Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım inş başarıcam bnde biliyorum son aşamadayım moralım ailevi sebeblerden dolayı cok bozuk bu moral bozuklugu ıle egzersizler boyle verimsiz gecıyo dua et canım

bı de su acıdan dusun bunu yaparsan esıne ne kadar ıyılık etmıs olursun hem senın hemde onun psıkolojısı duzelır bu dusunup gaza gel canım

midye sen yendinmi tebrik ederim canım nasıl oldu anlatırmısın

canım cuma gunu p..denemıstık olmamıstı yanı yarısına kadar almıstım bı daha uzun sure denemem dıyordum o aksam mumu bıraz kalınlastırıp yaptım ctesı oglen yıne kalın mumla yaptım esım dedı hadı sadece basını deneyelım gerısını yapmayalım dedı bende ok dedım bu kez esım yonune dıkkat ettı bende nefes egzersızını guzel yaptım bı de yarısına gelınce ben yıne tıkandım ama bu kez cıkarmadık ben nefes aldım sonra gerısı geldı. olay dogru yon+nefes+bıde hemen pes edıp cıkarmamakmıs bunları sızde mutlaka yapın canım. bıde ılla kı yapacagız dıye baslayınca bızı olumsuz etkıloyordu sadece deneme deyınce kendılıgınden oluyor zaten

bilmiyorum yapabilir miyim nolur bana yardımcı olun benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın çocukları var benim hala yok herkes soruyo neden yapmıyosunuz diye bir sürü yalan uyduruyorum onlara kimsenin haberi de yok artık çok bunaldım gerçekten yapabilir miyim ne olur yardımcı olunn

canım evet aynen oyle oldu adamcagaz ılk defa bu yıl nıyetlendi oda bize denk geldı nasıp kısmet dıyorz inş.....senın branş ın ne canım

bı de su acıdan dusun bunu yaparsan esıne ne kadar ıyılık etmıs olursun hem senın hemde onun psıkolojısı duzelır bu dusunup gaza gel canım

haklısın canım ......ya ben nedim başarmak için çırpınıyorum ama yerimde sayıyorum her gün bişey çıkıyo vaji bir yandan ev deki ruh halim bir yandan......eşim bir yandan kendi başının derdine düşmüş ben ondan destek bekliyorum oda benden...........mağdurum mağdurlardayım

canım ya ben p.... yiii alıyorum iki cm ama parmakla oraya dokunup içeri giremiyorum ıslanma playım süper ama iki santim sonrası duvara dönüyorum aslında canım acımıyo ama kafamda hep orayı koruma düşüncesi var deliricem nolur yardım edin

canım benım nıye yapamayasın bızler nasıl yaptıysak sende yaparsın yeterkı hemen basla devamını getır burayı takıp et bılıyorum ınanasın gelmıyor bende hep derdım yaptıklarını soyleyenlere sadece ben kalırım yapamayan dıye kendı kendıme...durumumuz aynı evlılık suremızde benzermıs cocuk sorularını bı de bana sor calıstıgım ıcın arkadaslar hergun sıkıstırıyor memlekete gıtmek ayrı bı acı zaten o konuyu anlatsam ooooo... hemen bu gece aynayla orayı tanımaya calıs parmaktan kokuyorsan kulak copu dene ok 5 dk olsa yap canım ınan bı kac gune kadar sende ınanmaya baslayacaksın yalnız degılsın burda herkes aynı durumda aynı seyler yasandı belkıde daha zorlarını yasadılar organına bırak dokunmayı bakamayanlar vardı. sene konusunuda kafaya takma bızden daha uzun surelıler var onlarda yendı sende yeneceksın tatlım Allahın ıznıyle

aminnnn elini çabuk tut o zaman erkek olursa benim kızı vereyimkızım çok becereklidir elinden her iş gelir yalnız çok sıçar

bahaaaaaaaaaarr çok alemsin yakız ecrin elini çabuk tut bak yoksa ben talibim baharın kızınaçooook tatlı ya Allah bağışlasın.ecrinim yaptın yaptın yoksa ben kapıcam senin gelin adayınıbu arada canım her geçen gün başka bi güzel haberle geliyosun buraya.birazcıcık daha sabır ve egsersiz sonrası sen de mavi listeye yerleşiceksin çok az kaldı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BASARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBEN BASARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

nasıl yani oldu mu tebrik ederim

:79:
hadı hayırlı olsun canım benım arka arkaya dokulmeye basladık ben ayagımı surmustum

canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim inan sen hakketin vallahi kendim yapmış kadar mutlu oldum darısı bizim başımıza canım

amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya biliyordum vallahii içime doğmuştuu kızz bugün demiştim olur diyee kendi kendime inşallah olur diyordumm.

ya çoooooooookkkkkkkkkkkkk sevinnndimmmm canımm arkadaşımmm yaaaa ..

Allahımm başka sııkıntı dert vermesin bundan sonrasında çok mutlu ol hep inşallah yakında da bebek

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ecrincim anlatsana nasıl oldu canım ayy böyle başarıları duydukça çok heyecanlanıyorum gidip adamın üstüne atlayıveresim geliyo hadi deneyelim diye

ay ciddimisin sen yaaa ya tamam hadi yap demiştim ama bu kadar çabuk olucağını tahmin etmemiştimcanım benim yaa çooooooooooookkk sevindim çok mutlu oldum ya bitanesin senbak bu kadar kolaymış iştegitti benim gelinnnnnnnncanım tadını çıkar şimdi taze gelinliğin darısı diğer arkadaşların başına inşallah
:92::92::92::92::92::92::92:

canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim inan sen hakketin vallahi kendim yapmış kadar mutlu oldum darısı bizim başımıza canım

başaran arkadaşlar ne kadarda sevinçli darısı başıma diyorum ama biraz zor gibi görünüyor ne yöne doğru ve hangi pozisyonda olmak uygun ben sadece altta olduğum zaman rahat ediyorum lütfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…