- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.881
Ya kızlar üstüne görme konusunda bilgisi olan ne olur aydınlatsın beni..........
Azıcık kanamam oldu sanki regl gibi değil
kızlarr ben çıkıyorum, kociş geliyomuş işten..
yarın girebilirmiyim bilmiyorum. giremezsem kendinize iyi bakın. inşallah gittiğim yerlerden foruma girmeye çalışıcam.. hepinizi seviyorum..
inşallah güzel haberlerle dönerim ve inşallah bu derdi çeken bütün arkadaşlarım en yakın zamanda kurtulur.. hepimiz için dua edicem, Allah hepimizin dualarını kabul etsin, Rabbim bu dertten kurtulmayı nasip etsin..hamile arkadaşlarıma da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, bize de bu dertten kurtulduktan sonra sağlıklı bebişler nasip etsinn inşallah..
sağlıcakla kalın, hepinizi özliycem..
kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum
kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum
valla canım ben tecrübeli değişim bu konuda ama burda daha önce sölemiştim bizim komşu 4 ay normal reglisi devam ettiği için farkedememişti hamile olduğunu. bide ilk ay azda olsa üstüne görme oluyomuş çok kişide, ama normal adet gibi değilde az bir kanama oluyomuş.. baktın reglin az az geliyo birkaç gün sonra test yaparsın.. Allah her isteyene bebek nasip etsin ama olmazsa da üzülme, bu ay olmazsa bidaha ki aya olur inşallah..
belirtiler derken canım biraz açabilir misin
Yendimm bu illetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir yarı vajinismus olarak tam anlamıyla kökünden çözdümmmmmmmmmmmmmm darısı burdaki çözemeyen bütün arkadaşlarıma inş..
kızlar ben akşam yapamamıştım tekrar kulak çubuğunu sarıp denedim ve cuk girdi ama girdiği anda bende bir titreme baş dönmesi devam edemiyorum busefer çıkarmadım ama gitgel de yapamadım başdönmesine dayanamadım çıkardım ama bu sefer sayenizde kaçmadan yenicem inşallah
pandocum hayırlısıyla gidip orlarda yenip gelirsin inşallah ne güzel olur ilkini otopraklarda yapmayı nasip etsin rabbim bizide unutmucana biliyoruz canım
kızlar eğer sizde benim gibi okuyup kaçıyosanız yazmasanız bile deneyin bu bile adım kaç yıl bişey yapmadan bekledim bi 6ay da deneyerek enazından denedim diyerek beklerim
ben egz. fln yapmıyorum zaen yapamıyorum canımda istemiyr birileri bana da kızsınnnn((
özlemcim tatlım bi yeniyim senin için otoparktada yaparız nasıl yaparız bilmem ama bulurum boş bitene
kızlar 1 değil 2 olmuş midyecim ya yıldan dolayı seni de hep okuyodum inşallah bizede bulaşır bu 3buçuk yıl okadar çabuk geçiyor ki anlamıyoruz inşallah bebiş te olur tez zamanda yeni gelin balayı gibi geçsin hafta sonun yaşayamadığımız ama bilinçli olunca acısız daha güzelini yaşıyacağız inşallah
bizde yetişiriz inşallah
kızlarr ben çıkıyorum, kociş geliyomuş işten..
yarın girebilirmiyim bilmiyorum. giremezsem kendinize iyi bakın. inşallah gittiğim yerlerden foruma girmeye çalışıcam.. hepinizi seviyorum..
inşallah güzel haberlerle dönerim ve inşallah bu derdi çeken bütün arkadaşlarım en yakın zamanda kurtulur.. hepimiz için dua edicem, Allah hepimizin dualarını kabul etsin, Rabbim bu dertten kurtulmayı nasip etsin..hamile arkadaşlarıma da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin, bize de bu dertten kurtulduktan sonra sağlıklı bebişler nasip etsinn inşallah..
sağlıcakla kalın, hepinizi özliycem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?