- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.741
emir güzel isim canım.ben de kız olursa ada erkek olursa ata istiyorum nasip artık.tabi ben o zamana kadar 10 kere karar değiştiririm heralde
selam kızlar nassınızzgene jartiyerleri ortaya çıkarmışınız
selam kızlar nassınızzgene jartiyerleri ortaya çıkarmışınız
inşallah teyzesi önce bebişime yolu açalımda 1 sene sonra falan temelleri atarız hayırlısıyla
bu venüs nerelere kayboldu geneeee
ahhh ahhh herkesin gözü var jartiyerımde
leynnnn 2 dk ayrılıyorum sayfalar coşuyo oku okuyabilirsenwalla ben gelinliğin altına en sexüsünde dantelli boncuklu böleee çok enteresan bi don giymiştim bi ton para vermiştim baya bi taksite böldürmüştüm annem delirdi o nasıl öyle giyilirmi bişey olur görür biri falan ama ben gelinliğin içinde kıpırdayamadığımdan ellerim uzanıp tutamadımki kaldırayım altını habire kilo alıyodum terzim dedi bi daha provaya geldiğinde kilo alırsan bu gelinliği giydirmem sana gözümü korkuttu memişleri zor sıkıştırdık içine eğilip el bile öpemedim kafamı indirdim onlar kaldırdı ellerini sexu donumu kayınvalidem teyzem bide kuzenler gördü mecburi olaraktan
iyiyiz canım sen nasılsın?ah şu jartiyer başımıza bela oldu
Kızlar herkese merhaba... Dr.dan geldim bebişi gördük kalp atışını izledik tam 6+3 olmuşuz çizelgeyle aynıyız... Hiç bir sorun yokÇok çok garip oldum harika bir duyguymuş işte şimdi hamileyim diyorum Rabbim sizlere de nasip etsin...
kız biz niye böyleyiz ya ben de kınalığımı kaç defa açtıttırmaya gittim millet düğüne yakın kilo verir ben kilo aldım
günaydın h.g. cnmheya saolsun cimbom alıyo bizede veriyor napsın
Kızlar herkese merhaba... Dr.dan geldim bebişi gördük kalp atışını izledik tam 6+3 olmuşuz çizelgeyle aynıyız... Hiç bir sorun yokÇok çok garip oldum harika bir duyguymuş işte şimdi hamileyim diyorum Rabbim sizlere de nasip etsin...
çok alem kıslarsınız yaww bende iyiyim canım çok şükür. dün pek giremedim işlerim vardı kaynatmışsınız ne güzel .
bugün inş doktora gidicem bakalım
kızlar mesai bitti ben kaçar öptüm hepinzi muck iyi haftasonları haber veririm bebikle ilgili gelişme olursa muck
kızlar mesai bitti ben kaçar öptüm hepinzi muck iyi haftasonları haber veririm bebikle ilgili gelişme olursa muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?