Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah en kısa zamanda çözersin ben bu siteye geleli 10 gün kadar oldu geldiğimden beri söylüyorum devamlıda yinelicem bu iş için 1-cesaret 2-sıcak pomat iki büyük güç
ben aylarca bekledim bekledim yapamadığım ölürüm de yapamam dediğim parmak olayını bir gecede sadece 15 dakikada içime aldım iki günsonrada ikinci parmağı aldım yapıcam ya dedim biraz sert çıktım kendime cesaret verdim soğukkanlı davrandım ki ben yaptıysam herkes yapar, yapmadan öncede sıcak torba ile oradaki kasların gevşemesini sağladım ve hiç ama hiç acımamıştı

Benim de moralim bozuk bu akşam eşim sen bu işi çocuk için çözmek istiyosun diyo o yüzden hiç benimle deneme filan yapmak istemiyo galiba. heralde olmıycak bu iş [/QUOTE]

canım eşine onu istediğini,onun için başarmak istediğini belli et canım yanına git kur yap sırnaş biraz mümkün olduğu kadar da onun yanında bebekten bahsetme.senin onu istemediğini düşünmesin erkek için de zor bişey öyle düşünüyorsa eğer.olmuycak diye bişey yok tatlım sizin başaranlardan hiçbi farkınız yokki mutlaka olucak sadece çok sabır isteyen bişey.erkeklerin de aklı biraz karışık oluyo bu egsersiz dönemlerinde hem sen sanırım mumu alıyordun en son ne kadar ilerlediğinin farkında değilmisin canım bu kadar yaklaşmışken pes edilir mi hiç

Benim de moralim bozuk bu akşam eşim sen bu işi çocuk için çözmek istiyosun diyo o yüzden hiç benimle deneme filan yapmak istemiyo galiba. heralde olmıycak bu iş [/QUOTE]

aman bosver bu olay esınınde psıkolojısını bozmus bıraz bence. sen egzersız yap arkadasım bı sure sonra onunda kanı kaynamaya baslar merak etme onu karsına al konus elbette cocuk lazım ama bunu evlılıgımız ıcın onecelıkle mutlu olmak ve mutlu etmek ıcın yapmak ıstedıgını falan soyle ıste ne bıleyım bıraz cılve falan yap duygusal takıl her kadın esının hhassas yanını bılır damardan gır. sen tam gaz egzersıze devam et sımdılık esını fazla dınleme sen kendı ısıne bak vaktı gelınce dınlersın

tatlim ya bozma moralini bak bizim evliligimiz cok olduya ikimizde cocuk icin deli oluyoruz.ama ben egzersizde biraz ilerleme kaydedeyim benimkisi hemen diyoki once hevesimi alayim biraz sonra cocuk deneriz diyo.yani onlarda haklilar aslinda sonucta bizimle ayni seyi yasiyo sayilirlar.bide onlarin metabolizmasi bizimkinden daha farkli bide onun acisindan dusun.sende esinle konus biraz benim icin seninle iliski yasamak daha onemli falan biseler de o zaman belki birazdaha istekli olur.:44:

altı yıl bekelyince artık soğuyo galiba insan bu işten bilmiyorum artık biraz ara versem iyi olcak galiba aslında çok haksız da sayılmaz çocuk yapmak istemek de bu çabanın önemli bir nedeni tabi ben de bu egzersizler sırasında onu fazla bunalttım galiba hadi deneyelim diye. Bunu okuyanlara tek tavsiyem aranızda bu sorunu olup da yeni evli olanlar varsa hiç bıkmadan usanmadan denesin yeniyken benim gibi araya zaman girince psikoloji iyice bozuluyo

kızma ama haksızda sayılmazlar ben daha 10 aylık evliyim elimde eldiven krem peşinde geziyorum biz sıkılıyoruz onlarınki çok normal ama bak sitede güzel yöntemler öğrendim mum olayı dilatör gerçi hala temin edemedim ama

canım çok haklısın yıllar geçtikçe daha zor oluyor ama imkansız değil bak aypar arkadaşımız 17 yıl sonra kuzeyyıldızı arkadaşımız 8 yıl sonra başardı.tabi ki yeni evliyken daha kolay olucaktır o zaman işin ciddiyetinin farkına varamıyo insan ama sen kendine güven başarıcağına inan çünkü yapabilirsin çözümü olan bi sorun bu lütfen üzme kendini.istersen bi süre bişey yapmayın eşin de ara vermiş olur biraz sen de kafanı dağıtırsın yeter ki vazgeçme olucak mutlaka canım

