Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bişey sorucam çıplak elle deneyince mikrop kapmaz mıyız?daha önce hiç denemdiğim için soruyorum inanın bilmiyorum

ah burcu ah sen bunu nasıl sorarsın yavrum kaç aydır burdasın bak demekki hiç okumamışsın yazdıklarımızı aşkolsunparmağını streç filmle sar eldivenle prezervatifle yapanlarda var ama ben rahat edememiştim onlarla bir an önce başla artık tatlım lütfeeeeeeeeeennnhatta kulak çöpüyle başlasan daha iyi olur canım zaten olduğunu görünce sen kendin devamını getirmek istiyceksin

Son düzenleme:
arkadaşlar ben hala egzersize başlamadımmmm.
hep erteliyorum , yapmak istemiyorumm..
ne yapıcam ben...

bişey sorucam çıplak elle deneyince mikrop kapmaz mıyız?daha önce hiç denemdiğim için soruyorum inanın bilmiyorum

canim ben senin egzersize baslamadiginin farkindayim ama sende sunun farkindasin gercekten bu isi cozmek istemesen buraya gelipte bunlari okumazdin.cok iyi anliyorum calisan insan icin cok zor oluyor bende cok zorlandim ama unutma tatlim sadece baslayana kadar bir baslayabilsen gerisi nasil gelecek bak gör.yasadigin seylerin aynisini bizde yasadik emin ol bak ben nerdeyse 5 yillik evli olacam ama bundan 2 ay oncesine burayi bulana kadar vajime bakamiyordum dokunamiyordum orayi dusundugum anda bile bayilacak gibi oluyordum.ama simdi p...is deniyorum bu kadar kisa zamanda.tatlim vakit cok cabuk geciyor ve bu hastalik bir mucizeyle cozulmuyor.deneyeceksin ustune gideceksin.belki aglayip zirlayacaksin ilk denemelerinde ama oraya bir bak bir dokun bisey sokmaya calis gerisi kendiliginden gelecek.burda kac kisi ayni seyi soyluyor ve ayni seyi yasiyoruz.tatlim hadi bir cesaretle basla yilmadan usanmadan.

canım sanırım eşler de biz de alışıyoruz bu duruma zamanla.ama biraz ilerleme olursa inan ki o senden çok yapmak istiycek sakın bozma moralini canım hepimizin eşleri zaman zaman böyle oldu malesef ama sonu güzel oldu senin de öyle olucak inşallah

canimmmm tebrik ederimmmmcok sukur bak yavas yavas oluyor insallah yakin zamanda sende cozeceksin.artik aparatlari buyutmek icin sabirsizlanacaksin.hadi tatlim allah yardimcimiz olsun insallah

elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama çok sık girmediğim için yetişemiyorum bazen oyüzdne sorim dedimm.
venüs gelse şimdi beni dövecek sopasıylaaa

canım benim ne güzel bi haber maşallah sanayavaş yavaş aparatları büyütüceksin acelesi yok canım bak gör nasıl yapıcaksın korku morku kalmıyo yaptığını gördükçe

canım ben antıbakterıyel sıvı sabun aldım esımde bende parmak egzersızınden once elımızı yıkıyorduk o zaman ıcım rahat yapabılıyordum sonra muma gectım onada prezervatıf takıyoruz oyle ıste bunlardan cekınce kurgulama kafanda herseye care var erteleme yorgunlugu bahane etme ben okuldan gelınce dızı ızlerken halının ustune temız havlu serıyorum bacaklarımı acıyorum esım mumla yapıyor bende hem uzanmıs hemde dızı ızlemıs oluyorum sonucta ekstra efor gerekmıyor tatlım ılk gunler 5 dk basla sonra zaten ıstek artacak yaptıkca basta bende 10 dk fazla ıstemıyordum ama sımdı 45-60 dk yaptıgım oluyor hatta vajı gıtelden yıprandı yanıyo
hadı bu gece basla bı bes dk yap sonra gel bıze haber ver hadı kaldır totoşunu be
VENUSTEN bak burda tam sopalık bırı var yetısııııın kosular dövün şunu

kizlar ben son zamanlarda hep ciplak elle denedim.ellerimi iyice yikadim ondan sonra jel surdum oyle denedim.muma da eldiven geciriyorum.cok sukur simdilik mikrop flaan kapmadim ama cok dikkat ediyorum tirnaklarima falan

