- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.521
bişey sorucam çıplak elle deneyince mikrop kapmaz mıyız?daha önce hiç denemdiğim için soruyorum inanın bilmiyorum
arkadaşlar ben hala egzersize başlamadımmmm.
hep erteliyorum , yapmak istemiyorumm..
ne yapıcam ben...
bişey sorucam çıplak elle deneyince mikrop kapmaz mıyız?daha önce hiç denemdiğim için soruyorum inanın bilmiyorum
arkadaşlar haftalardır yazdıklarınız okuyorum bu yazılanları okudukça moralim düzeliyor.bizde tık yok ne deneme ne parmak egzersiz.Eşim çok ilgisiz bu konuya bu aralar o isteksiz davranınca benim olan şevkimde gidiyor ne olacak halimiz bilmiyorum belkide alıştık bu duruma galiba kabullendik herhalde artık hayırlısı hakkımızda ben oluruna bıraktım herşeyi.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar kulak çubuğundan sonra kalem denedim yaptıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyy çooooooooooook mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaainşallah yavaş yavaş aparatları kalınlaştırabilirimmmmmm Allahım sen herkese yardım eettt şimdi çıkmam lazım kızlar kociş çağırıyor ama yarın yorumlarınızı heyecanla okurum hepinizi çooooooook seviyorum sırf size haber vermek için girdim hemencikkk
ah burcu ah sen bunu nasıl sorarsın yavrum kaç aydır burdasın bak demekki hiç okumamışsın yazdıklarımızı aşkolsunparmağını streç filmle sar eldivenle prezervatifle yapanlarda var ama ben rahat edememiştim onlarla bir an önce başla artık tatlım lütfeeeeeeeeeennnhatta kulak çöpüyle başlasan daha iyi olur canım zaten olduğunu görünce sen kendin devamını getirmek istiyceksin
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar kulak çubuğundan sonra kalem denedim yaptıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyy çooooooooooook mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaainşallah yavaş yavaş aparatları kalınlaştırabilirimmmmmm Allahım sen herkese yardım eettt şimdi çıkmam lazım kızlar kociş çağırıyor ama yarın yorumlarınızı heyecanla okurum hepinizi çooooooook seviyorum sırf size haber vermek için girdim hemencikkk
canim ben senin egzersize baslamadiginin farkindayim ama sende sunun farkindasin gercekten bu isi cozmek istemesen buraya gelipte bunlari okumazdin.cok iyi anliyorum calisan insan icin cok zor oluyor bende cok zorlandim ama unutma tatlim sadece baslayana kadar bir baslayabilsen gerisi nasil gelecek bak gör.yasadigin seylerin aynisini bizde yasadik emin ol bak ben nerdeyse 5 yillik evli olacam ama bundan 2 ay oncesine burayi bulana kadar vajime bakamiyordum dokunamiyordum orayi dusundugum anda bile bayilacak gibi oluyordum.ama simdi p...is deniyorum bu kadar kisa zamanda.tatlim vakit cok cabuk geciyor ve bu hastalik bir mucizeyle cozulmuyor.deneyeceksin ustune gideceksin.belki aglayip zirlayacaksin ilk denemelerinde ama oraya bir bak bir dokun bisey sokmaya calis gerisi kendiliginden gelecek.burda kac kisi ayni seyi soyluyor ve ayni seyi yasiyoruz.tatlim hadi bir cesaretle basla yilmadan usanmadan.
elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama çok sık girmediğim için yetişemiyorum bazenoyüzdne sorim dedimm.
venüs gelse şimdi beni dövecek sopasıylaaa
canım ben antıbakterıyel sıvı sabun aldım esımde bende parmak egzersızınden once elımızı yıkıyorduk o zaman ıcım rahat yapabılıyordum sonra muma gectım onada prezervatıf takıyoruz oyle ıste bunlardan cekınce kurgulama kafanda herseye care var erteleme yorgunlugu bahane etme ben okuldan gelınce dızı ızlerken halının ustune temız havlu serıyorum bacaklarımı acıyorum esım mumla yapıyor bende hem uzanmıs hemde dızı ızlemıs oluyorum sonucta ekstra efor gerekmıyor tatlım ılk gunler 5 dk basla sonra zaten ıstek artacak yaptıkca basta bende 10 dk fazla ıstemıyordum ama sımdı 45-60 dk yaptıgım oluyor hatta vajı gıtelden yıprandı yanıyo
hadı bu gece basla bı bes dk yap sonra gel bıze haber ver hadı kaldır totoşunu be
VENUSTEN bak burda tam sopalık bırı var yetısııııın kosular dövün şunu
çok sağol cnm ilgilendiğin için..
ben bazen burda yazılanları okurken bile duygulanıyorum ağlamaklı oluyorum. gerçekten çok istiyorum hatta kitap aldım onu okumaya başladım ama iş egzersize gelince kaçıyorumm.birazdan çıkıcam denemeye çalışıcam yaparsam habe wericem hemen yapamazsan beni dövün. yarın giremicem pazar akşamı ancak girebilicem ,
inş bi gün bende yenicemm.
gonokok sen 6 yıllıkmı evlisin sen egzersiz yapanlar arasındasın dimi ya kusura bakma ben yeni yeni tanıyorum sizi
valla dövün beni ne yapsanız haklısınızzz :18::18:
ama sizi gördükçe hevesleniyorum birazdan gidicem denemeye heyecan yaptım şimdiii
,iyi ki varsınız gerçekten... moralimi yerine getiriyosunuzz
bence kendini çok iyi hissedene kadar önce sen vajina bölgene dokun masaj yap gerekirse bir hafta on gün dedimya kendini iyi hissedene kadar bigün kendiliğinden egzersiz yapmayı isteyeceksin bence herkes içindeki cesaret ateşini tetiklemeli farkında değiliz bunun bizim tek sıkıntımız biraz cesaret, bunun içinde güvenmemiz lazım dokundukça güven geliyo güvendikçe her gün biraz daha fazlasını istiyosunuz
canım bırbırmıze destekle olcak bu ıs cunku en ıyı bız anlarız aynı yollardan gectık gecıyorum bı gun hıc vajılı kadın kalmayacak hadı 5 dk yap gel emınım yapcaksın en kucuk adımla basla sonra belkı hızına bız yetısemeyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?