- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.021
İNŞŞŞ.......... CANIM çok gerginim zaman geçiyo ben yerimde sayıyorum hiç brşey yolunda değil mutsuzumkendime zaman ayıramıyorum ............kayınvalidemlerle oturuyorumm evlendimden beri.......eşim öğretmen atama durmlarından sebep böyle oldu geçen yaz kendi evimiize geçicektik malesef uzadı .gerginim rahat değilim ....çok nazlı büyüdüm şuan başka bir ailenin düzenine ayak uydurmak ta çok zorlanıyorum bu vaji canımı çok yakıyo bebek sorularından bıktım yalnız kalmak istiyorum
Midyecim tebrikler canım bende aynı senin gibi yapınca hem gülüp hem aglıyodum inanamayıp defalarca yaptık ben yeneli bi sene oldu inşallah böyle bi tabu kalmaz artık insanlarda çok kötü yaa kız hemen hamile kalma benim gibii
ecrın cım hıc yakısıyo mu sana daha once hıc yapazken aglardın sımdı yarısı nakadar almıssın cogu gıttı azı kaldı olmuyo dıyosun cok ayıp allahın ıznı ıle olacak ne kalmıs kı bak halay grubu tetık te beklıyoooooooo araayı acmadan tekrar tekrar yap canım
kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum
kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum
bir hfta önce evlendim yapamıyorum olmuyor kendimi kasıp geri çekiyorum pisikolojım bozuldu allah rızası için bu illeti yenen arkadaşlarım banada yardımcı olsun,emla kullandım hiç yapamadım ,p.... yi 2 cm içime alabiliyorum ama sonra eşim duvara çarpmış gibi oluduğunu söyluyo çpk üzülüyorum lütfen yardımcı olun lüt:26:fen
tebriklerr canımmmmAllah başka sıkıntı yaşatmasın, sen evleneli baya olmuştu sanırım inşallah yakın zamanda bebiş haberini de duyarız darısı tüm diğr arkadaşlara
darısı başımıza inşallah canım çok tebrik ederim
tam olarak yardım edemeyeceğimi biliyorum ama bu rahatsızlığın çıkış noktası psikolojik diye düşünüyorum,rahat olduğumuz taktirde sorun kalmayacaktır,sizce kızlar?
ben çok zor durumdayımmm 4 yıllık evliyim 4 yıldır vajinusmusla mücadele ediyorummm psikoljik ama tedavisi çok pahalı 4 milyar 5 milyar istiyolarr ne yapıcamı bilmiyorum eşimde ben de çok üzgünüz artık çocuk istiyoruz aşılama yöntemi ilke hamile kalmaya karar verdim en azından daha ekonomik
kizlarrr p..is boyutunda aparati almaya basladimsu anda git gelleri fazla iyi yapamiyorum ama cok sukur o da olacak insallah.
huuu huuu kimse yok muuuu
canım süpersinufukta başarı görünüyor inşaallah
ben çok zor durumdayımmm 4 yıllık evliyim 4 yıldır vajinusmusla mücadele ediyorummm psikoljik ama tedavisi çok pahalı 4 milyar 5 milyar istiyolarr ne yapıcamı bilmiyorum eşimde ben de çok üzgünüz artık çocuk istiyoruz aşılama yöntemi ilke hamile kalmaya karar verdim en azından daha ekonomik
canim insallah yaa bana da oyle geliyor cok az kaldi allahin izniyle olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?