- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.781
geçmiş olsun tatlım umarım bişey yoktur
gunaydın canlar nasılsınız bakem
ya burası bende acayıp bı durum gelıstırdı bu vajıyı kendım ıcın mı yoksa buraya haber vermek ıcın mı ıstıyorum tam kesfedemedım deneme yapcam zaman dıyorum yapimde hemen haber edeyım
bu arada vajıyı yenmeden haydar dümen oldum kızlar herkese tavsıye verıyorum
kızlar bizim kuduruk özüm yakında rekor kıracak yine banlanmış
kız bende anlamadım hiçbişi bu olaydan ama beni sanrım başka sebebden dolayı çağırdı ama diyemiom burda :44: ilişki denemeyin sakın dedi durdu onun yüzüne 2.denemeye geçemedim çok zaman oldu ve tedirginimm yaa
mantar da geçtimi bilmiom ara ara kaşınıo gene geçmedi heralde araya regl de girmişti kremi kullanamamıştım
ya bende onu dicektim kızlar biliomusunuz ne okudum banlanan üyeler ikinci üyeliği açınca gene banlanıp cezaları artıyormuş15 günmü ne uzuyormuş
ya bende onu dicektim kızlar biliomusunuz ne okudum banlanan üyeler ikinci üyeliği açınca gene banlanıp cezaları artıyormuş15 günmü ne uzuyormuş
kızlar ben cıkıyorum simdik. görüşürüz sonra öpüyorum sizi fıstıklar:76:
banada haber ver yawrum çok merak ettim şimdiaynen benimde regl girdi krem sürüyorum kaşıntı yok gibi ama ilişki denemem lazım içerde yanma olacakmı diye ama cesaret edemiyom kocişe geçer diye aslında şeytan dürtmüyo deil prezervatifi delip kullanalım hem mantar olmaz hem benimki kaçamaz belki içeri bişey gider yanlışlıkla
özümün cevabı
jasmine sölee ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne 15 günü
*1 gün banlamışlar pazartesi girebiliomm
*kalpten götürmesin beni
kızlar ben cıkıyorum simdik. görüşürüz sonra öpüyorum sizi fıstıklar:76:
evet ya çok para tabi canım.... kolay kazanılmıyor... eşim ısrar ediyo işte gidelim kurtul diyo parmakta sokamıyon zaten diyo
ayyy ordamı kız o
onda ne kadar banlandığı gözüküyormu kız link attım okuyun yanlış anlamış olabilirim vallaha
günaydın tatlım iyiyiz çok şükür sen nasılsın? nasıl gidiyor ? dün bende egzersizden sonra koştur koştur geldim buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?