Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın tatlımkız bu ne hız sabah sabah egsersiz maşallah sanasen sevdin bu mum işini ben de çok sevmiştimkuşum çaylar benden o kokoş da tost getiricek önce bi süslensin püslensin

canim ya artik bir an once olsun istiyorum ondan midir nedir.esimde kizdi bana sanahleyino diyo yat asagi bende dedim yok suan vajimle ilgileniyorum kiskanmaiyice alissinda buyutmeyi dusunuyorum ondan tatlim calisinca iste vakit degerli oluyor.
anam ben sabahleyin ustumu zor giyiyom bu harbiden kokosss

biz ne zaman yencezzz yaaaaaaaaaaaaaaa bıktım her akşam gereksiz banyo yapmaktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::8
cnm içerden sıvı çıkmayınca gerek yokki niye kırklanıyonuz herseferinde yaw

aferin tatlım sana egz. düzenli yaptıkça insana güven geliyor hepiniz aşıcaksnız yürekten inanıyorum buna :2
kızlar ben 4. ün. okumaya karar verdim jinekolog olup bedava tedavi etcem bütün vajili insanları bu neya yazıktır günahtır öbür tarafta bunun hesabını nasıl vericekler bilmem.sanki sezeryanla dogum yapıyos he özel hastanede alt tarafı dilatör sokturuyolar kızlar yazıktır vermeyin okadar para biz burda bedava yaptırıyoruz bu işi
evet tatlım eminim başarıp da nete giremeyen de bi çok kişi var.mavi liste açık ara önde şu an
kesinlikle öyle olsun 1 insanın bile kurtulmasına burda faydamız varsa ne mutlu bize biz ticari bakmıyoruz en azından yeniyoruz ve bu duyguyu yaşadıgımız içinde elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz.
ınsallah seks yaparken o kadar yorulursun kı banyo yapmaya halın kalmaz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İşte anlamıyo adam sorun bakire olmak falan değil de yapamama korkusu bu sefer de sen mumu alıyosun acaba ben mi yapamıyorum diyo
cnm benim yazdıgın tüm yazıları okudum hepimiz yaşadık bende 3.5 yıllık evliyim aradan zaman geçince eşlerimizde sorun yaşıyor normal yani ama sen yılmadan egz. yapıcaksın hazır oldugundada p... denemesi olacak emin ol zmaanla düzelecek hepsi bizlerde yaşadık garanti veriyorum sana cnm.beyin çünkü her seferinde olmamasına alıştıgı için eşlerde böle tepki veriyor normal yani cnm emin ol gececek sen egz.devam et yoksa sopa geliyor bak :
arkadaşlar ben hala egzersize başlamadımmmm.
hep erteliyorum , yapmak istemiyorumm..
ne yapıcam ben...
cnm zaten bu ertleme hastalıgı ertele ertele nereye kadar cnm bak bende erteledım 3.5 yılım gitti ama yendim şimdi çok mutluyum ne kavga ne gürültü herşey harika sanki yeni evli gibiyiz. bunları düşün bebeileriniz olacak bunları düşün ve kulak çubuguyla hemen baişla biraz cesaret cnm lütfen.
kabullenmek diye bişey yok cnm gonokok ark.yazdım bizde yaşadık bunları emin ol vajiyi yenince herşey geçiyor cnm lütfen biraz sabır ve cesaretle egz. devam bak gör harika olacak herşey.
:92::92::92::92::92::92::92::92

tatlım üzülme hepimiz yaşadık inanki bu hastalıgın belirtileri aynı emin olun herkes aynı şeyleri yaşıyor yenincede herşey harika oluyor ne kavga ne gürültü hiçbişey kalmıyor emin olun canlarım sadece azim ve sabır lütfen

