- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.061
merhaba egzersizleri nasıl yapacagıma nasıl ulasacagım acaba yardımcı olabilirimisiniz çunku benımde tedavılere verecek o kadar param yokburdada yeniyim nasıl bulurum bilemedim..
kızlar benim adamda tık yok ben egzersizlere devam ediyorum mumu kalınlaştırıyorum her seferinde başardıkça heyecanlanıyorum eşimle de denemek istiyorum ama o hiç umursamıyor. Bu iş böyle heyecanla olmazmış o da makine değilmiş falan. Ay çok sinirlerim bozuk ben çabaladıkça adam benden uzaklaşıyo sanki.
iyi akşamlar canlarımm ben 2 aydır regl olamıyodum yarın sabah randevu aldım ve dr ye gıdıcem..acaba alttan bakıyolarmıkı bilginiz varmı gerci vajiyi yenmeden önce daha çok korkuyodum ama şimdi p...s boyutunda aparat bıle soktum ya pek de korkmuyorum..acaba dr ye nasıl tepkı verırım onuda bılmıyorum dua edin ne olur inş kötü bi sonuç almam aklım takılı öyle:26:
selam canim.hosgeldin
bak burda insallah allahin izniyle cozeceksin yeterki surekli takip et durumunu yaz yapamayak bisey yokmus bende simdi anliyorum.
oncelikle aynayla vajinana bak oradaki deligi gor buna ayna egzersizi diyoruz.daha sonra parmagina ultrasn jeli sur ve cok yavas bir sekilde iceriye sokmaya calis bunu yaparken derin nefes al nefesini verirken parmagini ittir.boyle boyle egzersizleri ilerleteceksin canim.
sen hic p...is denedin mi yada parmak denedin mi biraz anlat istersen ona gore nasil bir yol izleyecegini yazalim.
tatlim bozma moralini erkekler boyleler simdi bide son asamalardayiz ya ondan da oluyor.mutlaka denemek isteyecek sende bu sure icinde aparatla yap egzersizini iyice alis hem canim.cok iyi anliyorum seni bir an once olsun istiyorsun haklisin ama dur sen simdi bekle onu sonrada sen bekletirsin
canim dr da hic kendini sIkma sonucta onlarin soktugu sey daha ince bisey sonucta sen p...is boyutunda aparati bile aldin bide onlar tam yonunu bildikleri icin cup diye kayacak icine hem belkide bakarsin alttan muayene etmez.minnos kizzz sen hamis olmayasin
Hoşbulduk,
ya benim cok karmasık, 2 yıllık evliyim bu sorunumu evlenince farkettim ve tahmın edersiniz cok buyuk şok yasadık eşim pek anlayışlı olamadı başlarda evliliğimin ilk ayları hep kavga ve stresle gecti, 3 aylık evli iken bir jinekoloğa gittim ve bana psikolojik işi bunun cok uzun sen parmak egzersizleri yap ve bunun üstesinden gelmeye çalış dedi.çok saçma ve komık gelsede yaptım kendimce önce bir parmak sonra iki parmak sonrada bana bir alet vermişti adını bilmiyorum ama p...s kadar o giderek acıldı ve ben hamile kaldım su anda 10 aylık bebeğim var ama hamile kaldığımdan beri birdaha tekrar olamadı hamıleyken jinekolojik muayenede oldum tabi canım acıyordu ama oldum. Ama şimdi parmakda sorun yok tamponda sorun yok ama ilişkiye giremiyoruz denemelerde sanki duvar zorlarsakda hafif kan geliyor ve idrara cıkarken canım yanıyor, bilemiyorum tekrar başa donduk ve bu cok can sıkıcı eşim için cok üzülüyorum gerçekten kendim için ise hiç bahsetmemeyim bile(( su kayra bera kadın saglığına gidiyim dedim ama fiyatlar çok uçuk ne yapacagımı sasırmıs durumdayım..
keşke olsam ama nerdeee..3 hafta önce testte bişi çıkmadı.yarın belli olacak bakalım sabah 7 de orda olucam..önceden vajı oldugumiçin doktora gıderdım ve geceleri uyuyamazdım ama şimdi oyle rahatımkı yaptımız egzersizlerin faydasını ömür boyu görücez inşallah
canım listeyi sordun sandım :)
egzersizlerle ilgili bilgiler bunlar;
ilk olarak vajina yapsı konusunda bilgi sahibi olmalısın.girişin hemen arkasında boru gibi bir yapı var bu yapı okerdon şeklinde yani içine giren cisim ne kadar kalın olursa olsun genişler.düşünsene ordan çocuk çıkıyor.
daha sonra gleiten jel diye bir jel var ondan al bikaç kutu ve söyleyeceğim şeyleri bu jel yardımıyla sırasıyla yap.egzersizler sonuçlanana kadar birleşmeye çalışmak yasak.
egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.
egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.
egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç
egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.
egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.
egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.
egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.
egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.
egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.
egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.sonrası serbest sevişme
allah kolaylık versin.
