- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.761
kızlar mesai bitti ben kaçar öptüm hepinzi muck iyi haftasonları haber veririm bebikle ilgili gelişme olursa muck
kızlar spedy gonzales ve esradan haberiniz varmı ? naptılar nerdeler neden gelmiyorlar ?
oyyyy canım benim tiyzesi yer onu maşallah sizeAllah bize de nasip etsin inşallah.eee kardeş kardeşe devammış mı sordunuz mu
canim benim allah bagislasin rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin insallah.darisi bizlerin basina artik.
Allah razı olsun canım hiç darısı bize demiyorsunayy masalah canım benim cok sevindim iyi olmanıza
kızlar spedy gonzales ve esradan haberiniz varmı ? naptılar nerdeler neden gelmiyorlar ?
ayyyy ne güzel tatlım Allah hepimize nasip etsin inşallah isteyen herkese verir
hayırdır canım mantar içindi sanırım o yüzden mi?
amin canım en kısa zamanda inşAllah ardıımdan gelinİlk önce saçımı ne zaman boyatabilirim diye sordum hatta eşim ters ters baktı 3 aydan önce boya yasak sonrası bitkisel boya olcak... kardeşlik bitiyor güzelim dr. dedi niye ilişki olmadı sorun yok girebilirsiniz dedi hatta su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum dedim onların bebeğe hiç bir zararı yok dedi... Kardeşliği bu gece bozarız sanırım
güzelim sağolasın darısı sana cidden harika bir duygu göbişimde bir melek kadar mercimek kadar..
Allah razı olsun canım hiç darısı bize demiyorsundilerim ardımdan gelirsiniz innşşAllah
evet canım mantardan dolayı doktor 10 gün sora gel demişti :44:
amin canım en kısa zamanda inşAllah ardıımdan gelinİlk önce saçımı ne zaman boyatabilirim diye sordum hatta eşim ters ters baktı 3 aydan önce boya yasak sonrası bitkisel boya olcak... kardeşlik bitiyor güzelim dr. dedi niye ilişki olmadı sorun yok girebilirsiniz dedi hatta su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum dedim onların bebeğe hiç bir zararı yok dedi... Kardeşliği bu gece bozarız sanırım
güzelim sağolasın darısı sana cidden harika bir duygu göbişimde bir melek kadar mercimek kadar..
Allah razı olsun canım hiç darısı bize demiyorsundilerim ardımdan gelirsiniz innşşAllah
aminnn canım, canı gönülden diliyorum rabbim dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu
beni doktor çağırmadı yawww...nasıl anlıyosun geçtiğini ben daha anlayamadım ki ????
kız bende anlamadım hiçbişi bu olaydan ama beni sanrım başka sebebden dolayı çağırdı ama diyemiom burda :44: ilişki denemeyin sakın dedi durdu onun yüzüne 2.denemeye geçemedim çok zaman oldu ve tedirginimm yaa
mantar da geçtimi bilmiom ara ara kaşınıo gene geçmedi heralde araya regl de girmişti kremi kullanamamıştım
çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur
kız bende anlamadım hiçbişi bu olaydan ama beni sanrım başka sebebden dolayı çağırdı ama diyemiom burda :44: ilişki denemeyin sakın dedi durdu onun yüzüne 2.denemeye geçemedim çok zaman oldu ve tedirginimm yaa
mantar da geçtimi bilmiom ara ara kaşınıo gene geçmedi heralde araya regl de girmişti kremi kullanamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?