cnm dönem dönem bizede oldu. o gün yaşadıgın herhangi bir olay gerilme sebeb oluyor e egz. zor geçiyor normal yani öle durumlarda kendinizi zorlamayın bırakın ertesi gün tekrar deneyin geri dönmek diye bişey yok merak etmeyin kaldıgınız yerden devam ediyorsunuz.
seracım cnm dönem dönem bizede oldu. o gün yaşadıgın herhangi bir olay gerilme sebeb oluyor e egz. zor geçiyor normal yani öle durumlarda kendinizi zorlamayın bırakın ertesi gün tekrar deneyin geri dönmek diye bişey yok merak etmeyin kaldıgınız yerden devam ediyorsunuz.
:92::92::92
kelebeğim günaydın nasılsın?ooo herkes gelmeye başladı hepinize günaydın fıstıklar

günaydın cnm geçmişi okudum ancak geldim valla maşallah kaynatmıslar yine

günaydın canımmm
afferin sana azminden dolayı kutluyorum canım seni
kuzu canın simitmi cekti senin
teskur tatlim
napiim senin fantazilerinle basa cikamiyom insani heveslendiriyosunnn
evet tatlim yaa cok istedi canim buralarda turkiyedeki sokak simitleri gibi yokki ayyy olsada simdi yaninda bide cayyy

evet canım pılates yapıyorum 55 kıloyum ama 50 olmak ıstıyorum hemde saglıklı olmak ıcın:94::94::94::94::94::94::94:
supersin tatlim masallah size hemi sekksüü gacilar sizi

İşte anlamıyo adam sorun bakire olmak falan değil de yapamama korkusu bu sefer de sen mumu alıyosun acaba ben mi yapamıyorum diyo

canım benim olur böyle şeyler onun psikolojiside karmakarışık şu anda kolay değil 2 taraf içinde...zamanla alışman lazımki p...sde rahatça alabilesin zaten şu an son aşamaya geldin oda olacak...eşinden rica et al karşına güzelce konuş bu kadar zaman sabrettin şu an kendimle savaşıyorum ve bilinç altımdaki düşünceleri değiştiriyorum lütfen bu iş olana kadar senden son bir ricam var beni cesaretlendir bu iş hele bi olsun ben senin kölen olucam kocişim de ben bunları demiştim asık surat yerine ateş fışkırmıştı gözlerinden çok güzel ilerliyorsun bebişim hiç bişeyin bunu bozmasına izin verme

canım kegel egzersizleri parmak/dilatör aşamalarında önemli çünkü egzersiz yaparken kasılmalarını kontrol etmeyi kegel sayesinde daha rahat yapabiliyorsun bu işi çözdükten sonra zaten kegel yapmana gerek kalmayacak çünkü kegel ile oradaki kaslar güçleniyor kontrolu sağlıyorsun bunu öğrendikten sonra ihtiyacın yok daha fazla güçlenmesi ileride kontrolü zorlaştırabilirmiş sen kendinden anlarsın zaten girişlerde kontrol sendeyse tekrar kegel yapmana geek yok egzersiz esnasında acın varsa tahriş olmuş olabilir yada dediğin gibi regl öncesi sendromudur istersen ara ver canım

canım sen bu vajiyi eşin için yenmeyeceksinki kendin için yeneceksin...sen kendine güven azimle hırsla egzersiz yapmaya çalış bi süre sonra kayıtsız kalmayacaktır sen bu işi boşverirsen eşinde boşverir yarın öbür gün bişey olduğunda sen bi şey yapmadınki ben yapayım der...canım erteleme kendin için yap senin bunu yapanlardan eksik bir yanın yok sende bir kadınsın ve cinsellik bir ihtiyaç evliliğin temeli lütfen kendin için yap egzersizi...canım biz burada sizin kafanız dağılsın diye geyik yapıyoruz egzersizle ilgili yazmak zorunda deilsin geyiğe katıl kafan dağılsın egzersizi bi işkence olarak görmeyin uleynnn bu karılar kocişleriyle kuduruyor bende egzersizle kudurayım diye düşün bak geliyo kızılcık neyi oluruna bırakıyosun söylerim kızlara oklavalarını kapıp gelirler hemen egzersize başlıyosun sonrada rapor veriyosun kızlar bu arkadaşı yakın markaja alın soluk alışını bile takip edicez artık

