Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canimmmm tebrik ederimmmmcok sukur bak yavas yavas oluyor insallah yakin zamanda sende cozeceksin.artik aparatlari buyutmek icin sabirsizlanacaksin.hadi tatlim allah yardimcimiz olsun insallah

teşekkür ederim canım yaaaa inanamadım kulak çubuğundan sonra kalemide aldım bugün güne süper başladım herkese günaydııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn

aferım canım boyle devam tabıkı daha kalınlarınıda yapcaksın bu moralle devam et

inşallah bitanem önce Allah sonra sizlerin sayesinde başaracağım inşallaaaaaahhh Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin cesaretini artırsın egzersizlerimizi kolaylıklarla yapalımda bitirelim bu işi hayırlısıyla inşallahhh

kızlaaaaaaaaaarrrr kulak çubuğundan sonra kalemide aldıııııııımmmmm hadi uyanıııııııınnnnnnnnnn leeeeeeeeyyyyynnnnnnnnnn koğuuuuuuuuuuuuuuuşşşşşşşş kaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllkkkkkkkkkk

canım yaa üzülme artık lütfen sen son aşamadasın zaten reglden sonra bende de öyle oluyodu yapamıyodum hiç.birkaç güne kadar kendine gelir orası da merak etme.valla benden sonra gelenler de hep benden önce başardılar canım ne yalan söyliyeyim gıcık oluyodum ama yılmadım yine de.demek ki bu kadar kolaymış nasıl yapıyolar hemen diyodum ama gerçekten kolaymış başardığında anlıycaksın bizi.milletin ağzı boş kalıyo zaten bebek de bebek boşver sen onları canım.bi sonraki regline kadar olucak bu iş ben çok inanıyorum sana çok çaba gösteriyosun çünkü Allah bu kadar çabayı boşa çıkarmaz canım endişelenme.ben de ilerleme olmadığı zaman hiç girmek istemiyodum buraya ama keşke herkes girse yapsa da yapamasa da diyorum şimdi.konuşmak,dertleşmek iyi geliyor insana.gel içindekileri dök yine git gidiceksen sıkma canını tatlım Allah korusun vajiden kurtulayım derken başka hastalık çıkmasın bi de başına herşey stresten oluyo.seni en iyi biz anlıyoruz dikkat et kendine lütfen

günaydın tatlım ulen bi tek ben mi çalışıyorum bugün yaaaa uykucular kalkamadı daha:130:

günaydın tatlım ulen bi tek ben mi çalışıyorum bugün yaaaa uykucular kalkamadı daha:130:

normalde bende uykucuyumdurda tatlım bugün sevinçten uyuyamadım kociş işe gider gitmez yatağa koşan ben bugün döndüm durdum yatakta. şimdide bi fön çektirip geleyim. gelirken tost yaptırayımda karşılıklı bi çay içelim datluuuuummmm çayım hazır olsun ben gelene kadarrrrr

ooo sen bi de evdesin haa ay ben evde olucaktım ki şimdi öğlene kadar uyurdum gerçi senin şimdi mutluluktan ayakların yere basmıyo belliAllah daha da mutlu etsin inşallahbekliyom kuşum ben seni kahvaltı da etmedim zati ben koyuyorum çayı sen süslen püslen dön sonra aramıza kokoş

tamam bebişim kaçtım

aferın tatlım bak ısteyınce olmayayn sey yok tebrık ederım canım cok sevındım

gunaydin minnoslarrrrrr
ulen millet evden sabahlari kahvalti yaparda cikar bende egzersiz yapip cikiyomdedim vakit kaybetmeyeyim yatagin icinde denedim gene mumu cok sukur simdilik ölümüne kankayiz
bende acim accccc :84::84:kizzz kokoss kuaforden donerken simit al da gelll cayda var

günaydın tatlımkız bu ne hız sabah sabah egsersiz maşallah sanasen sevdin bu mum işini ben de çok sevmiştimkuşum çaylar benden o kokoş da tost getiricek önce bi süslensin püslensin

canım benım ben 7 ay hıc dokundurmaya bıle korkuyodum burayı buldum egzersız yapmama esım ızın vermedı ama azım olacak umıtsız lık olmayacak hep dusun oradan bır bebek cıktıgına gore orası ne kadar esnek bı yerdır ben egzersız yapmadan basardım buradan destek alararak ama kızlar bana tam ucunda ıken nefes alıp ver ıkınır gıbı yap dedıler bı baktım cuk dıye gırdı canım korkma olur ama yeterkı hıc bır zaman olmayacak lafını aklından gecırme senı sevıyoruzzzzzzzzzzzzz

günaydın canımmm
afferin sana azminden dolayı kutluyorum canım seni
kuzu canın simitmi cekti senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…