Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pamukelmacım kızayım mı kıyamam ki bende dokunamıyorum havlu kagıtlarla sürüyorum jelimi acık gezdirip kulak pamuğunu sarıp gezdiriyorum ve giriyor ama bugün incelkeyebildim de isteyip buraya yazmak bile gerisini getiriyor sende dene inşallah paylaşıp yeneriz burda
ama yapmam dersen venüs gelir o kızar sana

canlarım yaaaaaaaaa cok duygulanıyorum bu tebrıklerı gorunce sevıncımı paylasan butun arkadaslarıma tesekkur edıyorummmmmmm
Rabbım ınsallah tez zamanda sızlerıde kurtarır uzun suren sessızlıgı bozdum sızlerıde arkamdan beklıyorum hadıııııı benı bekletmeyın
su anda cok rahatım hıc agrım sızım yok valla evım hersey gozume bı baska guzel gorunuyor ev ısı yapmak bıle mukemmel gorunuyor ya bambaska oldum bı anda hersey guzel gorunuyor sevındırık oldum ıyıce yapıp basaran arkadasların ne demek ıstedıklerını sımdı daha ıyı anlıyorum
kızlar ben 3,5 sene bosuna bekledım nolur sız beklemeyın burayı 3-4 belkıde daha fazla hıc yazmadan okudum bekledım

canım çok sevindim bi o kadarda mutlu oldum tatlımm tebrik ederim canım zafer sizin sabrettin ve başardın egzersizler çok büyük yarar sağlıo canımm maşallah size:92::92:

canım tebrik ederim çok sevindim maşallah inş darısı herkesin başına ben 4.5 ayda yendim bu illeti canım allah başka sıkıntı vermesin canım

midyecim o kadar çok sevindim ki
allah bize de nasip eder inş.

bugün çok güzel ilerleme kateden arkadaşlarım olmuş hepsini tebrik ederim
aklaımda kalanlar midye yendi ve kurtuldu darısı başımıza
green_89 bak yapamıyorum yapamıyprum diyordun almışsın yarısınıı p...sin
ben de bugün 3 gündür içime alamadığım o kalın mumu ölçtüm tam 12 cm içime aldımmmmm
bugün güzel şeyler oldu ve bmyle devam etsin

canım tebrikler sanada bak oluyo işte bizim yapamıcamız bişey yok aslında yeterki pes etmeyelim ve korkularımızın üstüne gidelim benim son bir adımım daha kaldı o adımıda atıym bitiyor allahın izniyle darısı burdakilerin başına

inşallah tatlım ama çok gidip gelemedim 3 kere falan sokabildim
tekrar çalışcağım ona
sonrasında p..s boyutundaki gelecek

merhaba kizar.ben araniza yeni katildim...bende de sanirim vajinumus sorunu var...4yillik evliyim onun oncesinde 7yillik esimle flortum oldu..ozamanlar iliskiye girdigimde daha macerali yerlerden dolayi galiba cok tatli gelirdi ama zevk denen hic bir sey yoktu bende ot gibiydim..evlendik simdide ayni ne yapmam gerekiyor zevk alamiyorum esimin bundan haberide yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…