oyyyy oyyyyyyyyy nazımmmmmm arımmmm balaımmmm peteğimmmmmm maşallah yawru kuşum oldu bu iş hadi bakalım hiç ara vermeden devam egzersizlere allah kolaylıklar versin

elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama çok sık girmediğim için yetişemiyorum bazen oyüzdne sorim dedimm.
venüs gelse şimdi beni dövecek sopasıylaaa

bebişim ben senin çok peşinden koştum takip ettim ve 4-5 defada uyardım ama hiç oralı olmadın kendi haline bırakmıştımki ilk adımı attığını gördüm dayanamadım yine sen eğer ben bu işte varım artık söz ne derseniz dinleyecem akıllı uslu olucam dersen cariye katından alıp senide gözdeler katına alacam ona göre söz vermen lazım

yawww olur böyle şeyler hiç üzülecek başka derdin yok heralde bebişim geçecek aşacaksın anam ben senin soktuğun şeyleri şu an bile sokamam belki çok uğraşırım heralde sen boşver o yenmiş bu yenmişi sen kendine bak bebişimmmm aaaaaaa rahatlaaaaaaa zamanı geldi artık çanlar senin için çalıyor hiç beklemediğin anda olacak 2-3 defa son egzersini yap p...s denemesine hazır hissettiğinde hemen yaz ona göre hep beraber yöntemler bulalım deneme yap bebişim dualarım seninle bidaaa zırladığını duyarsam burdan oraya fırlatıcam en sonunda bi oklava

yaw yine başladılar sabah sabah çay simit tost ne oluyo yawwww ben geldim görmediniz galiba
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımmm
günaydın seksi bomba şafak 1 mi abooooooooooooooooooooooooooooo
günaydın canımmm
afferin sana azminden dolayı kutluyorum canım seni
kuzu canın simitmi cekti senin
evet çekti ne olcek şimdikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
şafak 1 kızlar gözüm aydın .

ınsaalalah sekssssssssssssssssss yaparken zevkten 4 kose olursun emıııııııııııııııııııııııııııııııı ecrınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kelebek cımbom terazı naber kankı ler madam kus aramıza hosgeldın bacım
günaydın cnm iyiyizzzzzzzzzzzzzzzzzz sen?
amanınnnn bu ne böyle bende istiyorumm serennnnnnnnnnn

aman sen eksik kalma

bacım sana virüs bulasmıs kurbaga virüsü :90: bu ne kız sabah sabah kurbagalar yıne
ya bu kurbaga ne yaaa biri soylesin allah askina herkes aynisini diyo bana anlamiyom kiii ne kurbagasiiiii:44:
ınsaalalah sekssssssssssssssssss yaparken zevkten 4 kose olursun emıııııııııııııııııııııııııııııııı ecrınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin canimcim bugunki duami da aldim senden allah ragzi olsun benim hakkinda ne dusunuyorssan allah sana 3 katini versin insallah emi al benden de sana dua

günaydınnnnnnnnnnnnn millettttt sabahı şerifleriniz hayırlı ola işlerinizde bereket sofralarınızda afiyetler ola yatağınızda bol bol kaynatmalar ola bebişler ortaya saçıla 1-2 tanesinide bizler yakalaya inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

cımbom cum sende ınsaallah seks yaparken okadar kudurursun kı pozısyondan pozısyona gecersın emıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sen degıl kocan yorulur sonunda emıııııııııııııııııııııııı

amanın meleğim benim günaydın ne güzel dualar etmişsin sen öle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben 3 üz dogurcam birini sana göndereyim

aminnnnnnnnnnnnnnnn venuscum ne guzel dua ettin bacim ya allah ragzi olsun senden hemiiii

spartaküsssssss kelebek nasılsın
venüscük senden nbr nasıl oldun sekerım

uyyyyy spartaküsü illa izleyin oyyy oyyyy oyyyy diyim ben size
bilmiyomki bebişim akıntı falan yok mantarlarımı ilaçladım ööööleeee bekliyorum avşamada misafir gelecek zaten bu h.sonuda ölü sezon geçcek gibi bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…