- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.981
anladım denemeye devam edicem.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.sizdende bunları duyduğumda rahatlıyorum.kimseye sölemediğim için destek alamıyorum.sizden Allah razı osun.
aminnn... 3 bucuk aydır mücadele ediyorum.bu gece bende eşimle parmak deniycez bide nefes egzersizini deniycem acıycak hissini kafamdan çıkarsam olack diorum ama çıkmıyor işte
doğrudur aslında baş kısmı girdiğindeki acı kadarmı diye merak ediyorum eğer o kadarsa hiç düşünmeden yapıcam.başı içimdeyken yanma oluyor sızı oluyor sadece o kadarcık bi acı mı hissedicem??
doğrudur aslında baş kısmı girdiğindeki acı kadarmı diye merak ediyorum eğer o kadarsa hiç düşünmeden yapıcam.başı içimdeyken yanma oluyor sızı oluyor sadece o kadarcık bi acı mı hissedicem??
senden de canım
bak bide tıkandığın ilerlemediğini düşündüğün yerde deriin nefes alıp ver ve ıkınarak içine almaya çalış pozisyon değiştirin arada hangisinde kendini rahat hissediyorsan üstte ters oturarak çok rahat oluyormuş burdaki arkadaşların hep önerdiği yöntem bende öle yapabildim.
eşinden tedirginsen kendin yerleştirip ilerlemeye çalış belki korkunda olmaz o şekilde.
anladığım kadarıyla biryere kadar yapabbilmişsin muayene falan olabiliyorsun ne güzel bu sorunuda çok rahatlıkla çözersiz canım inan. egzersizlerlede ilk önce esnetmeye çalışırsan vajiyi gerçekten faydasını göreceksin[/QUOT
alında pozisyon hiç değiştirmedik.evet muayne olabiliyorum onda bi sıkıntım yok kayganlıkta da bi problemim yok.gevşeme konusundada sıkıntı yok sadece o oraya değdiğinde kasıyor kendini vaji...dediklerinizi uygulayacağım.ıkınırsam kendimi sıkmış olmazmıyım.
ilerledikça bi engelden geçiyor oaryıda geçersen eger diğer taraf asla ama asla acımıyır[/QUO
destek olduğunuz için tşk ederim sizin başınızdandamı geçti??
alında pozisyon hiç değiştirmedik.evet muayne olabiliyorum onda bi sıkıntım yok kayganlıkta da bi problemim yok.gevşeme konusundada sıkıntı yok sadece o oraya değdiğinde kasıyor kendini vaji...dediklerinizi uygulayacağım.ıkınırsam kendimi sıkmış olmazmıyım.
evet onu yapmayı düşünüyorum sıcak suyun üstüne oturup beklemeyi.bu dediklerinizi deneyeceğim inş.sizlere güzel haberler veririm.bende eşimi çok seviyorum ve dün öle bişi dediki çok üzüldüm yoksa benimi istmiyosun dediyok canım ıkınınca vaji açılıyor emin ol ayna ile bakıp parmağınla falan deneyip görebilirsin :)
deriin nefes alıp verirken ıkın açılıyor inanki . nefesi verirken ittirmeye çalış tıkandığın yerde bekle ve geldiğin yere kadar gitgeller yapın ileriside gelir Allahın izni ile.
bide burada bir arkadaşında tavsiyesi bende fayda gördüm sıcak buhar vajiyi çok gevşetiyor .
işte bizim diğer sorunumuzda p...s geldiğinde hemen kasmak korkudan tedirginlikten dolayı ama onuda aşarsın dediğim gibi kontrol sende olsun kendin almaya çalış içine.
eşinle parmak egzersizi de mutlaka deneyin bence ona güveninde gelir hem ..
Demin p.....is denedik yarıdan fazlası oluyyor ama orda tıkanıyor çok az bir kısım kalıyor ama gitmiyorrr
evet onu yapmayı düşünüyorum sıcak suyun üstüne oturup beklemeyi.bu dediklerinizi deneyeceğim inş.sizlere güzel haberler veririm.bende eşimi çok seviyorum ve dün öle bişi dediki çok üzüldüm yoksa benimi istmiyosun dediinş.tavsiyeleriniz işe yarayacak bu gece yapıcam tekrar tekrar deneyeceğim
anammmmmmmmm ciddimiiisiin kızzzz yaa çok yaklaşmışsııınnn ya varya bizimde işte o gün öle olmuştu çok az bir kısım kalmıştı gitmiyordu eşim orada gitgeller yaptı ve ileriside geldi hepsini aldı içeri
Demin p.....is denedik yarıdan fazlası oluyyor ama orda tıkanıyor çok az bir kısım kalıyor ama gitmiyorrr
Canimmm çok yaklaştım azıcık bir yer kaldı o da olacak inşallah.
evet onu yapmayı düşünüyorum sıcak suyun üstüne oturup beklemeyi.bu dediklerinizi deneyeceğim inş.sizlere güzel haberler veririm.bende eşimi çok seviyorum ve dün öle bişi dediki çok üzüldüm yoksa benimi istmiyosun dediinş.tavsiyeleriniz işe yarayacak bu gece yapıcam tekrar tekrar deneyeceğim
ecrinn tebrik ederim canım, neden ağlıyosun anlamadım?? mutlu ol kız ne güzel işte, en son bizimde öle oldu. bana daha da çok inanç geldi olacağına dair.. o kadar olduysa devamı daha kolay olur Allahın izniyle.. hiç üzülme canım..
hoşgeldin canım nasılsınn hazırlıklar nasıl gidiyor yarındı dimi yarın gidiyordunuz
tam bende sana yazıyodum ki sen yazmışsın :) saol canım benim iyiyim çok şükür. bir sorun çıkmazsa yarın gece gidiyoruz.. senden ne var ne yok? inşallah herşey yolundadır..oldu mu ikincii?
Allahım hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım..
bende iyiyim ya doktora gidemedim malesef eşimle gidicektik aksilik oldu
gitmeden de denemeye geçemiyorum doktor nedense tenbihledi beni. öyle yani bi gitmeden
rahatlamıcak içimsenin virüs noldu geçiomu noluo
sağol canım amin..
olsun geç olsun güç olmasın..inşallah ikinci daha güzel olacak :)
benim virüs uzun sürdü ama geçiyo, azıcık bir kırmızılık kaldı o sivilcenin olduğu yerde. birkaç güne geçer inşallah.. sonra da denemelere geçeriz Allahın izniyle..zaten başarınca hemen gelip haber vericem size
ben çıkıyorum canım yarına çok işim var, iyi geceler gece kuşu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?