ecrin sen kaç yıllık evlisin hani çok oldu demişsin ya
5 olacak birkac ay sonra insallah
canimmm ne diyosun sen ya ne ara vermesi yok oyle bisey sil bikere onu kafandan bu kadar ilerlemissin sona gelmissin oldumu simdi hic dedigin bekle biraz bu arada sen egzersiz yap surekli kendini iyice hazzirla uygun bir vakitte denersiniz.bak benimkide uyuyor napim simdi butun gun bekledim gelsinde deneyelim diye ama hersey istredigimiz vakit olmuyor iste.birak bu kuruntulu dusunceleri tatlim bu kadar ilerlemisken dedigin hic yakismadi simdik.bak daha yeni baslamaya calisan arkadaslar var.simdik uyu yarina moralli gormek istiyom seni askummm benimmm
minnoslar iyi geceler ben yatiyom yarina is var
hayirli haberlere uyaniriz insallah

Aslında ben egzersizlere başlayınca çok inandım başaracağıma hala da öle düşünüyorum ama biraz fazla üstüne düştüm galiba bu işin sürekli bu sorunu çözmeye odaklanınca eşim biraz sıkıldı galiba ama ne yapayım o kadar seneden bi umut olmuştu bu egzersizler bana galiba biraz abarttım

teşekkürler herkese ilk defa hem ağladım hem içimi döktüm sizin sayenizde daha önce kimseyle paylaşamadığımdan sadece ağlıyodum şimdi en azından beni anlayanların olduğunu görmek iyi geliyor. İyi ki varsınız herkese iyi geceler

canım şimdi biz yaptığımızı ilerlediğimizi görünce birden sabırsızlanıyoruz birden olucakmış gibimize geliyo bir an önce olsun bitsin diyoruz.insana bi cesaret geliyo egsersizlerden sonra hemen denemek başarmak istiyo ama zamana bırak çok üstüne düşünce hep bi engel çıkıyo.ben de 3 aydır forumdayım 2,5 ayda başardım birkaç günde başaran da var ama ben de ağır ilerledim ama eninde sonunda olucağını biliyordum sen de beyninde çözmüşsün zaten olayı gerisi çok kolay inanki

canım dök içini dökebildiğin kadar zaten yeterince içimize attık yetti garisana da iyi geceler tatlım

canlarım bugün vajılılerin kocalarına bişey oldu sanırsam bende kulak çubuğuyla denedim ikinci denemede başaramadım geç geliyor ama eşimi bekledim gece oynaşırsak bidaha deneriz sıktım kendimi diye oda hiç ses çıkartmayıp yatmaya kalktı kavga ettik sonra yapalım diyor hep benim zorumla yapıyoruz gibi geliyor bana yorgunum hafta sonu görürsün diyor bu hafta sonlarıda hep bişey çıkıyor emekli olsa ozaman yapcaz artık cık cık birazdan yine kendim deneyeyim bari buara kızlar bizimde 3buçuk yıl oldu gerçek ten başta herşey daha farklı ozaman burayı bulsam daha farklı olurdu hem zayıftım hemde her şekilde deniyoduk artık monatonlaşıyor birde necebolsa yapamıyoruz deyip ikinizde de istek azalıyor ay dalga geçiyoruz kendimizle artık bizde bebek istemesek daha yıllarca kardeş kardeş yatarız (tabiki kardeş ce yatmıyosunuz ama olsun sonuç yoksa kardeşe giriyor)

sıcaksu torbası alayım ozaman ben bide öyle deniyim.

evet canım eşlere de sıkıcı geliyo bu egsersiz olayları falan ama sonra peşinizde dört dönücekler merak etmeyin canlarım birazcık sabır herşey yoluna giricek inşallah

bir saat kulak çubuğuyla denedim arklar..
önce pasiflora içtim, kulak çubuğu jel emla hepsini yanıma aldım radyoyuda açtım, önce deliği bulamadım bakamadım fazla ağladım biraz sonra yavaş yavaş açtım nefes aldım deliğimi buldumm:)
kulak çubuğunu sokmaya çalıştım ama yapamadım yani biraz oldu gibi üzerinde tuttum nefes alıp verip itmeye çalıştım pamuklu kısmı biraz girdi gibi oldu ama kendimide kandırmış olabilirim.
kısacası başta bakamıyorken 1 saat denedim. denedikçe istek olmaya başladı gibi ama daha çok yolum var .. sonra üşüdüm bıraktımm...
biliyorum çok basit bişey bu daha ama benim için bi aşama iştee ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…