Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın tatlım iyiyiz çok şükür sen nasılsın? nasıl gidiyor ? dün bende egzersizden sonra koştur koştur geldim buraya.

banada haber ver yawrum çok merak ettim şimdi aynen benimde regl girdi krem sürüyorum kaşıntı yok gibi ama ilişki denemem lazım içerde yanma olacakmı diye ama cesaret edemiyom kocişe geçer diye aslında şeytan dürtmüyo deil prezervatifi delip kullanalım hem mantar olmaz hem benimki kaçamaz belki içeri bişey gider yanlışlıkla

ya bende onu dicektim kızlar biliomusunuz ne okudum banlanan üyeler ikinci üyeliği açınca gene banlanıp cezaları artıyormuş 15 günmü ne uzuyormuş

özümün cevabı

jasmine sölee ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne 15 günü
*1 gün banlamışlar pazartesi girebiliomm
*kalpten götürmesin beni

ayy evet çok mantıklı dimi valla denemekte fayda vardır
bu doktorlar bir hafta iki hafta diolar ama iki günde de geçebiliomuş ya mantar. benimde pek bilgim yok bu konuda ama sağolsun doktorda çok ilgilendi bi kovmadığı kalmıştı odadan

haber veririm tabiki canım zate size sormak istediklerim var benimm

evet ya çok para tabi canım.... kolay kazanılmıyor... eşim ısrar ediyo işte gidelim kurtul diyo parmakta sokamıyon zaten diyo

canım ben saygına gittim bana dedi ki 3 seans yada 4 çözücez dedi ilk muayne yaptı ikinci gitmemde aletler var ondan 3 boy ilk en küçüğüyle denedi eli bacaklarımın arasında kaldı aletde içimde kasıldım kaldım ağlıyorum falan ayy ne zordu ya sonra bana bi bağırdı aç bacaklarını die açtım bende bi baktım içimde sonuna kadar ben sevinçten ağladım sonra :) o aletle evde denememi istedi ama ben uzattım tedaviyi bankada çalışıyorum stres sinir zaman derken gidemedim ikinci gitmemde bi byük boy olanla denedi ondan da ilk canım yandı sonra çok rahat yaptım sonra en büyüğüyle denerken kan geldi benden dedim bu ne hani kızlığım bozılmıcaktı dedi içindeki yara kanamıştır kızlık zarı deil dedi tabi inanmadım eşime söledim hemen bende ondan sonra soğudum ordan normalde aletleri geri alıyo nedense ben tedaviyi yarım bıraktım aletlerde bende kaldı hiç aramdı sormadı ben 1 ay gitmesem aramıyodu ilgilenmiyor yani gidersen öle yani sonra ben tedaviyi bıraktım 3 ay sonra aletlerle tekrar denemeye başladım 3 gün üst üste denedim sonra eşimle denedim oldu çok şaşırdım ama bi anlıktı tek sorun kan falan gelmedi eşimle olduğumda en çok ona üzüldüm ama eşim sağolsun bunu yendiğimize çok şükür ben seni biliyorum o anı ben yaşamak isterdim ama olmadı dedi sıkma canını dedi öle yanii açıkcası faklı bişey yok ama doğruyu sölemek gerekirse ben bu siteyi yeni buldum eğer önceden bulsaydım gitmezdim doktora bana cesaret veren saygın bey oldu burdakiler daha çok destekci ama hem kadınlar hepsi aynı derdi yaşamış biliyolar neyin ne olduğunu doktor ne derse burdakiler aynı şeyi diyor farklı bişey yaptırmıyolar :)
sana tavsiyem sen ilk önce ilk görüşmeye git 300 falan alıyo kontrol yapıo konuşuyo seninle git bi konuş görüş eğer içine sinerse gidersin belki ilk görüşmede cesarete gelirsin evde kendin yaparsın allah hepimize yrdımcı olsun :):)

günaydın tatlım iyiyiz çok şükür sen nasılsın? nasıl gidiyor ? dün bende egzersizden sonra koştur koştur geldim buraya.

ıyılık canım nolsun dun gece mumu havlu peceteyle kalınlastırdım ılkın epey zorlandım sonra kolay oldu bundan sonra boyle yapcam p...boyunu alana kadar sonra p..ınsallah

buarada özümmm kızz pardon ya 3. üyelik için 15 gün ceza alınıyormuş bende karıştırdım iyice kalpten gitme yarına beklioz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…