Çok teşekkür ederim peki birsey soracagım bazı okuduklarımda pelvis kası egzersizleri var çişi tutmak bırakmak gibi onun bir faydası oluyormu yanı bu egzersizlerin arasında oda varmı?
canım çok geçmiş olsun yarın güzel haberlerini bekliyoruz doktordada sıkma kendini pe.... boyutunda aparatı alıyosun yani sen vajini tanımadan içine bişiler soktun dr orayı çok iyi bilio inanıyorumki çok daha dikkatli olur bu konuda sen rahat ol.
canım sende iltihap veya mantar olabılır mı
idrar yolu iltihabımı? bildiğim kadarıyla yok onlar da ilişkiye engel oluyormu? ama idrarımı yaparken canım yanıyor dediğim için diyorsan ilişkiye girmeye calıstıkdan sonra oluyor o acıma zorlanmadan hearalde ertesi gun kalmıyor bu sorun.
ya benimde bi sorunum var kızlar egzersizleri aynaya bakamadan yapamıyorum önce deliği bulup ıkınıyorum genişleyince aparatı sokuyorum çok şükür giriyo ama ben tv izlerken falanda egzersiz yapmak istiyorum
canim yasadiklarimiz gercekten kolay degil ama cok sukur rabbimize bize caresi bulunan bir sIkIntiyla karsilastirdi.senin olayina da cozum olacagini dusunuyorum burasinin.ama once sunu sorayim sen tam bir birlesmeden sonrami hamile kaldin yoksa surtunme yoluyla falan mi?cunku senHoşbulduk,
ya benim cok karmasık, 2 yıllık evliyim bu sorunumu evlenince farkettim ve tahmın edersiniz cok buyuk şok yasadık eşim pek anlayışlı olamadı başlarda evliliğimin ilk ayları hep kavga ve stresle gecti, 3 aylık evli iken bir jinekoloğa gittim ve bana psikolojik işi bunun cok uzun sen parmak egzersizleri yap ve bunun üstesinden gelmeye çalış dedi.çok saçma ve komık gelsede yaptım kendimce önce bir parmak sonra iki parmak sonrada bana bir alet vermişti adını bilmiyorum ama p...s kadar o giderek acıldı ve ben hamile kaldım su anda 10 aylık bebeğim var ama hamile kaldığımdan beri birdaha tekrar olamadı hamıleyken jinekolojik muayenede oldum tabi canım acıyordu ama oldum. Ama şimdi parmakda sorun yok tamponda sorun yok ama ilişkiye giremiyoruz denemelerde sanki duvar zorlarsakda hafif kan geliyor ve idrara cıkarken canım yanıyor, bilemiyorum tekrar başa donduk ve bu cok can sıkıcı eşim için cok üzülüyorum gerçekten kendim için ise hiç bahsetmemeyim bile(( su kayra bera kadın saglığına gidiyim dedim ama fiyatlar çok uçuk ne yapacagımı sasırmıs durumdayım..
tatlim yaa dedigin olay bende de cok oluyordu da ondan biliyorum.belki 15 20 gun kardes gibi yatardik esimle.cok moralim bozulurdu nolacak halimiz diye sende dedigim gibi yap onun bir anini kolla senin istekli oldugunu gorurse o anda bak degisir emin ol canim.İnşallah dediğin gibi olu canım hafta içi bekledim durdum hadi hafta sonu deneriz diye am hafta sonu da tık yok. Bakalım bekliycez adamın keyfinin gelmesini ama işte ben de o kadar gerginim ki dayanamıyrum bazen
anladim canim.insallah bisey cikmaz haber ver gelince hemen merak ederim ben simdi.hayirli haberlerle gel insallah tatlimkeşke olsam ama nerdeee..3 hafta önce testte bişi çıkmadı.yarın belli olacak bakalım sabah 7 de orda olucam..önceden vajı oldugumiçin doktora gıderdım ve geceleri uyuyamazdım ama şimdi oyle rahatımkı yaptımız egzersizlerin faydasını ömür boyu görücez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?