- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.581
canimmmm tebrik ederimmmmcok sukur bak yavas yavas oluyor insallah yakin zamanda sende cozeceksin.artik aparatlari buyutmek icin sabirsizlanacaksin.hadi tatlim allah yardimcimiz olsun insallah
canım benim ne güzel bi haber maşallah sanayavaş yavaş aparatları büyütüceksin acelesi yok canım bak gör nasıl yapıcaksın korku morku kalmıyo yaptığını gördükçe
aferım canım boyle devam tabıkı daha kalınlarınıda yapcaksın bu moralle devam et
ay canlarım benim içinize mi doğduben çok kötüyüm bu akşam egzersize regliden sonra yeni başlayabildim son dilatördeydim 5cm oluyo gerisi tık yok yine tıkandım kaldım ne olcak benim halim en son ezersizim çok iyidi ya çok umutlu güçlü hissediyordum kendimi özellikle sizler sayesinde arada bakıyorum kızlar ne alemde SONRA KAÇIYORUM UTANIYORUM KENDİMDEN BUKADR YOL ALDIM NE HALDEYDİM NİYE SONUCA ULAŞAMIYORUM NE ZAYIF İRADEM VARMIŞ ARTIK ÇOCUK LAFINDAN BIKTIM :84: ALLAHIM KURTAR:84:ŞİMDİYE KADR BİTMELİYDİ BENDEN SONRA GELEN ARKADŞLAR BİTİRDİ BEN YENEMEDİM REGLİYE KADAR BİTSİN BU KABUS NE OLUR YARDIM EDİN DUA EDİN YOL GÖSTERİN KALDIM BİR BAŞIMA OFFFFFFFFFFFFFFFF ÇARESİZLİĞİN EN AMANSIZ OLDUĞU YERDEYİM ŞİMDİ ALLAHIM YARDIM ET
kızlaaaaaaaaaarrrr kulak çubuğundan sonra kalemide aldıııııııımmmmm hadi uyanıııııııınnnnnnnnnn leeeeeeeeyyyyynnnnnnnnnn koğuuuuuuuuuuuuuuuşşşşşşşş kaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllkkkkkkkkkk
günaydın tatlım ulen bi tek ben mi çalışıyorum bugün yaaaa uykucular kalkamadı daha:130:
normalde bende uykucuyumdurda tatlım bugün sevinçten uyuyamadım kociş işe gider gitmez yatağa koşan ben bugün döndüm durdum yatakta. şimdide bi fön çektirip geleyim. gelirken tost yaptırayımda karşılıklı bi çay içelim datluuuuummmm çayım hazır olsun ben gelene kadarrrrr
ooo sen bi de evdesin haa ay ben evde olucaktım ki şimdi öğlene kadar uyurdum gerçi senin şimdi mutluluktan ayakların yere basmıyo belliAllah daha da mutlu etsin inşallah bekliyom kuşum ben seni kahvaltı da etmedim zati ben koyuyorum çayı sen süslen püslen dön sonra aramıza kokoş
kızlaaaaaaaaaarrrr kulak çubuğundan sonra kalemide aldıııııııımmmmm hadi uyanıııııııınnnnnnnnnn leeeeeeeeyyyyynnnnnnnnnn koğuuuuuuuuuuuuuuuşşşşşşşş kaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllkkkkkkkkkk
gunaydin minnoslarrrrrr
ulen millet evden sabahlari kahvalti yaparda cikar bende egzersiz yapip cikiyomdedim vakit kaybetmeyeyim yatagin icinde denedim gene mumu cok sukur simdilik ölümüne kankayiz
bende acim accccc :84::84:kizzz kokoss kuaforden donerken simit al da gelll cayda var
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımmm
ay canlarım benim içinize mi doğduben çok kötüyüm bu akşam egzersize regliden sonra yeni başlayabildim son dilatördeydim 5cm oluyo gerisi tık yok yine tıkandım kaldım ne olcak benim halim en son ezersizim çok iyidi ya çok umutlu güçlü hissediyordum kendimi özellikle sizler sayesinde arada bakıyorum kızlar ne alemde SONRA KAÇIYORUM UTANIYORUM KENDİMDEN BUKADR YOL ALDIM NE HALDEYDİM NİYE SONUCA ULAŞAMIYORUM NE ZAYIF İRADEM VARMIŞ ARTIK ÇOCUK LAFINDAN BIKTIM :84: ALLAHIM KURTAR:84:ŞİMDİYE KADR BİTMELİYDİ BENDEN SONRA GELEN ARKADŞLAR BİTİRDİ BEN YENEMEDİM REGLİYE KADAR BİTSİN BU KABUS NE OLUR YARDIM EDİN DUA EDİN YOL GÖSTERİN KALDIM BİR BAŞIMA OFFFFFFFFFFFFFFFF ÇARESİZLİĞİN EN AMANSIZ OLDUĞU YERDEYİM ŞİMDİ ALLAHIM YARDIM ET
gunaydin minnoslarrrrrr
ulen millet evden sabahlari kahvalti yaparda cikar bende egzersiz yapip cikiyomdedim vakit kaybetmeyeyim yatagin icinde denedim gene mumu cok sukur simdilik ölümüne kankayiz
bende acim accccc :84::84:kizzz kokoss kuaforden donerken simit al da gelll cayda var
iyiyiz canımmm sen nasılsın şafak kaç:98:
kizzz serennn niye kaltin sen bu saatte yoksa sende rana gibi pilatesmi yapiyon sabahlari
canim dun dua ettin ya bana onu hep et timam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?