çok sağol cnm ilgilendiğin için..
ben bazen burda yazılanları okurken bile duygulanıyorum ağlamaklı oluyorum. gerçekten çok istiyorum hatta kitap aldım onu okumaya başladım ama iş egzersize gelince kaçıyorumm.birazdan çıkıcam denemeye çalışıcam yaparsam habe wericem hemen yapamazsan beni dövün. yarın giremicem pazar akşamı ancak girebilicem ,
inş bi gün bende yenicemm.

elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama çok sık girmediğim için yetişemiyorum bazen oyüzdne sorim dedimm.
venüs gelse şimdi beni dövecek sopasıylaaa

bak nasıl da biliyo cimcime valla venüs görürse yandınsor tabiki canım sen bana bakma istediğin herşeyi sor ama yeter ki biran önce başla egsersizlere zaman akıp gidiyo engel olamıyoruz malesef

aferım canım boyle devam tabıkı daha kalınlarınıda yapcaksın bu moralle devam et

valla dövün beni ne yapsanız haklısınızzz :18::18:
ama sizi gördükçe hevesleniyorum birazdan gidicem denemeye heyecan yaptım şimdiii
,iyi ki varsınız gerçekten... moralimi yerine getiriyosunuzz

yapacaksin tatlim boyle dusun bak hepimiz ayniydik yaptik sende yapacaksin allahin izniyle insallah.kulak cubugunu vajinin deligine getir derin nefes al verirken yavasca ittir bas kismini iceri ceksin de bak gor ne demek istedigimizi.

yahu benim kocis koltukta uyudu dunde yoktu p...is denemesi bugunde yokk napiim bende biraz daha mumla calisim bariii.ulennn tabiii simdik vajiyim diye uyuyor hele bir cozim o zamanda ben uyuyacam

valla dövün beni ne yapsanız haklısınızzz :18::18:
ama sizi gördükçe hevesleniyorum birazdan gidicem denemeye heyecan yaptım şimdiii
,iyi ki varsınız gerçekten... moralimi yerine getiriyosunuzz

canım bırbırmıze destekle olcak bu ıs cunku en ıyı bız anlarız aynı yollardan gectık gecıyorum bı gun hıc vajılı kadın kalmayacak hadı 5 dk yap gel emınım yapcaksın en kucuk adımla basla sonra belkı hızına bız yetısemeyız

bence kendini çok iyi hissedene kadar önce sen vajina bölgene dokun masaj yap gerekirse bir hafta on gün dedimya kendini iyi hissedene kadar bigün kendiliğinden egzersiz yapmayı isteyeceksin bence herkes içindeki cesaret ateşini tetiklemeli farkında değiliz bunun bizim tek sıkıntımız biraz cesaret, bunun içinde güvenmemiz lazım dokundukça güven geliyo güvendikçe her gün biraz daha fazlasını istiyosunuz

evet önce dokunarak başliyim çünkü bakmak bile istemiyorum korkunç geliyoo

evet haklısın ben gideyim bi geç vakit girmeye çalışırımm..,şimdilik hoşçakalınnn..

[;17872292]canım sanırım eşler de biz de alışıyoruz bu duruma zamanla.ama biraz ilerleme olursa inan ki o senden çok yapmak istiycek sakın bozma moralini canım hepimizin eşleri zaman zaman böyle oldu malesef ama sonu güzel oldu senin de öyle olucak inşallah[/QUOTE]

Benim de moralim bozuk bu akşam eşim sen bu işi çocuk için çözmek istiyosun diyo o yüzden hiç benimle deneme filan yapmak istemiyo galiba. heralde olmıycak bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…