denedim ikinci denemede başaramadım geç geliyor ama eşimi bekledim gece oynaşırsak bidaha deneriz sıktım kendimi diye oda hiç ses çıkartmayıp yatmaya kalktı kavga ettik sonra yapalım diyor hep benim zorumla yapıyoruz gibi geliyor bana yorgunum hafta sonu görürsün diyor bu hafta sonlarıda hep bişey çıkıyor emekli olsa ozaman yapcaz artık cık cık birazdan yine kendim deneyeyim bari buara kızlar bizimde 3buçuk yıl oldu gerçek ten başta herşey daha farklı ozaman burayı bulsam daha farklı olurdu hem zayıftım hemde her şekilde deniyoduk artık monatonlaşıyor birde necebolsa yapamıyoruz deyip ikinizde de istek azalıyor ay dalga geçiyoruz kendimizle artık bizde bebek istemesek daha yıllarca kardeş kardeş yatarız (tabiki kardeş ce yatmıyosunuz ama olsun sonuç yoksa kardeşe giriyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?