Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bizim sorunumuz zevk alamamak degil zevk alıyoruz ama p..s vaji ye alamıyoruz tam birleşme olmuyo yani anladın oyüzden sorunlar farklı oldugu için pek yardımcı olamıycam

canım bu vajinsmus değil baska bi sorun
ne yazıkki bendede var
sanırım topiğide vardı ama cözüm icin bikac egzersizden baska bisey önerememisler ne yazıkki..

canım bizim sorunumuz zevk alamamak degil zevk alıyoruz ama p..s vaji ye alamıyoruz tam birleşme olmuyo yani anladın oyüzden sorunlar farklı oldugu için pek yardımcı olamıycam

sagol tatlim dogru diyorsun simdi okuyunca anladim oteki sefer okumdan yazmistim....allah yardimcin olsun insallah hersey yoluna girer....

tabi biliyo bugün onun sayesinde yapabildim
vazgeçmiştim bir önceki ince olanına dönecektim
hayr dönme bunu yapabilirsin dedi
o itti ve oldu

bende en kalın mumu eşimin sayesinde yapmıştım süper ya valla hala inanamıyrm kendime iyiki bulmuşuz burayı sonuda gelcek artık başladıkya

desene ozaman boyle geldi boyle gidecek bu is...artik ne yapalim basa gelen cekilir ozaman tesekkurederim cevaplariniz icin

canım sagolda kader olarak görme onunda çaresi var die biliyorum dogru nefes egzersizi filan var sanada yardımcı olur ben tam bilmiyorum ama araştırıp ögrenebilirsin

canım cok sevındım baya ilerlemişsin bak. tebrik ederim canım.sende bir an önce kurtulursun insallah.
hosgeldın canım. anladıgım kadarıyla sen ilişkiye gırebılıyorsun ama zevk alamıyorsun dimi.
canım bu vajinsmus değil baska bi sorun
ne yazıkki bendede var
sanırım topiğide vardı ama cözüm icin bikac egzersizden baska bisey önerememisler ne yazıkki..
canım aynı sorun sende de var. zevk alamamak.

hiçbişey
parmak egzersizi verdi çok yavaş yavaş ilerletti 3 haftada 3 boğum ancak alabilmiştim parmağımı
çok soğuk davranıyordu
hiç motive etmiyordu
ben de bıraktım
diyelim ozaman egz yapıyomusun bu akşam
cok teskur ederim canim benim dogru soyluyorsun arastirmak lazim olmadi cinsellik hattina artik..
kendine iyi bak

rica ederim allah şifanı versin seninde sonuçta onuda bi hastalık olarak görmek lazım inş bulursun çaresini:90::90::90:

evet yaaaa baktim simdim topik bulmaya calistim bu konu uzerine yazilar var ama kapatmislar arti internet gostermiyor diyor sanirim iptal oldu topik...varmi senin bildigin bir seyler ondanbundan derken cogalir bu bilgiler...

teşekkür ederim cimbom
herşey siz arkadaşlarmız sayesinde
inş. en yakın zamnda gçer biter bu dertte
sen yenmiştin değil mi?

kendın basarıyorsun cnm bız bısey yapmıyoruz sadece moral verıyoruz
canım ben evlılıgım ilk gecesınde olmamıstı ama bi kac gun sonra yapmıstım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…